Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Pierre75 #3983 üzenetére
Erre még nem figyeltem fel, bár logikátlannak érzem mert én mióta használom a Lyric Show Panel 3 a legfrissebb verzió belőle is 5 éves és én kb. azóta használom előtte a Minilyrics-et használtam ami volt fizetős, majd ingyenes aztán meg is szüntették a fejlesztését ha jól tudom akkor kerestem alternatívát és tértem át a Lyrics Show Panel 3-ra.
Amúgy ahogy nézem nekem is sima TXT fájlok vannak meg esetleg ahol van időzítés ott van mellé egy LRC fájl is.
Kiszűrni mi az amit megjelenít és mi az amit nem is elég macerás. Azt mondanám, hogy találnál egy jó letöltő kiegészítőt akár az eddig adatbázisodat ahova mentve voltak a szövegek kukázhatnád (persze legyen valahol meg) és tiszta lap.
Probléma max az lehet ha az adott dal címe már nem egyezik a TXT fájl nevével. Nekem volt olyan válogatásalbumom amin egy szám címét nem találta majd az eredeti albumot amin nem válogatásként volt a szám ott már megtalálta.
Kár, hogy ennyi macera van, az is kár, hogy viszonylag kevés az időzített -karaoke funkcióval is használható - dalszöveg.
Nekem az is tetszene ha lenne mód egy másik ablakban vagy ha adott sort kijelölve annak fordítására igaz nyers fordítás lenne de segítene megérteni a számot. -
borges7
aktív tag
válasz
Pierre75 #3931 üzenetére
Egyébként jogos, én azon szoktam röhögni, mikor youtube-on van egy zene, mondjuk ötvenkétezren lájkolták, és van három dislike, és akkor valaki odaírja, hogy milyen hülye az a három
ahelyett, hogy örülne az ötvenkétezernek, hiába, ilyen az ego, a harc élteti , ha elfogadná, hogy minden helyénvaló, ami van, megsemmisülne
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75 #3922 üzenetére
Sajnos a 0.9.5.2 feletti verzióknál már nincs PanelsUI menüpont, a kedves készítők kivették a Foobarból. PanelsUI nélkül pedig nem lehet a skint telepíteni. Az ASIO és a WASAPI pedig 0.9.6.5-nél és felette működik. Próbáltam trükközni, de nem jött össze a dolog. Próbáltam 1.1-es, 1.7-es ASIO4ALL-lal is, de semmi változás.
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75 #3919 üzenetére
Igen, szívtam vele anno, de akkor nem sikerült összehozni a skint. Most minden szuper, már csak a play pause gombokat lenne
Egyébként a hozzávaló 0.9.5.2-es verziót használom
#3920 Poplacsek: Igen, telepítettem. Mindent a leírás szerint csináltam
Ha netán nem sikerülne összehozni, akkor sincs semmi baj, mert ezt leszámítva Isteni ez a skin! Igaz egy kicsit hiányzik az ASIO, na de valamit valamiért...
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75 #3917 üzenetére
A leírásba nem találtam meg. Van ötleted, hol találom meg ennek a panelnek a beállítását a preferences menüben?
Már annyi helyen néztem és állítgattam mindent, de semmi változás. Az ikonkészlet azt hiszem megvan, csak nem tudom, hová kell telepíteni
Tudsz/tudtok ebbe segíteni?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Pierre75 #3453 üzenetére
Szia,
Megnéztem és meg is van a hiba.
A zene file flac, míg a cue wav-ot keres.
A cue file-t megnyitod valami szövegszerkesztővel (pl, jegyzettömb).
Megkeresed ezt a sort:
FILE "Nikolaus Harnoncourt & Concentus Musicus Wien - J.S.Bach- Ouvertures Nr. 3 & 4.wav" WAVE
és a file kiterjesztését (wav) átarod flac-ra
tehát így nézzen ki a sor
FILE "Nikolaus Harnoncourt & Concentus Musicus Wien - J.S.Bach- Ouvertures Nr. 3 & 4.flac" WAVEJó zenehallgatást
-
Cs1csó
titán
válasz
Pierre75 #3453 üzenetére
Na tehát:
Ha az FLAC-t indítom a Foobar-ral akkor indítja de csak egyben látja a 48 perces "track"-et, ha a fájl megnyitással a Foobar-ral betallózom a CUE fájlt akkor már látja külön a 10 "track"-et de hibát ír ki.
Azt amit nálad, mindjárt lejár a szerkesztési időm még megnézem van e valami komponens amivel lejátszható külön is a 10 szám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest