- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
borges7 #3941 üzenetére
Mármint az AvAOrange skinhez? Természetesen segítek, akár telepíteni is!
Ha telepítve van az új Foobar, akkor azt le kell törölni. Jobb lenne, ha inkább privátba folytatnánk ezt a dolgot, mert nem sok mindenkit érdekel a skinezés, így nem feltétlenül válik hasznára a topicnak. Írj rám és segítek, adok linket is.
-
Satyricon
addikt
válasz
borges7 #3936 üzenetére
Leszedtem a musicbee-t kb két hete, de nekem nem jött be, bár nem merültem bele annyira.
Nekem első sorban a lemezborító megjelenítése tetszett meg abban a skinben, amit telepítettem. Olyan, mintha egy igazi eredeti CD-t látnék, és ez engem jó érzéssel tölt el. Hát nem zseniális?
Lehet azért tetszik ennyire, mert fiatalabb koromban megvásároltam azokat a lemezeket, amiket nagyon szerettem. És miközben hallgattam őket, lapozgattam a borítókat és olvasgattam a dalszövegeket. Ennek van egy varázsa. És ezt csak az tudja, aki átélte ezt. Amikor bejött a korlátlan internet meg az mp3(FLAC még akkor a kanyarba se volt, tudtommal...), akkor emberek milliói töltöttek le zenét és az említett varázs, az érzés, szépen eltűnt. Ma már csak hallgatunk zenét, és sokszor nem is figyelünk rá igazán, miről szól, (ha egyáltalán szól valamiről...) Csak a háttérben dünnyög a muzsika...
Na de elég az OFF-ból
-
TRob1
veterán
-
-
törölt tag
válasz
borges7 #3847 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült!
Azért meg vagyok zavarodva egy kicsit! Több módot is kipróbáltam, fájlhoz adás, mappához adás, és végül Krusaderrel (Total Commander) egyszerűen bemásoltam a mappába Cover.jpg néven. Működött az utóbbi is, de nem tudom, hogy miért, mert eddig sose ment! Úgy érzem, lesz még néhány kör ezzel.
A másik probléma (és ezzel is még meg kell küzdenem) hogy van egy-két olyan lemezem, amit számonként külön mappaként, lemezként rak ki a szoftver. Ahány szám, annyi lemez.Szóval még egyszer köszönöm a segítséget!
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
borges7 #3819 üzenetére
Szia,
Én hirtelen így csinálnám.
készítenék egy .cue file-t(ebben lenne, hogy melyik szám mikor kezdődik az egyben mp3-ban) az mp3-hoz.
Foobarba behúztnám ezt a cue filet, és így már a foobarban a cue-ban beállítottak alapján megjelennének a számok (nem egyben az egész mp3, hanem a cueban beállított számokként).
Innen meg már simán a foobar konvertálójával lehet konvertálni.Készítesz egy egyszerúű szöveges filet (pl, jegyzettömbben), majd elmented ugyanazon a néven, mint amin az egybenlevo.mp3, ugyanoda, ahol az egybenlevo.mp3 van
Ekkor kell lennie egy egybenlevo.mp3 és egy egybenlevo.cue filenak is.minta cue file tartalma (a sorok végéna // az én kommenten, azt nem kell):
PERFORMER "Yiruma" //az egész album előadója, nem kötelező
TITLE "Oasis & Yiruma" //az album címe , nem kötelező
FILE "egybenlevo.mp3" MP3 // az mp3 fileod útvonala, KÖTELEZŐ
TRACK 01 AUDIO // 1. szám KÖTELEZŐ
TITLE "Small Steps" // 1. szám címe, nem kötelező
PERFORMER "Yiruma" //1. szám előadója, nem kötelező
INDEX 01 00:00:00 //1. szám kezdési időpontja ez egyben levő mp3-ban , KÖTELEZŐ (az 1. szám végét majd a 2. szám kezdeési időpontja adja meg), igen mindegyik időpont előtt INDEX 01 van, ez nem hiba
TRACK 02 AUDIO // 2. szám KÖTELEZŐ
TITLE "Do You" // 2. szám címe, nem kötelező
PERFORMER "Yiruma" //2. szám előadója, nem kötelező
INDEX 01 03:27:07 //2. szám kezdési időpontja ez egyben levő mp3-ban , KÖTELEZŐ (az 1. szám végét majd a 2. szám kezdeési időpontja adja meg), igen mindegyik időpont előtt INDEX 01 van, ez nem hiba
TRACK 03 AUDIO
... -
default.
őstag
válasz
borges7 #3819 üzenetére
Szia! Biztosan nem tudom, de szerintem lehetséges, hogy létezik hozzá. A hivatalos oldalukon a Components oldalon keresgélj!Vagy google: foobar2000 audio editor component,/plugin vagy file split plugin esetleg,..
Ha van hozzá, feltehetőleg a Konvertálás opcióval lehet előhívni, de ez az egész csak puszta feltételezés részemről. -
TRob1
veterán
válasz
borges7 #3800 üzenetére
Ha egyszer végigcsinálod foobarban, akkor nem kell összemásolgatnod, lesz playlisted amilyet akarsz és maradhat minden zene ott ahol van.
Talán úgy a legegyszerűbb ha van egy albumlista a foobarban, egyik számra vagy albumra enter, majd minden hozzáadandó számon shift+enter (ez adja hozzá a meglévőhöz... illetve jobb klikkes menüből is lehet) Ha kész, akkor a Playlist-en jobb klikk aztán mentés (Save Playlist). -
-
eszement24
aktív tag
válasz
borges7 #3765 üzenetére
Ez engem is érdekelne..
#3772 [Soul Gem] : Kivették a Panels UI megjelenítést valamikor szép csendben és nem szóltak róla. Rengeteg skin így nem működik vagy nem teljesen. Én is azt keresem, hogy melyikben lehetett benne utoljára
Mivel nem portable a foobarom, így könnyebb cserélni.
-
Tibe
aktív tag
válasz
borges7 #3583 üzenetére
Van egy csomó skin amibe már alapból beletették ezeket, és nem kell neked bajlódni vele, csak testreszabnod.
Itt nézz körül : https://www.deviantart.com/search?page=1&q=foobar
Nekem másik kedvencem ez a skin, kiindulásnak jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest