- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
robekri #4029 üzenetére
ha hirtelen tér át egy ilyen étrendre, akkor megeshet, hogy beleun.
de hogyha komolyan veszi a 2 óránkénti kajálást és felpörög az anyagcseréje, akkor hamarosan azon veszi észre magát, hogy állandóan éhes, és már alig várja a következő kajálást.és idővel ez odáig ''fajul'', hogy minden egyes szem rizst képes kikaparni a tányérból, hogy legyen energiája, mert a rizsben van a szénhidrát, ami az energiát adja. az ízek ilyenkor már egyáltalán nem fontosak. legalábbis nálam ez így volt pár hónap diéta után.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
robekri #4019 üzenetére
mit gondoljak? én agykontroll nélkül is megállom a csokizabálást és agykontroll nélkül képes voltam leszokni a cigiről, lefogyni, edzeni. agykontroll nélkül képes vagyok időre felkelni óra nélkül, nem vagyok stresszes, nincsenek alvászavaraim, sosem fáj a fejem, stb.
de ez egy diétás topik.nyiss egy agykontroll topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest