Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
Egy teljesen random javaslat, ami párszor már bejött: ha Voda neted van, akkor egyrészt nincs min csodálkozni, másrészt váltasd át a supporttal IPv6-ról IPv4-re! A következő lépés az, hogy bridge módba rakatod és egy normális, saját routerrel kezeled a netet. Mindemellett kábel-csere ott, ahol csak lehetséges! Volt már jópár asztali gép, ahol az utolsó kis patch kábelke volt szar.. Ha ezek így nem, akkor marad a szolgáltató-váltás.
-
BitRider
senior tag
Mostanra jutottam el odáig, hogy nekimentem a 2-es verzió beálításának. Elszórakoztam vele kicsit.
Kapott waveform seekbar-t, ami miatt nagyon bejön most.
Még a betűszíneket akarom csavargatni, de nincs már hozzá türelmem. Meg illene hozzá a seekbar mellé egy kis vertikális hangerő-állítóka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kapott waveform seekbar-t, ami miatt nagyon bejön most.
Még a betűszíneket akarom csavargatni, de nincs már hozzá türelmem. Meg illene hozzá a seekbar mellé egy kis vertikális hangerő-állítóka.