- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
válasz
Iramirez #22588 üzenetére
1 hónapot ki lehet bírni. Sok kis gyerek sír mert itt nincs annyi op cucc. Nincs rakéta, ütő stb. Szerintem ez a szezon sokkal jobban balanszosabb. Féltem a kardtól is, hogy túl erős lesz, de nem vészes. A repülőktől se kell tartani annyira, könnyen leszedhetők. Ammo is tök jó hogy végtelen, azzal se kell foglalkozni hogy elfogy. Az előző szezon egy vicc volt a shop-os camperekkel meg az, hogy értelmes loot-ot csak ott lehetett szerezni. Arról szólt kb. hogy beszálltak oda és az első 5 percben már tele volt mindennel. Lényeg a lényeg, alig vártam, hogy vége legyen annak a szezonnak.
-
-
Spec
őstag
válasz
Iramirez #22346 üzenetére
Betöltési sebesség szempontjából lényeges, hogy legyen elég RAM (minimum 16 GB), és lehetőleg SSD-re legyen telepítve. Akinek 5200 RPM-es HDD-re van rakva, és van 8 GB RAM a gépében, az ne csodálkozzon hogy sokáig tölt a game. És ezen a bika proci, meg GPU sem fog segíteni.
-
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
Iramirez #21430 üzenetére
Jó hát gyenge gépen persze, ott kénytelen vagy és az tök ok is. De amikor izmosabb gépen is leküldik a grafikát, hogy legyen 300fps... annyira azért nem pro játék ez, hogy erre legyen szükség (de lehet csak én nem vagyok elég fanatik, én csak játszogatok azt annyi
).
-
draco31
veterán
válasz
Iramirez #21333 üzenetére
Akkor kellene neki.
De én meg direkt valami hőkamerás cuccal voltam, és nézelődtem mindenfelé, és sehol semmi.Előző körben jó volt, ott mindig a macskát fogadtam fel, már kitanultam vele, hogy guggoltassam a bokorba magam mellé, akkor szaladgálhattak az ellenfelek mellettünk, nem támadt, amíg én sem.
-
csabiks
senior tag
válasz
Iramirez #21075 üzenetére
Fortnite update 29.20 patch notes:
BATTLE ROYALE
• The visual indicator showing "First Match Loss Prevention" in Ranked Battle Royale & Ranked Zero Build has been temporarily disabled.
- The visual indicator showing "First Match Loss Prevention" in Ranked Battle Royale & Ranked Zero Build has been temporarily disabled.
- You will still receive First Match Loss Prevention, but it won’t be able to see the indicator until the fix is implemented in a future game update.LEGO FORTNITE
• Tower Manor stair railings can't be placed
- Players are unable to go past step 6 of the guided build for Towr Manor as the stair railings are unable to be placedROCKET RACING
• Tracks sometimes have unexpected collisions
- Tracks sometimes have unexpected collisions
• Console and Mobile players may experience hitches while navigating Discover Menu
- Console and Mobile players may experience hitches while navigating Discover MenuSAVE THE WORLD
• Materials received when recycling traps reduced
- When recycling traps players are not receiving the correct amount of materials returned to them -
-
Marcsello31
őstag
válasz
Iramirez #20372 üzenetére
Jah, azzal is találkoztam én is, meg peter griffinel is. póknővel, pókemberrel, annak az egyik ellenségével is, van jó pár új skin.
Igazából még a vissza a jövőbe figurák hiányoznak belőle szerintem,
ma is sikerült végig vinnem egy úgymond meccset, de persze kevés voltam hozzá hogy megnyerjem, de már 30as színten vagyok. -
draco31
veterán
-
-
-
becenevem
aktív tag
válasz
Iramirez #19701 üzenetére
Viszont ők 100x ügyesebbek nálam, úgyhogy direkt mennek bármilyen harcba, mert van akció, azt szereti a néző.
Én meg élvezem, ha cserkészek és úgy vadászok.
Emiatt szeretem a csapat játékot, mert mindig van, aki megy előre, intézi a csatát én meg támogatom oldalról.
Kellene végre valami rakéta, gránát, mert szeretek robbantgatni.
-
0xmilan
addikt
válasz
Iramirez #19637 üzenetére
Igen, az ezekhez a medallionokhoz kapcsolodik.
Ha felveszed, akkor regeneralodik a shielded, cserebe felkerulsz a terkepre es a tobbiek latjak, hogy merre vagy. Minel tobb medallionod van, annal gyorsabb a shield regen (vagy annal nagyobb a max shield az alternativ medallion variansok eseteben) es annal kisebb a sarga kor, szoval pontosabb latjak a poziciodat. -
törölt tag
válasz
Iramirez #19371 üzenetére
Most nem találom a képet róla, régebben volt de kivették úgy olvasom.
Vagy az iránytűn voltak markerek, vagy a képernyő szélén körbe ilyen fehér V alakú markerek abba az irányba mutatva ahol a teammate van. Mindegy.Nem régen kezdtem el játszani a gyerek miatt, de vannak gondok.
Xbox X-en pl folyamatosan bedobálja hogy cross-plattform nincs engedélyezve amikor duózni szeretnénk (én PC). Holott be van kapcsolva mind az én accountomon, mind a gyerekén (felügyelt acc). Elkezdünk solozni aztán 20 perc múlva újra próbálkozunk és jó (vagy akkor sem). NAT Open, minden más game hibátlan a crossplay. Annyi hogy egy hálózaton vagyunk értelemszerűen, de ez nem kéne hogy gond legyen.
PC-n meg állandóan a default hangeszköz a kimeneti hang, hiába állítom át a fülesenmre és mentem el. Következő indításnál ismét a hangszórókon szól. Bemegyek a settingsbe és a fülest mutatja beállítva. Balra átváltok majd jobbra vissza a fülesre és ismét jó. Majd újraindítás után kezdődik előőről a szívás.
-
draco31
veterán
válasz
Iramirez #18775 üzenetére
7 lakókocsi meg a benzinkút?
Ez van amikor 6db ládát jelent, shield minden esetben meg van a 100, van amikor arany fegyver nyílik, de ha csak szürke is, ott a kúton a fejlesztő.
Egy shoti meg egy AR, és meg vagyok, a többi meg hp, esetleg még a táska, arra nagyon rászoktam.
Ja meg switch-en, ott nem sokan játszanak jól. -
válasz
Iramirez #18359 üzenetére
A Ciri-hez köthető parkour része az egy igazi bánat volt , azt hittem kib@5zom az ablakon az egeret a géppel együtt, de azért végig küzdöttem. A kardozós - lövöldözős se egyszerű , de arra rá lehet kattani, és onnéttól sima.
A Ciri küldi dobja a Confident Ciri nevű emoticon-t, a Yennefer pedig az Annoyed Yennefer emoticon-t. Ha mindekettőt megcsinálod akkor pedig egy Banner jár , egy lány arcának a rajzával.
A Nike-os küldik se rosszak, viszonylag gyorsan végig futkostam a pályán, nem mellékesen a mai belépésnél még hpzzámvágott 70k körüli XP-t, de mivel egy lendülettel csináltam meg mindent , nem derült ki hogy melyikért kaptam. -
Spec
őstag
válasz
Iramirez #12434 üzenetére
Nálam semmi ilyen probléma nincs, pedig jóval gyengébb VGA kártya van a gépemben (GTX 1050Ti). Azt nem tudom, mitől "pixieles" a kép, de szerintem ez valami driver gond lehet, nem a Fortnite sara. Esetleg még thermal throttling is lehet. Nézd meg milyen hőfokok vannak játék közben, mert lehet visszavesz a kártyád, és az okozza az akadásokat.
FPS droppal küzdöttünk mi korábban a párom laptopján, de kiderült, hogy azt a RAM hiány okozta, nem a VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest