Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kolondrum

félisten

Üdv. Olvasgatok de sehol sem jön elő a Ch, mindenütt a kalória. Én pl azt nem nézem, csak a ch-t azt is úgy, hogy ebből mi mennyi cukor stb, sőt azt sem mindig. Röviden: a drasztikus kenyér bevitelt kivettem, kis matekkal harmad annyi ch megy be mint korábban és lassan, de fogyok, igazából jobban is érzem magam. Nem fogyi hanem inkább jobban akarkm magam érezni. Tervezek bicajozni, de ez is inkább az, hogy ismét lesz erre lehetőségem valakivel. Meg talán futni is fogok. Jelenleg parkoló pályán vagyok a hely miatt ahol tartózkodom. Miért is a hsz. Én szinte biztos voltam benne, hogy minden a ch körül mozog. És igen durva, hogy mennyire kevés elég h ne fogyj. Én napi max 200g-ot viszek be ez a plafon. Ismét Eszek gyümölcsöket, és megszűntek a zabálások. Nálam korábban egy reggeli 4-5 szelet kenyér és a többi, 2.5l-es sima kóla/nap simán. Ez szűnt meg. Ja meg vacsira pl: hurka, rengeteg sózott krumpli, savanyú, és több szelet kenyér. Ezeket eltűntek. De mondom csak olvasgatok. :)
    Most 91 vagyok 176-cm-hez.
    Ilyen okos app ezt mondta nekem, ennél sokkal kevesebbet viszek be a fogyás fülhöz mérce. Mégis csak lassan fogyok, nagyon lassan. [link]

Valahol minden hazudik. :D

Ja meg naponta 5* eszek 1-2-3 helyett, keveset pár óránként, ezt az éjjeli műszak borítja max fel picit.

Új hozzászólás Aktív témák