Aktív témák

• hunnylander
    őstag
    válasz Integra üzenetére #48164

A BMW egy kedvelt márka, és a Forma-1-ben is az (volt), értek el szép eredményeket a közelmúltban is, nincs miért szégyenkezniük pont egy olyan évben, amikor, majd' az összes nagypénzű korábbi élcsapat is égett, mint a rongy. A szurkolók megértették és tolerálták a helyzetet. A kiszállási döntés csak most kedden született. Ezidáig én értékeltem a törekvéseiket, mert úgy tervezték, hogy keményen fejlesztenek idén, mert az aerodinamikai tanulság átvihető a következő évre. A szingapúri nagy csomagjukat kifejezett érdeklődéssel várnám, vártam volna.

A Honda is olyan csúnyán elbánt magával (megvárhatták volna, míg kiderül hogy milyenre sikerült az idei autó), csak kérniük kellett volna a motorteljesítmény-lemaradás behozását, mint a Renault tette és Button a Honda számára nyerte volna betegre magát, és nem visszacsúszni a fejlesztési versenyben is így nagyobb esélye lenne a csapatnak.

Albert3-at is nemrég avatták fel. Ezután mit fog számolgatni szegény? :DDD Őt az F1-hez való CFD fektette kétvállra igazán. Majd lehet, hogy Richards vagy egy pénzes új csapat ráteszi a mancsát...

Aktív témák