- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
pourri #20490 üzenetére
Rendben rendesek vagytok.
Utólag: Konzolon is megy az egér/billentyű használata,
Jó lenne tudni hogy a konzol szereti e a vezeték nélküli egeret
Ès billt. Tudom pc egyenlő szabadság, de most nincs
Arra pènzem hogy csak alaplapra kiadjak 50ezret. Viszont konzolon
Jó grafika mellett már messzebb is el látok.
Jó cucc. -
Marcsello31
őstag
válasz
pourri #20488 üzenetére
Wow. Köszi ez nagy segítség, ma már nem foglalkozok vele, majd
Holnap. Viszont rendes grafikával normál sebességgel
Sokkal élvezhetőbb az egész. Nem akartam a régi pcmre
Költeni már, lehet előnyösebb volt a konzol.
Köszi a segítséget, holnap megpróbálom megírom ha sikerült -
Marcsello31
őstag
válasz
pourri #20486 üzenetére
Megpróbáltam egyszer és nem sikerült, ha itt már leírta valaki akkor vissza olvasok, mert ezek szerint akkor megoldható, ilyenkor kel a pcnek is bekapcsolva lennie nem? Mert én egy egyedi kapott kóddal próbáltam volna belépni de valami hálózati azonosító baja volt, holnap ránézek mégegyszer, a pcs verziós fortival már elég sokáig és elég sok mindent elértem, "ha hülyeséget írok elnézést, mi a módja akkor annak, hogy a pcn használt epices?! fortnite accomal játszhassak konzolon?, annyira gyönyörű a látvány rajta, hogy nem is érdekelt maga játék egyenlőre, csak nézelődtem (: próbáltam megszokni. Akkor holnap megpróbálkozom vele. Akadás mentes még csak dropp?! Sincs benne.
Holnap meglesem, most csak teszteltem a konzolt, meg a netet, hogy bírja e, bírja. -
Exelsior
őstag
válasz
pourri #19090 üzenetére
Tudom hogy kit véd nyilván de jól hangzott. Továbbra is mondom várom a kedves webáruházakat akik hibás áron szállította le nekem a termékét. Egyszer sem szóltak. Annyiért veszem meg amennyiért ki van írva.
"A kereskedelmi gyakorlat megítélése során az olyan fogyasztó magatartását kell alapul venni, aki ésszerűen tájékozottan, az adott helyzetben általában elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el, figyelembe véve az adott kereskedelmi gyakorlat, illetve áru nyelvi, kulturális és szociális vonatkozásait is. Ha a kereskedelmi gyakorlat a fogyasztók egy meghatározott csoportjára irányul, az adott csoport tagjaira általánosan jellemző magatartást kell figyelembe venni .”
Összegezve ebben az esetben a vállalkozás vagy teljesíti a szerződést a hibás áron vagy megtámadja azt, figyelemmel a tévedésre illetve arra, hogy neked fel kellett volna ismerned a hibás árfeltüntetést.
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
pourri #17659 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, de a fentiek közül egyik sem áll fent. Igazából csak meglepődtem, mert valamiért (nem tudom miért) megvoltam győződve róla hogy ilyen napiként fognak beforogni
Élnék amúgy a lehetőséggel, ha nem ismerném magam, és nem tudnám hogy amint bejön valami amire nincs Vbucks, már venném is ezt a csomagot -
Spec
őstag
válasz
pourri #17559 üzenetére
Ha bokorból kiszed, az még ok, mert belelő és véletlenül eltalál. Ilyen van, többször megesett velem is már.
De a kő mögött hogy szed ki? A kövön nem lehet átlőni! Még egyszer mondom tuti nem volt rálátása a karimra, kanyarban meg gondolom nem tud lőni.
Talán, de nagyon talán azt el tudom képzelni, hogy mivel picit feljebb volt hozzám képest egy dombon, a karim feje búbjára ráláthatott. De az is nehéz ügy mert ide-oda mozogtam, és hogy 100+ m-ről kiszedett azon a fél mm-en ami kilóghatott a karimból, az is csodaszámba menő dolog
Na mind1 részemről ennyi a sniper kérdés, nem pörgök már rajta. Higgyen bárki amit akar, lehet hinni a "profikban" is, én meg hiszek abban amit látok, és tapasztalok -
-
Spec
őstag
válasz
pourri #17543 üzenetére
"Sajnos vannak olyan játékosok akik rettentő ügyesek ebben, én sosem tartoztam ebbe a kategóriába."
Na ez az amire céloztam, hogy én egyszerűen nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki bárkit, bárhonnan le tud szedni sniperral, 10-ből 10x. Tök mindegy, hogy mennyire mozog, hogy ugrál, hogy fut, egy lövés, egy kill. Ilyen nincs, és ilyen mákja sincs senkinek. Ezt akárki, akármit mond én nem hiszem el. Értem én hogy vannak kis kóreiai vérpistikék, akik 7/24-ben tolják a cségót, meg hasonlókat, és olyan reflexe van, hogy csak pislogok, de ilyet még ezek se tudnak.
Lehet valaki profi, lehet még mázlija is, de akkor is max. azt tudom elhinni, hogy 10-ből talán 4-5x betalál sniperral, egy random mozgó célpontra. És itt nem arra gondolok, hogy valaki fix egyenes pályán halad egyenletes sebességgel. Persze, azt ki lehet szedni.
Én arra gondolok, hogy éppen csak rád fordul a sniperral, elkezdesz össze-vissza ugrálni, futkosni, és bumm, 1 shot kill. Ami ráadásul azt jelenti, hogy fejlövés, mert ha testre menne, akkor nem lenne instant kill, ha full pajzsod van.
Na ezt viszont nem veszem be, hogy valaki így tud lőni. Ez így csak aim-bottal megy, ebben biztos vagyok.
Esetleg még a maxra állított konzolos aim-assitot el tudom képzelni, hogy ha kb. rád viszi, akkor odaugrik a fejedre, és bumm. De ezt nem próbáltam, mert nem konzolon tolom. Viszont ha ez így működik, akkor az nagyon szomorú lenne. -
-
-
válasz
pourri #17220 üzenetére
Egyetértek , például ez a mostani Crew skin olyan mint egy átszinezett Helsie a season passból. Jó pár történés azt mutatja hogy még mindig nagyon fáj az Epic-nek az a decemberi 500 millió dolláros bünti, teszem azt nem kaptunk 2023-as újévi item-et se . Mi indokolhatja ezt más mint egy spórolás, de ugye mi nem láthatunk bele abba hogy milyen költsége lehet egy ilyen 'jelentéktelen' dolog létrehozásának,de akkor se kaptunk semmit , ami fura. Kicsit olyan mintha megvontak volna tőlük egy kis pénzmagot.
-
Sirandrish
legenda
válasz
pourri #17119 üzenetére
Nah igen. Ma volt egy olyan Duo meccsem amit úgy sikerült elbukni hogy sajnos két tűz közé szorultunk, ami nem mindig lenne baj, mert ugye vannak házak, tereptárgyak stb, de mikor balról is jön egy Kame+Deku, meg jobbról is, akkor inkább kiállok a placc közepére és nyomom a readyt
Trioba meg Squadba még keményebb szituk vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged