- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Whynot? #3943 üzenetére
Na srácok, fel is töltöttem a skint, [innen] le tudjátok tölteni. 7zip jelszó: Satyricon
Garantáltan vírusmentes!
(Remélem a modiknak nem fogja szúrni a szemét a letöltő link)
Szóval... Első lépésként készítsetek(ha szükség van rá) biztonsági másolatot a jelenlegi Foobarotokról! Utána indulhat az uninstall. Ha ezzel megvagytok, a kicsomagolt mappába található a 0.9.5.2 verzió, ezt kell feltelepíteni. Figyelem! Ettől újabb verzióval nem fog működni, mert ez volt az utolsó Foobar verzió, amin a PanelsUI működik!
Ha fel van telepítve, akkor a magyar nyelvű fordítást keressétek meg a foobar mappájába és az ott leírtak alapján telepítsétek a skint. Ha bárhol elakadtok, írjatok nyugodtan, a hétvégén majd igyekszem gyakrabban nézni a topicot! Jó skinezést és sok sikert Nektek! -
Satyricon
addikt
válasz
Whynot? #3943 üzenetére
Rendben. A héten valamelyik nap lesz időm ezzel foglalkozni, aztán megosztom Veletek a skinezés menetét
Viszont az tényleg hátrány, hogy régi foobarra lehet csak feltenni az említett skint, emiatt pedig lehet kevés embert érdekel a dolog. De természetesen megosztom Veletek.
-
Polllen
félisten
válasz
Whynot? #2782 üzenetére
Két dolog lehet variálni a shell integration fülön:
1. Set "Enqueue" as the default action = nem törli a meglévő playlist-t, csak hozzáadja, azt amit elindítasz
2. Always send new files to playlist: = itt pedig meg lehet adni, hogy hová kerüljön mindig az új fileNekem pl. van egy külön "Default" playlistem, ami nullázódik, ha valamit filekezelőből indítok. A többi playlistem pedig így mindig érintetlen marad.
-
OnIces
tag
válasz
Whynot? #1432 üzenetére
Szívesen megosztom. ...csak azt nem tudom, hogyan???
Elsősorban saját használatra készült és 1920x1080-as felbontásban, éppen ezért nem annyi, hogy felpakolom valahová és aztán letöltés ...stb. De kivitelezhető egy-két 'kanyar' után.
...privátban szívesen segítek annak, akit érdekel.(#1433) Iscariah : olyan 'leosztást' csinálsz, amilyet akarsz; convert (is) működik.
#1434) martonx :
természetesen én is hallgatom -elsősorban.- DE MIÉRT(???) baj az, ha úgy alakítom, ahogyan nekem tetszik -ha már van egy ilyen "funkciója" is???Mindenkinek jó ZENEhallgatást kívánok!
-
Visormail
addikt
válasz
Whynot? #1326 üzenetére
Én beraktam csoportházirendbe a kijelentkezési scriptek közé ezt a bat fájlt (a másik vinyóról indul ahol a telepítőfájlokat és bizt. mentéseket tartom):
xcopy "%appdata%"\foobar2000 foobar2000 /E /H /I /R /Y
Így nem kell figyelnem hogy mikor mit változtattam ha nem exportálok beállításokat akkor is lementi amikor leáll a win. -
OnIces
tag
válasz
Whynot? #1324 üzenetére
Nincs mit. Örülök, hogy végül sikerült a lyrics-et működésre bírni.
Sajnos (vagy éppen szerencsére) ezt a témázgatást csak így lehet (ha nem vagy programozó), kísérletezgetve. Így sokmindenre rájöhetsz és egyre könnyebben tudod, majd megvalósítani, amit kitalálsz.
Javaslom, hogy csinálj egy mentést a működő állapotról (prefereces>columsUI>FCLexport) és azt vissza tudod importálni, ha valami gebasz van.
Nekem kb.3nap kellett ahhoz, hogy a kész DarkOne-ból ezt kihozzam, de még mindíg alakítgatok.. -
OnIces
tag
válasz
Whynot? #1319 üzenetére
Át kell méretezned a paneleket. Jobbegérgomb (valahol ott, ahol a csillagot látod a 2. képen) > splitter settings és a jelzett táblázatban kell beállítani egyenként a kívánt szélességet és magasságot. (a nyilak most csak a szélességet jelölik a másik kettő a függőleges elhelyezkedést határozza meg)
pl.:
+ a penelok hátterét is át kell színezni (A panelokat szintén egyenként rájuk kattintva jobbegérgomb és panel options vagy settings stb.)
VAGY az alapot színezed át a követlezőképpen: jobbegérgomb kb a csillag helyén > splitter settings...javaslom az utóbbit álíts át (adj értéket bármelyiknek az első három0 közül és > apply) és akkor látni fogod az eltérést.
Sokat kell szórakozn a foobarban a skinnel -ha nem vagy elégedett az előregyártott skinekkel-, de megéri.
HA nincs kedved pepecselni, csinálj egy teljesen újat! A lyricsnek így már rendben kell lennie. -
OnIces
tag
válasz
Whynot? #1319 üzenetére
Feltettem ide: [link] a programs-ból és az AppData-ból egy az egyben kimásolt cuccokat. Mindent úgy hagytam, ahogyan van.
(van egy pár lyrics is, de azóta a tag-okba mentem, nem küön mappába)Ma szereztem meg az új Megadeth-Th1rt3en albumát és már jött is egy-két nótához a szöveg, úgyhogy teljesen biztosra tudom mondani, hogy ez így működik (nálam)
De a rendszer még mindig 32-es.
>>A téma 1024x600-as felbontáshoz van szerkesztve, ezért biztos, hogy igazítani kell a penelek méretén...<<
Remélem sikerül valami...
-
-
OnIces
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- ASUS routerek
- 7 Days to Die
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest