Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morales72

csendes tag

Sziasztok!

Milyen kiegyenlítő tartályt érdemes venni az MK1-es fókuszra?

Konkrétan azt szeretném tudni, hogy a gyári bontott a jobb választás, vagy az utángyártott új? Azért kérdezem, mert 5 éven belül a második utángyártott ment tönkre. 16 éves volt az autó, akkor adta meg magát az eredeti, apró, pontszerű lyukak jelentek meg a felső részén. Arra azt mondtam, hogy rendben van, mert műanyag és elöregedett, köszönöm, hogy eddig bírta.
    :R

Vettem egy utángyártottat, olasz volt, úgy rémlik. 2 év után az alján hajszálrepedések jelentek meg. Nem örültem neki, de úgy voltam vele, hogy akkor olaszt ne.

Lecseréltem egy szintén utángyártott lengyelre, mert akkor éppen az volt elérhető, ami nem volt olasz. Ez valahol alul ereszt, de se én, se a szerelő nem találta a helyét. Viszont egyértelműen onnan szivárog...
    :W

Tehát cserélem. Csak mire?
    :F

Anno off topik autóval (Opec Vectra) jártam úgy, hogy a féklámpa kapcsoló megadta magát, és 4 darabot raktam bele, mire végül a negyedik már hajlandó is volt működni 2 hétnél tovább. Rendkívül bosszantó volt és veszélyes történet volt. Amikor a harmadik után megállt mellettem egy autós, hogy szóljon, nem világít a féklámpám, már vörösödött a fejem.

Most ezt szeretném elkerülni, de ha az van, hogy 2-3 évente ezt le kell cserélnem, mert ilyen a minőség ebben a témában, akkor elfogadom.

"I'm too old for this sh.t..."

Új hozzászólás Aktív témák