Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Leszedtem a musicbee-t kb két hete, de nekem nem jött be, bár nem merültem bele annyira.
Nekem első sorban a lemezborító megjelenítése tetszett meg abban a skinben, amit telepítettem. Olyan, mintha egy igazi eredeti CD-t látnék, és ez engem jó érzéssel tölt el. Hát nem zseniális?
Lehet azért tetszik ennyire, mert fiatalabb koromban megvásároltam azokat a lemezeket, amiket nagyon szerettem. És miközben hallgattam őket, lapozgattam a borítókat és olvasgattam a dalszövegeket. Ennek van egy varázsa. És ezt csak az tudja, aki átélte ezt. Amikor bejött a korlátlan internet meg az mp3(FLAC még akkor a kanyarba se volt, tudtommal...), akkor emberek milliói töltöttek le zenét és az említett varázs, az érzés, szépen eltűnt. Ma már csak hallgatunk zenét, és sokszor nem is figyelünk rá igazán, miről szól, (ha egyáltalán szól valamiről...) Csak a háttérben dünnyög a muzsika...
Na de elég az OFF-ból

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ableton Live 12 Suite Education
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest