- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
mcwolf79 #21219 üzenetére
BattlePass-t most én sem veszek, esetleg ha sikerül eljutni a 100-as szintig, de ettől a Pass-től most nem vagyok elájulva és még finoman fogalmaztam. Az viszont vitathatatlan hogy grafikailag folyamatosan fejlődik a játék, egyre jobban kiismerik az Unreal Engine 5-öt.
-
30z.Samu
titán
válasz
mcwolf79 #20855 üzenetére
Most én is felhúztam Magam, de nem éppenséggel ezen. "Szabadságomat" töltöm, gondoltam akkor ha már ennyire bele kell jönni a játékba, akkor most van időm. Meg igazábók kedvem is volt játszani. Nagyjából most már képben vagyok a fegyverekkel, de baxxa meg a jehova, játszottam 6 meccset, ebből 5-ön második lettem és úgy hogy az elsőnek 20-50hp marad, tehát shotival még egyet belelövök és win. És az ember ne kapjon agyvérzést...
-
válasz
mcwolf79 #19970 üzenetére
Kb. 20 órája.
- Flowberries grant more shield.
- Increased damage for the Ranger Pistol, Shield Breaker EMP, and Ballistic Shield pistol.
- Snowball Launcher mag size reduced.
- Thunder Burst SMG mag size increased.
- Reduced the drop rate of the Reaper Sniper Rifle.
- Striker AR deals less damage.
- The circle indicating a Medallion holder is smaller.
- Medallions now have a brief delay before shield regen begins, have slightly reduced regen rates, and no longer refill 100% Shield (unless you have all 5).
- Holding multiple Medallions increases how much shield can be refilled. -
-
paatrick
őstag
válasz
mcwolf79 #11216 üzenetére
Ez a hógolyólövő lesz. Van még hóemberfej amit ha eldobsz robban vagy hóember lesz belőle. Meg a giga ajándék doboz. Bárcsak eggyel több cuccot lehetne magaddal vinni, nagyon bírnám.
Így marad az AR, AR, sniper, heal, shieldbár most az auto shotgunt is próbálgatom.
Múltkor valamelyik karakternél meg volt valami cucc hogy álcáz engem. Mondom mi? Kifizettem és átváltoztatott egy fotellé
nem is tudtam hogy ilyen is van. Rendesen futni is tudtam fotelként. Kb 2 percig kitartott. Mondjuk egy top3-ban vicces lenne bejátszani.
-
orc88
őstag
válasz
mcwolf79 #3315 üzenetére
XBox oldal szerint 5 pm. PT / 8 pm. ET, mindkettő másnap 2:00 helyi idő, de ezekbe az össze-vissza megadott időzónákba már én is belekavarodok, lehet ingame normálisan írja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest