- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #24818 üzenetére
Na es ha a rajtnal Massa eloz, Lewis majd visszaelozi vagy a palyan vagy a boxban, ugyanis a technikai elony es a gyorsasagi elony most nalunk van Hungaroringgel ellentetben es ez ki szokott utkozni. Kovat a masodik helyre varom. 18 pontot akarunk Bruce McLaren emlekere, a 40 eves jubileum alkalmabol!
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #24572 üzenetére
Ha Massa jolment Monacoban, akkor Lewis is jol ment Monacoban. Ugyanis Massa elment a Rottenbiller utcaba, es Lewis monacoi megcsuszasa nem egyenerteku Massa silverstoni folyamatos keringozesevel. Ugyhogy az idei evet tekintve Lewis a legjobb esoben. Nem tudsz mondani senkit aki jobban teljesitett volna a ket esofutam osszesseget elemezve, elvegre Lewis nyerte mindkettot.
Lewis mar gokartos koraban is kepes volt olyanra esoban, hogy az egesz mezonyt lekorozte...
...ketszer! A silverstone-i futam elott pont ennek felidezesevel biztatta az occse. Meg is volt a hatasa.
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #24567 üzenetére
Korrekt. A ket konstrukcio valoban igy valtozott az elmult ev ota, hogy (elmeletileg) Spara a McLaren erosodott (kerdes mekkorat), Monzara a Ferrari javult es iden mar elkerulheti a csufos vereseget. Szingapurt odaadja a Ferrarinak, nemes gesztus, de nem kene.
A tobbit egyelore meg hagyjuk, meg messze vannak.
Bar hulye cimet adtak neki de itt jobb forditasban olvashato a nyilatkozat. Az angolosoknak meg itt az eredeti.
-
PazsitZ
addikt
válasz
soulcube #24486 üzenetére
Ezt én is kíváncsian vártam/várom, hogy milyen erőforrással akarja folytani az RB.
Mert amit az egyik cikkben is írtak, nagyon úgy tűnik, a torro a ferrari motor miatt jobb, mivel szinte azonosnak mondható az aero a két kocsin.Futamelőzetes - Belga Nagydíj
A Renault és a Red Bull számára nem ígér sok jót, hogy Spában jó erőforrás kell a sikerhez(#24493) enzodasilva: Pedig emlékszem amikor vérig volt sértődve, hogy nem a neki megfelelő jelzővel párosították a nagy kedvence nevét.
(#24498) enzodasilva: Ő a szakértőnk, mire alapozná, ő alapból tudja... -
-
wildrain
addikt
válasz
soulcube #24436 üzenetére
Szerintem még mindig messze lesz tőle. Hol van a ChampCar az F1 technikai fejlettségétől... KERS, állítható vezetőszárny, fejlett motorelektronika... Ráadásul alig két-három utcai pálya lesz, abból az egyiken Vettel máris keményen lenyomta. Kicsit csalódott vagyok, azt hittem, Bourdais többet fog mutatni, elvégre nem a piacon vette a CS bajnoki címeit, de valahogy mégsem érződik az átütő erő. Érdekes, hogy vannak versenyzők, akik onnan jönnek az F1-be, és egyáltalán nem rúgnak labdába, hiába voltak ott verhetetlenek (pl. Zanardi).
-
wildrain
addikt
válasz
soulcube #24432 üzenetére
Egyik kedvenc kamikaze-előzésem.
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #24416 üzenetére
Palik kiabalhatna, hogy: "Ha' vigyek ma' onnan!!!"
-
7Heads Drago
veterán
válasz
soulcube #24417 üzenetére
Ez a Cím jobban tetszik.:
Schumi a német autópályán Schumacherkedett!
Jók a fékek azon az Audin! -
7Heads Drago
veterán
válasz
soulcube #24389 üzenetére
Én sem tudom mi értelme lenne ennek...
Mert nem elég sokszor mennek el a tribünök előtt. Több nézőtt lehet kicsalni, ha 1:10 körök vannak, mintha teszem azt 1:40-es. És mivelhogy a mezőny általában szétszakad, azért szinte 5 mp-ként jó eséllyes elmenne az orrod előtt egy autó.
Értelme pedig tényleg nem sok, mert ezek után a pálya szinte csak két hosszú tört ívű egyenesből fog állni, meg a végén egy-két kanyarból.
Viszont így valószinűleg kevesebb lesz a szint különbség is a pályán. És szerintem pont ezért volt jó ez a pálya.
Ahogy nézegetem azon a részen nincs is tribün, és így már nem is kell logikával gondolkozik Bernie. [link]
Alonso a videón kb a 11-es kanyarban kezd.
Ha jól láttam csak a buszmegálló előtt van tribün. -
törölt tag
válasz
soulcube #24389 üzenetére
Én sem csíptem ahogy megváltoztatták a buszmegállót
Ez a mostani meg pfffff nagyon fogok köpködni ha elcseszik számomra,..az egész pályában egyetlen egy kanyarkombinációt változtatnék meg (Les Fagnes nekem nem jön be ritmusban) és esetleg a buszmegálló előtti nagy döngetést változtatnám meg...esetleg döntött kanyarral.De még a magam kezét is csapkodnám miközbern a terveket rajzolnám...
-
wildrain
addikt
válasz
soulcube #24382 üzenetére
Az Eau rouge után a Blanchimont az egyik legértékesebb kanyar (a Pouhon mellett). Azt mondom, hogy még a Fagnes meg a Stavelot nem is akkora szám, de a Blanchimont-ért kár lenne.
Csak tudnám, mi értelme az egésznek. Mert a tévében nekünk tökmindegy, sőt, kellenek a látványos kanyarok, a helyszínen meg úgyse lenne különbség. Nem olyan a pálya, mint a Hungaroring, hogy ha nagyobb lenne, kilógna a teknőből, és nem lehetne belátni az egészet. A személyzet meg a bekamerázás eddig sem volt probléma. -
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #24301 üzenetére
Alakulgat a dolog.
Tegnap meg inkabb pentekre josoltak az esot, igaz en a weather.com-on neztem, de ez megszokott mindenutt, hogy ahogy idoben kozeledunk egy idoponthoz, ugy pl. egy esos idoszak tolodhat valamerre, ahogy az elorejelzes pontosodik. Ugy latszik el kezdett tolodni a futam fele. Spa esoben, az unalmas valenciai futam utan, jo 'mokanak' igerkezne.
-
Gyuri27
félisten
válasz
soulcube #23905 üzenetére
Ezzel a csapat taktikával és csapat munkával? Annó a csapatnak a boxban nem jelentett gondot megverni senkit, meg is tették. Annó a csapatnál volt egy-két koponya aki futam közben átirta a taktikát, most nincs.
Példa: az amúgy tömegben túl feszéjezett Kimi-t még + 4 körre való naftával tankolták meg a társhoz képest. Minek? Futamok óta hagyják szenvedni az 5+ helyeken. Pedig mindenki tudja ha tiszta előtte a pálya megy mint a meszes. Jobb lenne ha mostanában egy tankal menne.
Ez a cím nem lesz meg már.
Massának meg azért mert ha nyomja a kis brazil megdöglik a verda. Tehát tudjuk ki lesz a bajnok (sajnos). -
PazsitZ
addikt
válasz
soulcube #22170 üzenetére
Ez meleg idő, elvileg a Ferrarinak.
Gyakorlatban mondjuk nem ütközik kiHeidfeld-nél valami komoly gond lehetett. Eleinte is 1:33-as időt ment pl.
Trulli meg Glock tempója pedig nagyon szép.(#22173) BMW001: Kimi már szerintem el is búcsúzott a VB címtől.
Ferka meg elkezdheti támogatni Massa-t.
Tényleg én sem értem mi van vele -
gV
őstag
válasz
soulcube #20991 üzenetére
ha donningtont van aki vállalja (bankok) akkor itt is lenne
pályabíróból már tesztelték az elektronikusat
darut lehetne helikopterel helytesíteni, példa rá az a1gp ott müködik a hírek szerint
az sc-t nem a maylander hanem Schumi vezetné és a gyönge merci helyett az FXX lenneam a létező legjobb pálya a Nordschleife elmenni onnan bűn volt (igaz most ezt megint elkövetik mert Silverstone szintén olyan pálya aminek a versenynaptárban a helye ah a régi Hockenheimnek is és sztem a régi monzai vonalvezetés is klasszisokkal jobb a mostaninál)
-
-
joergie
őstag
válasz
soulcube #19943 üzenetére
Ez hülyeség kérem. Vagy kissebb vagy nagyobb vagy pont akkora vagy egy kicsivel nagyobb kicsivel kissebb....
Eső futam esetén esélyt adnék egy Webber futamgyőzelemre. Vettel képességei is jobban kidomborodnak esőben. Meg Alonsonak persze
Hamiltont mindenképp hibára késztetné az eső, bár az eső mértékétől is függ, lásd Monaco.
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #16370 üzenetére
A savanyu szolo miatt nem tapadt annyira a gumi.
A McLaren, mivel egy szaraz versenyt es a SC-os (lezart boxutcas) fazisokat is be kell kalkulalniuk, valoszinuleg meglehetosen hosszu elso etapot tervez (a lagygumis etapot is roviditendo), sok benyaval. Biztak, hogy ezzel is meg lesz a pole, de nem jott be.
Ha megsem ez a helyzet, akkor a Ferrari nagyot javult csutortokhoz kepest.
Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest