- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
ProEvoFan #18899 üzenetére
Nekem is 75-80 ezer körüli mennyiséget sikerült behúzni + 5 pár forintos, szintén elírt csomagot (Anime bundle, starter pack stb.). Több ismerősnél 80k után letiltásra került a kártya, így ezért álltam meg itt. Pedig fele nem is IRL pénzből, hanem ilyen Epic Rewardsból ment. Ennyi baj legyen
-
Årpi
őstag
válasz
ProEvoFan #18891 üzenetére
Nem veszik el:
https://twitter.com/iFireMonkey/status/1717998147979321610 -
törölt tag
válasz
ProEvoFan #18889 üzenetére
Épp linkelni akartam a hsz-ed.
Amúgy csak az 1000 játékpénz nincs elárazva.
szerk.: folyamatosan változnak az árak, amikor linkeltem, akkor az ezresen kívül az összesnek rossz volt az ára.
szerk. 2.0: már javították. -
-
GEIL
addikt
válasz
ProEvoFan #9877 üzenetére
Szia !
Leírod hogyan próbáltad "összekötni" a fiókokat ?Tudok segíteni, mert fiamnak, magamnak és ismerősöknek is kötöttem össze fiókokat....minden variációban.
Fiam PC-n kezdte, de kapcsoltam hozzá neki PS4 és Xbxox (Microsoft) fiókot is.
Én PS4-en kezdtem, de kapcsoltam hozzá Xbox (Microsoft) fiókot...stb.
így otthon bármilyen eszközről vagy gépről tudunk játszani a saját fiókjainkkal.Az egésznek a "lelke az", hogy az új gépen egy teljesen új és "Fortnite szűz" fiókot
kell / lehet kapcsolni a meglévő EPIC fiókhoz....még a legelső játékinditás előtt......utána már előfordulhatnak hibák, meg "nem jó" email cím....stb stb. -
-
-
libus
őstag
válasz
ProEvoFan #9675 üzenetére
Vagy inkább sok játékos már előbbre jár benne, vagy még az előtted lévő pályákon tart...
Kitartás!
Ilyenkor nyomj Venture-t, mert azzal/ott is tudod teljesíteni a küldetésed.
Legalábbis elég sokat ott is meg tudsz csinálni, és így egyszerre mindkettőt viszed!
Meg Venture-ba jobban találsz játékost is! -
GEIL
addikt
válasz
ProEvoFan #9641 üzenetére
Nem lesz meg 100 óra alatt...Canny Walley elég hosszú (19 lap ?).....sok küldihez lesz hogy 8 kört is kell menned mire egyet tudsz lépni...stb...."végigjátszás" alatt a "4 világ fő küldetésvonalát" érted ?
Az a játéknak szerintem max csak az 50%-a vagy nemtudom.....a világokban lévő bázisod 6-os szintű SSD-ig kell elvinni kötelezően....de továbbvihető 7-8-9-10-es szintre is mindegyik....és utána jön még egy 30 hullámból álló Endurance, ami a legnehezebb.....oda máshogy kell csapdázni picit mint az SSD-khez. Szóval csak ez is felemészt majd jó pár órát....csak az épités és csapdázás beletelik 6-8 órába...minimum.....de ez akkor értendő ha már van is hozzá nyersanyag (kő, fém...stb stb)...és minden épitményt 3X-os upgrade-del........
úgyhogy kitartást. -
GEIL
addikt
válasz
ProEvoFan #9625 üzenetére
igen...mondhatni nehéz és lassú haladni....de szerencsére tele van a youtube is segítő (magyar) videókkal is, ahol tényleg mindenre kiterjedő magyarázatot és tippeket kapni....
--> "SixusOne"sőt, a fő küldetésvonalhoz ("4 világ" ) és SSD-khez teljes végigjátszási segédlet is van...
--> "Mihály Gameplay" -
libus
őstag
válasz
Nincs mit! Szívesen!
Nekem is anno segítettek (GEIL és csapata/játékos társai).
Mikor elérsz erre a szintre, neked is sok alapanyagod lesz majd, és te is segíted majd a kezdőket/kisebb szintűeket!
Én tavaly November óta játszom vele ( átlagba napi 2-4 óra), és 134-es szintű vagyok (Power level)!
Nagyon összetett játék, rengeteg variációval. Engem beszippantott!Vertigo18: Én azt mondom sokkal jobb a BR-nél az STW! Én nem játszom BR-t csak a fiam, úgyhogy tudom milyen.
Most nagyon jó Hero-kat add ingyen (dino) az STW!
Amiket alapból Hero Voucher-ért tudnál kivenni! Ez a Voucher 2-3 havonta 1db van, amit a Venture módba tudunk megszerezni. -
GEIL
addikt
válasz
Nem tartanék benne szinte sehol ha nekem sincs segítség....
A fórumról van 3-4 játékostárs akikkel nyomjuk kb rendszeresen.
"Zotyius"-sal és "The Hellboy"-jal szinte egyszerre kezdtük, de tavaly év elejére ugyanannyi idő alatt ők már dupla akkora szintre jutottak, mert én akkor inkább BR-t erőltettem.Nagy segítség volt még nekünk innen a fórumról "Elder Troll", aki adott erősebb fegyvereket és csapdákat és pár instrukciót, segített SSD-ket megcsinálni...stb.....amikkel jutottunk feljebb és feljebb.
Úgyhogy játékidőben több lesz az mint 1,5 -2 év.......találkoztam olyan játékossal aki 3,5 éve játszik stw-t és nincs annyi cucca mint nekem.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #9604 üzenetére
Most van Venture "event", itt kaphatsz survivor supercharger-t.
Ha kimaxoltad a research részt és az összes survivort is, akkor nyomkodhatod rá a supercharger-eket. Szóval régebben 132 volt a max power level, viszont az említett superchargerrel már láttam 135-ös karaktereket is. Szóval sosincs vége...
Ha komolyabban ráfekszel, és van jó húzóerő (segítő fórumtárs), akkor fél év alatt ki lehet pörgetni. -
törölt tag
válasz
ProEvoFan #9602 üzenetére
Power level-t ("villámos" szint) 2 módon tudod növelni:
survivor squad (upgrade-elni is lehet őket)
research (naponta x pontot kapsz, azt tudod elnyomkodni naponta)Előbbihez érdemes a heti shopból (jobb oldal) megvenni a lila túlélőket, illetve lövésem sincs, hogy milyen sűrűn újul a bal oldali rész a shop-on belül, de szokott lenni egy legendary survivor is. Ezeket érdemes behúzni.
A research részt párszor átdolgozták, így előfordulhat, hogy hülyeséget írok.
A nem "villámos" szinteddel elvileg emelkedhet a naponta kapható pontok száma, és tudtommal úgy van kitalálva, hogy naponta el is kell nyomkodni ezeket. 10-es blokkokban érdemes fejleszteni, mert a 10. után kapod a legtöbb skillpontot az adott skill-re (vakon nem tudom a nevét). -
törölt tag
válasz
ProEvoFan #8994 üzenetére
"Machinist Mina Challenges: Earn up to 1,000 V-Bucks and 1,000 X-Ray Tickets by completing Save the World daily quests."
Szóval napi küldetésekkel tudja feloldani a játékpénzt STW módban (zombi hent tower defense), ezekből elég sok van:
3 pálya X karakterrel (X= ninja, outlander, builder, soldier)
300 kill X karakterrel
500 kill akármilyen karakterrel
20 tv lezúzása
4 torony építés
20 survivor megmentése
50 -||-
stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged