- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
válasz
stewe780 #22075 üzenetére
Épp ma olvastam, hogy legoban boostoltak az XP-n.
Ha nincs sok időd játszani, akkor érdemes ott is kicsit afkolni, ha ki akarod szedni a battlepasst.
Mostmár 10percenként ad 51K xp-t. Csak annyi a lényeg, hogy néha mozdítsd meg a karaktered, hogy tétlenségért ne dobjon ki. -
Spec
őstag
válasz
stewe780 #22066 üzenetére
Szerintem így is megéri unlockolni a BP-st, mert a beletett v-bucksot visszakapod, és azon felül meg pár skint, emoteot, wrapokat, egyéb motyót, stb., gyakorlatilag ingyér. Ráadásul közel se kell annyit farmolni a kimaxolásához, mint egy rendes BP-nél.
Én most 3 napnyi játék után 36-os szintű vagyok, ezzel már az 5/7 tiert szedem kifelé. Nem tudom mennyi kell hozzá pontosan az extrákkal együtt, de szerintem 75-80 lvl elég nagyjából. Az kb. egy bő hét intenzívebb játékkal kifullozható. Egy hónap alatt lazán megvan.
Sőt még párhuzamosan a Music Pass-t is viszi, még akkor is ha nem játszol a zenés résszel egyáltalán. Az pl. nekem már fullon van, igaz csak a basic track ,a premiumot nem unlockoltam.
Véleményem szerint kár bennük hagyni
Ui.: Bocs, de egy kis korrekció. Ez nem OG szezon. Ez a Chapter 2 map már, ami nem az OG verzió, az a legelső változat volt. Az a korábbi replay eventben volt tavaly. Na az pl. már nekem se jött be annyira, mert az már tényleg nagyon oldschool. De pl. a Reload-ban meg bírom, de állandóan nem játszanék azon a mapon azért. Viszont a Chapter 2 map tőlem simán maradhatnak állandóra is BR-ban -
válasz
stewe780 #22066 üzenetére
Én augusztusban kezdtem el játszani, öcsémmel aki meg még anno a játék kezdetekor. Nekem most eléggé furán hat ez az OG season, neki meg tiszta nosztalgia
Őszintén, nekem mint új játékosnak még kicsit kérdőjeles, hogy mennyire tetszik ez az original dolog, az előzőt én tökre megszerettem, a mapot is kiismertem, az item-ek is tetszettek, de tudom hogy sokakat pl. kiidegelt a jetpack
-
Spec
őstag
válasz
stewe780 #20759 üzenetére
Én egész jól zárom a szezont. Tegnap meglett minden küldi, napik, hetik, meg a spécik is, és a milestoneok is mind kifullozva. 328-as szintet értem el. Persze ebben benne van +60 szint, amit még a szezon indulása után egy kis glitcheléssel értem el. De anélkül is bőven meglenne a 200, szóval sokat nem számított a végeredményben. Persze én csak 1 accounton tolom.
Általában olyan 240-250 körül szoktam zárni a szezonokat, ehhez még hozzájött most, hogy kicsit legoztam is, meg racingeltem is elég sokat, és nagyon kicsit a zenélés is, de az tényleg minimális, mert arra nagyon nem áll rá a kezem. -
gduck
addikt
válasz
stewe780 #20741 üzenetére
"A komplett gépet kukázhatja. "
Én inkább megkeresném mi az azonosítás forrása. Pl egy újratelepítés másik SSD-re (amit írt), ugyanúgy aktiválódik be a Windows, tehát azzal még az oprendszer azonosítás sincs kizárva. stb.
Gondolom valami hardware ID-t figyel, de valahogy biztos orvosolható...
-
Sirandrish
legenda
válasz
stewe780 #19882 üzenetére
Szerintem amíg nem ebből akarsz megélni, addig nincs jelentősége. Milisecundumokról beszélünk, aminek a java valszeg az ellenfelednél is jelen van. Nincs olyan drasztikus különbség. Akinél meg minden klappol, minden fasza, az meg komolyabb szinten tolja rankeden. Ha meg mégis szembe találkozol az olyanokkal...lelőnek, és? 1 perc, és darálhatsz újra
-
GEIL
addikt
válasz
stewe780 #19857 üzenetére
Kell egy nVidia Gsync-es monitor, minimum 1 ms (de már kapható 0,3 ms-es is)
A "szigoruan vezetékes" jó minőségű márkás, magas dpi-s gamer egeret és gamer billentyűzetet a monitorra kell kötni ha van rá mód, vagy jól beállítani őket....egeret a saját driverével belőni és minimum usb 3.0 portban használni őket....billentyűzetet olyat venni amit lehet finomhangolni (Hyperx alloy elite2 pl...) és a alap windowsos frissitését 125 hz-ről 1000 hz-re feltolni.....
nVidia driverben a latency-timingot maximumra tenni....vsyncet kikapcsolni....stb stb
Játékon belül szintén mindent rendesen beállítani (ott is van "késleleltetés...stb)
A gép szigorúan utp kábelen kapjon netet és NE wifin.....hogy legalább a netes ping fix legyen.
Ha ezek a feltételek egyszerre tudnak teljesülni akkor már előnyben van az átlag gamerekkel szemben, de a konzolosokkal szemben mindenképpen tuti az előnyöd.
Viszont tudni kell, hogy minden rendszer annyira erős, mint amennyire a leggyengébb hardvere erős...stb
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #19831 üzenetére
XSS, Xbox wireless headset, logitech MK540, fortnite festival, ez lett a vége:
240msec sound delay
250msec input lagNem vagyok egy tech fan, de azért ez elszomorító. Akkor egy BR-ban, fél másodperces reakcióidőről indulok? Ezért lőnek le engem mindig, ha nem bottal találkozom...
Nálatok milyenek a fenti értékek?
-
-
markknight
veterán
-
-
Sirandrish
legenda
-
0xmilan
addikt
-
-
30z.Samu
titán
-
.LnB
titán
válasz
stewe780 #15465 üzenetére
Olyan hamar lehet legendary fegyvereket szerezni, hogy felesleges a fával és annak pozíciójával vesződni. Ott vannak a króm fegyverek, vagy a kulcsok. Két kulcs össze szedése nagyon gyorsan megy. Utána egy széf, és kész is vagy a kör végéig.
Szerintem ez baj is. Nagyon erősek a fegyverek, a rarity meg teljesen felesleges, mert a vakok is találnak maguknak full epic szettet. Ez a szezon rettenet pörgős. Minden tekintetben. A movement is az. És a halálok is pillanatok alatt bekövetkeznek. -
Spec
őstag
válasz
stewe780 #15461 üzenetére
Fura, hogy neked ezek az újítások tűntek ki az upgradeből
Én egész másokat emelnék ki. Egyrészt szuper a Horde Rush mód, bár vacak csapattal elég frusztráló tud lenne.
A kiszedhető Herald boss skin a BP extrákban is klassz.
A Star Wars fegyók visszapakolása is jó dolog. Nekem személyes kedvencem a blaster rifle, de a fénykarddal is jól lehet zúzni közelharcban.
Nekem hiányzik a Fortnitemares kemény rave partyzás is. Pont kezdtem megszokni, hogy még az autóban is a Party royale-on, meg Rave Cave-ben, a Reality tree-nél is megy a jó kis kemény tüc-tüc muzsika. Igazán hangulatos volt, erre most kivették. -
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #13524 üzenetére
Valami bug volt. Újraültettem, most már rendesen terem.
És ami a legjobb! Most vettem észre, hogy javították a pörgő fákat!!!
Xbox series S-en volt egy elég zavaró effekt, ami a fák lombkoronáján olyat eredményezett, mintha pörögne. Említettem már itt. Na most azt javították végre!!! -
-
kisza25
félisten
válasz
stewe780 #12407 üzenetére
Tegnap úgy nyertünk meg egy kört, hogy a gyereknek el kellett mennie wc-re és addig felváltva a két gépnél mentem bele a körbe
Sokszor van, hogyha meghalok, akkor a gyerek gépén átveszem, visszahozom magam és úgy folytatjuk, már többször nyertünk így
De van többször, hogy menetközben találja ki a gyerek, hogy cseréljünk gépet(mármint helyet) szóval itt nem unatkozunk
Már megen milyen frissítés jön le? -
GEIL
addikt
válasz
stewe780 #12255 üzenetére
Most megint bekerült az "automatikus nagy felbontású textúrák letöltése" menüpont a PC-s grafikai beállításokba.....azzal lesz ez összefüggésben.....mert itt eléggé kis felbontásúnak látom a távolabbi lombokat. 60 vagy 120 fps-sel játszod ?
Új konzolok az fps-t akarják tartani....ezért beáldoznak a grafikánál és akár 720p alá is leskáláznak ha szükséges....és ez bizony meglátszik. -
paatrick
őstag
válasz
stewe780 #12197 üzenetére
Nekem PC-n a rövid fű buggol be. Váltakozik normál és sötétzöld barna között
Nem lenne semmi baj vele ha nem így indult volna. Hogy lehet kiadni valamit ilyen akár visual buggal is.
Meg mondjuk vissza kéne venni hogy 1mp alatt 1 egység töltődjön bele. Mindjárt jobban lehetne balanszolni.Nekem nagyon bejön az overshield amúgy, legalább tovább tartanak a harcok, ami nálam növeli a fun faktort. Kicsit reszelnek rajta és jó lesz.
Aki a valósághű akármit szeretné annak ott a PUBG, ebben meg had lehessen ökörködni minél tovább. -
0xmilan
addikt
válasz
stewe780 #12089 üzenetére
Nekem is a piramis volt mar a shift-en, szoval most a V-re raktam a sprintet, ami a korabbi piramisos bindom volt. Azert szolhatott volna a jatek, hogy most nincs semmi a sprinthez kapcsolva, mielott elvarta tolem, hogy 5 mp-ig rohangaljak.
@.LnB
A legelejen meg full bot lobbykba rak valoszinuleg. Kesobb majd talalkozol a epiteszmester Ver Istanokkal, az mar nem olyan fun. -
Spec
őstag
válasz
stewe780 #11857 üzenetére
Jelentem megjött a +8 Gbyte RAM. Be is pattintottam a masinába. Egyrészt szépen megy dual channelben a két modul, így már emiatt is érezhető a sebességbeli javulás. A Fortnite esetében pedig látványosan javult a betöltési sebesség, stabilizálódott az átlag FPS is, és eltűntek az FPS dropok. Úgyhogy úgy tűnik ezzel megoldódott a gond.
-
Spec
őstag
válasz
stewe780 #11855 üzenetére
Ok, megnéztem, elvileg a gépben van egy GTX 1050 Ti dedikált VGA és ennek van saját VRAM-ja, 4 Gbyte. Amikor csak az OS fut, akkor viszont a proci IGP-je az aktív, és az nem használja a VRAM-ot, hanem az a rendszer memóriából csíp le. Ezért láttam bootolás után, hogy 3,5 Gbyte le van foglalva egyből.
Amikor fut egy játek, pl. a Fortnite, akkor aktiválódik a dedikált GPU, és az már a saját VRAM-ját használja.
Viszont akkor nem értem mitől ugrik a RAM használat 7,8 Gbyte-ra, amikor fut a Fortnite. Lehet, hogy az IGP számára lefoglalt RAM "beragad" akkor is, ha nem az az aktív?
Elvileg intelligensen vált a dedikált VGA és az IGP között, de lehet jobb lenne az IGP-t inkább teljesen letiltani a BIOS-ban? -
Spec
őstag
válasz
stewe780 #11754 üzenetére
Nálam a bunki megáll ott, hogy abból az átlőhetetlen páncélból, ha sikerül felszednem valahol, akkor abból felhúzok magam köré 4 falat, meg egy tetőt. Alapból is ugyebár 5 db-ot ad egyszerre, szóval erre pont elég ha meleg a helyzet. De ezt is csak végszükség esetén alkalmazom, mert ez ugye engem is "csapdába ejt" és se ki, se be.
Amúgy meg inkább igyekszem a természetes fedezékeket alkalmazni, kövek mögé, falak mögé bújni, bokorban leskelődni, domb takarásában közlekedni, stb. Elég jól működik ez is, és nem kell hozzá építkezni se.
Azt figyeltem meg, hogy ez elég hatékony is, mert nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a taktikával, mert arra van mindenki felkészülve, hogy majd megy a falazás, és meglepődnek, hogy nem
csucsotke: Nem is 3 volt, hanem 3x2=6, mert duót mentünk. Mesteri szintnek nem nevezném, de kezdünk ráérezni, hogy lehet őket kitaktikázni, és megmondom őszintén szórakoztat -
Spec
őstag
válasz
stewe780 #11749 üzenetére
Az építkezés részét már én is régen elengedtem, mert én is rájöttem, hogy alap esetben nem megy. Arra meg nem vagyok hajlandó, és nyilván se időm, se energiám nincs rá, hogy napi 8-12 órát gyakoroljak, hogy menjen a turbó építészet, mint ahogy azt egyes kis pöcsfej Vér Istvánok teszik. Ennyit nem ér az egész.
Inkább rájöttem, hogy jobb olyan taktikát kialakítani, ami hatásos az építészek ellen. Nem állítom, hogy van olyan ami mindig 100%-ban működik, de azért meg lehet fogni őket.
Tegnap is pl. úgy tudtunk győzni, hogy a végén 3 olyan teamet is kijátszottunk egymás ellen, akik mind építkeztek, mint a bajnokok, és mindnek koronája is volt. Nekünk nem volt koronánk, de szereztünk magunknak, és a végén mi győztünk. A végén vagy 3-4 korona hevert szanaszéjjel, szóval nem lehetett őszinte a mosolyuk -
paatrick
őstag
válasz
stewe780 #11749 üzenetére
Elengedtem, be kell látni balfasz vagyok benne
ha nincs a látóközelemben senki akkor még tudok is valamit alkotni, de mint fentebb is írtam a pókfonállal odateleportál mellém akkor már mindegy.
Tudom hogy működne mert sokan csinálják ellenem, ha elkezdem lőni őket fél másodperc alatt felhúznak mindent.
A másik amit el kell engedjek az a közelharc. Egyszerűen nem megy nekem. Mindig lelőnek, hiába tenyerelek rá én is most már a gépfegyverre, mindig kifogy elkezdi tölteni és már meg is haltam. Igazából csak az idegesít benne, hogy miután lehaltam átvált az ellenfélre és látom hogy neki még 100+70 élete maradtszóval hiába ott áll előttem még csak el se találom.
-
-
0xmilan
addikt
válasz
stewe780 #11719 üzenetére
Mindenkinek mas a kenyelmes meg a megszokott.
prosettings.net-en meg tudod nezni, hogy a profik, pl Bugha mint hasznalnak. Nala X,C,V + shift, ez gondolom ugy a legkenyelmesebb, hogy meg van dontve a billzett jobbra olyan 40 fokkal, ahogy sokan szoktak. De van, aki pl. az egerre 4,5 gombjaira rakja a falat es a rampat es a padlo meg Q, szoval nagyon valtozo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Star Citizen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óra topik
- Epson nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest