- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nálam van ez, csak valaki kérdezte.
Csak mondtam már n+1 alkalommal nekik, h SSD nélkül vétek azt a gépet használni, és pénz is lenne nekik rá, csak az akarat hiányzik, inkább évek óta szüttyögnek a merevlemezes megoldással.
Legalábbis én úgy gondolom egy ilyen gépet iszonyúan visszafog a hagyományos HDD.
Ennyi erővel egy 750Ti is elég lett volna, meg i3-as processzor, mert így hiába a viszonylag erős gép, ha az alapműveleteket a végtelenségig lelassítja a hagyományos merevlemez. :/
És akkor mondja a srác, h erősebb videokártyát szeretne, meg több ramot. Én meg hiába mondom, h ide nem 16, meg 32 giga ram kell, meg nem 1080-as VGA, hanem egy SSD.
Az mondjuk alap szerintem, h gamelés közben, torrent csak úgy menjen, ha másik fizikai diszket használ, illetve semmi más ne menjen a háttérben, tehát nincs olyan, h Chrome egy füllel nyitva marad. -
Üdv!
Érdeklödnék, h mitől lehet az, h később töltődnek be a textúrák?
Pl van egy ház, és homályos, azt késöbb betöltödik már.I5 Haswell
8GB ram
1050 Ti (4GB)
SSD nincs, csak HDDJól sejtem, h a merevlemez miatt van?
Arról tölti be a mappokat, de mivel nem SSD, ezért lassabban töltödnek be, de hogy ne kelljen várni annyit, közben már elindul a játék, viszont csak késöbb élesednek be a textúrák?Vagy mit kellene fejleszteni?
Más játéknál nincs ilyen, igaz nem is nagyon van másra használva, GTA5 inkább csak még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest