- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
// okoskodás
a rágó azért nem jó, mert a tudat alatt a szervezet összeköti két dolgot, hogy rágsz, azzal ami nem is történik meg, hogy kap kaját a gyomor, és emiatt elkezdi termelni a gyomorsavat
ami aztán a gyomorfalat kedzi marni
//okoskodás
én nem akarok ilyen löttyöket venni, akkor mit ihatok? kőkekényen csak csapvizet? -
LOTR
addikt
igen, de nekem már megvan mind a 4 félév tesim, annyit tudok tanácsolni, hogy válaszd az erőfejlesztést (azt hiszem neptunban így szerepel), csináld meg a teljesítménypróbát (testsúllyal guggolni és fekvenyomni 1-et, majd 10 húzódzkodás és tolódzkodás), aztán megvan az aláírásod, nem is kell járnod tesire többet abban a félévben
és ha akarsz járni úszni, akkor így is simán mehetsz -ezt meg tudod beszélni az úszóedzővel-, ha meg nem lesz időd (az elején elég sokszor elő fog fordulni), akkor nem mész
nekem meg amúgy is messze van az az uszoda ahol az egyetemi órákat tartják, így máshova kellene mennem, de itt már csak az időn meg főleg az elszántságomon múlik majd, hogy megyek e -
tildy
nagyúr
De pont , hogy szeretem a súlyzósat.
Aerobban szétesek.
pl ez rohattul nem takar semmit, hogy fél adag
Dehogynem.
Menj be egy céges menzára. Amit ott adnak egy adag kaját, annak vedd a felét
Ez konlkretan kb egy 8*6 cmes pulykamellet jelent, meg kb maroknyi fott rizst.
deniro2 : teszta, krumpli, zsomi nem nagyon jatszik. Ebedre egy 125gros rizsnek kb a felét eszem meg. Vacsira meg megint annyit , kb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest