- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
válasz
liszi70 #4034 üzenetére
Jól írtad be.
A lame.exe parancsok között így van megadva (j a joint, az s pedig a stereo), de azt nem tudom hogy miért pont ugyanakkora a 2 fájl.
-
-
atoszmester
tag
válasz
liszi70 #4030 üzenetére
Köszi a választ, de időközben rájöttem, hogy tud stereoba is konvertálni.
Az MP3 Lame-nél rámész hogy Edit, a legördülő listából kiválasztod hogy Custom és ott a parancssorba kell beírni azt hogy -m sAmúgy nem tudtam, hogy a Joint Stereo jobb minőségű, ennek utánaolvasok.
-
Kékes525
félisten
válasz
liszi70 #3721 üzenetére
Szerintem sem igazán jó. Az a tapasztalatom úgy általában, hogy az UWP alkalmazások többsége rosszabb, mint a hagyományosok. Ezen el kellene a Microsoftnak gondolkoznia. Az UWP platformot sokkal jobban kellene támogatnia, vagy megszüntetni, mert így nem igazán jó, nem igazán használható.
-
TRob1
veterán
válasz
liszi70 #3715 üzenetére
Leginkább mert nem szemetelik tele a rendszert, és az eltávolítás is teljes, maradványok nélkül. És elvileg károkozó mentesek is.
Én legszívesebben mindenből azt használnám, ha 1)Ugyanaz a verzió és tudás mint a nem UWP 2)Ha azokból is lehetne betát (is) használni ()
MP3tag-ből már nagynehezen leszoktam betázásról, abból átálltam. Főleg hogy kb nagyjából ugyanakkor frissítik (elején nem így volt)
De amúgy meg én leginkább mindenből betákat használok ha lehet, és nem a stabilnak hívott verziókat. (DE ugye UWP-nél nem lehet válogatni) -
Patice
nagyúr
válasz
liszi70 #3685 üzenetére
Melóhelyi gépre is fel lehet rakni a portable verziót, mert átlag programtelepítőt a központilag kezelt csoportházirend nem enged futtatni, csal rendszergazdai joggal.
Olyan meg nekem nincs a céges laposomon.
A portable nem ír a registry-be, csak abba a könyvtárba, ahonnan futtatod. -
TRob1
veterán
válasz
liszi70 #3674 üzenetére
Az is lehet hogy valami "licenszelési" dolog áll a háttérben, de lehet hogy csak szimplán tényleg egy szűk réteget érint.
Egyébként nem tudom mikor jött a zenék fele ape-ben, mert én ilyenre nem emlékszem, pedig nyomom a netet vagy 30 éve. Még a wma lossless is népszerűbb volt.
Az ape elvileg veszteségmentes, viszont kvára tömörített, ezért mindig komolyabb hardverre volt hozzá szükség (ne csak pc-ben gondolkodj). És szerintem pont ezért nem is volt soha "húdenagyon" elterjedve. Az egyéb lejátszók is csak ritkán támogatták a "kis majmot" (szintén ne csak pc-re gondolj).
Na de ez már nagyon sok off, sztem így jó a foobar hogy "moduláris", és nem minden xarral tele van baxkurálva. -
TRob1
veterán
válasz
liszi70 #3667 üzenetére
Természetesen nem az mp3 és flac-re értettem, hanem magára a rippelésre egy lejátszónál.
Meg az ape-re...
Logikát felesleges keresni, mert: Vagy nincs is benne (mint sok mindenben e világon), vagy mi nem tudhatjuk, vagy lehet h le is van írva vhol az oldalukon.
Mindenesetre én nem bánom ha ezek - sok egyéb mással egyetemben - nincsenek benne... főleg ha elérhetők pluginként kinek-kinek igénye szerint. -
Kékes525
félisten
válasz
liszi70 #3623 üzenetére
Sok oka lehet annak, ha nem tudja a cue-ból lejátszani a foobar a zenét.
1. Hibás a cue fájl. Javítsd ki: CUE Corrector
2. Az elérési út túl hosszú és/vagy "elvarázsolt" karakterek (magas ASCII kódúak) vannak benne. Sokszor ezek nem is olyan feltünőek. Csinálj egy nagyon egyszerű nevű könyvtárat (például C:/1) és abba másold be a kérdéses zenét a cue fájlal együtt. Ha ott lejátssza, akkor javítsd ki az eredeti könyvtár nevét.
Ezt is kipróbálhatod: [foo_cuefixer] ,foo_cuefixer.fb2k-component
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest