- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
Lehiñito #22076 üzenetére
Köszi, de tök hülyén érezném magam, hogy 50 v-buck-ért szórakozzak. Tudom a skinek, meg a többi, de én vettem egy skint és azzal nyomulok már vagy 2 éve. Köszönöm elég
Tényleg soha nem volt olyan, hogy egy küldetést se nézzek, ez a hónap most olyan lesz. Persze tegnap is amikor rohangáltam és mutatott egy felkiáltójelet 5 méterre, persze, hogy rányomtam a törpére, de nem kerestem, csak simán megyek és lövök!
-
GEIL
addikt
válasz
Lehiñito #21023 üzenetére
A hitbox egy láthatatlan "tömb" a skin alatt.....tehát így ahogy mondod....egy nagyobb felületű karakter esetén nem a teljes testfelülete sebezhető, tehát hiába lövöd és látszólag eltalálod a "kijjebb álló" részeit egy vékonyka skinhez képest, nem fog találatot számolni.....ez szemből és hátulról érezhető a legjobban, de oldalról már kevésbé feltűnő.
-
-
0xmilan
addikt
válasz
Lehiñito #20939 üzenetére
A villam dobalashoz az a meta, hogy legyenek melle kis zold koponyaid is es a levegoben dashelgess kozben jobbra-balra. SypherPK csinalt errol videot, aztan masnap mar probalta is valaki ezt bevetni ellenem, de igy is sikerult leszedni az egbol, mert elakadt egy epuletben.
-
-
Spec
őstag
válasz
Lehiñito #20255 üzenetére
Xboxon nem tudom pontosan ez hogy megy, nekünk PS4-ünk van, de elmesélem ott hogy működik a szülői felügyelet, és hátha hasonló Xboxon is. A lényeg hogy hierarchia szempontjából a Sony PS fiók a magasabb. Vagyis ott belépve a fiókbeállításoknál lehet létrehozni/beállítani a Family managementet. Ehhez tudsz aztán hozzárendelni fiókokat. A korábban létrehozott EPIC fiókokat kell párosítani a PS fiókkal. Be lehet állítani a szülői jogosultsággal rendelkező fiókokat, és ehhez tudsz child fiókokat hozzárendelni. Itt lehet szabályozni a korhatárt, a napi játékidőt, a fizetési jogokat, stb.
Emellett amikor regisztrálsz egy gyerek fiókot az EPIC-en, ott is meg kell adni a szülői felügyeleti fiók email címét, és onnantól az a fiók tudja managelni a beállításokat.
Ha létrehoztál a gyermekednek egy EPIC accoutot egy saját, önálló email címmel, azt kell az Xboxos profiljához is hozzárendelni. Utána pedig beállítani a szülői felügyeleti fiókot. A szülői felügyeleti emailt nem rendelheti hozzá a gyereked accountjához, az így elsőre hülyeségnek hangzik. Vagy rosszul adtad akkor meg, vagy valamit benéztél.
-
GEIL
addikt
válasz
Lehiñito #20240 üzenetére
Ott hibáztál hogy a gyerek accounthoz "kötötted" a te accountodat.....így a tiédet már nem fogod tudni ugyanahhoz kötni mert már foglalt....
Epic supportnak kell írni (angolul) E-mailt és szépen tételesen leirni nekik hogy mit csináltál és mi is a gondod és mit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest