- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
takacsbotond
üzenetére
na nem tudok elaludni, de lassan már le sem kell feküdnöm -
attól is függ, hogy pitában (bár ha a lisztet említed gondolom akkor pitában) vagy csak magában? a hús + zöldség kombóval nincs baj
Amúgy a legnagyobb baj a te étkezésedben, pont az utolsó mondat energiaital a legrosszabb, meg a sör is
"Sok tininél már a napi étrend részévé váltak, pedig az ilyen italok több mint háromnegyedének extrém magas a cukortartalma: 500 ml 20 teáskanálnyi cukrot tartalmaz." Én is nyomattam az energiaitalt főiskolán, cukor jobban felpörgetett, mint a koffein. Most is be szoktam dobni néha, de ez már szerintem max havonta 1-et jelent.
+ az egyéb nassolások amik csak úgy becsúsznak, kis csokoládé, kis sütemény stb - ezek a legnagyobb akadályok szerintem
amit már írtam jóval feljebb, szerintem amivel a legtöbbet dobsz a diétán, ha szó szerint csak vizet iszol
Nem tudom mivel helyettesíteném, de tuti egy vagy két étkezéssel legalább többször ennék és jobban szétosztanám, köretnek fogyassz sok zöldséget, azt meg próbáld beszerezni valami kisebb zöldségestől vagy bioboltból (ahol 3x drágább
) Kérd meg anyukádat, hogy vegyen a teszkóban egy fényes paprikát és rakjátok be a konyha polcára kb 2 hét múlva ugyanúgy fog kinézni, rakjatok mellé egy piaci paprikát - "jobb" esetben 3-4 nap múlva úgy elfonnyad, mint egy öreg ember bőre. Nálam nincs túlgondolva van itthon sertéshús annak az elkészítése van variálva + köret van változtatva, de ott sincs semmi extra általában kész zöldségkeveréket szoktam, de most nyári szezonnal megterem minden a kertben ilyenkor az hanyagolva van.Szerintem, ha a kenyeret + cukrot elhagyod akkor tuti lesz eredménye, meg valami minimális mozgás azért kéne. (+ el kell felejteni az ilyen teóriákat, hogy ez az egy csoki csak belefér, vagy ez az energiaital)
Persze én az ilyen diétákat is fakkságoknak tartom, hogy sosem fér bele semmi, ahogy érzi az ember meg ahogy változik a súlya.
Szerintem úgy kellene étrendet tervezned, hogyha pontosan emlékszel pl, egy tegnapi kajádra és csak az egészségtelen dolgokat összeszeded és kihúzod már abból láthatod mennyit javulnál. 17 évesen azért ha nincs valamilyen hormonháztartási problémád szerintem nincs nagyobb akadálya, hogy lefogyj, max a kitartás része a nehéz.
off: láttam elég jó géped van, gondolom nem csak az emaileket nézed meg rajta, azt is lehet kicsit jó volna hanyagolni és helyette keresni valamilyen rekreációs elfoglaltságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Last Epoch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Kérd meg anyukádat, hogy vegyen a teszkóban egy fényes paprikát és rakjátok be a konyha polcára kb 2 hét múlva ugyanúgy fog kinézni, rakjatok mellé egy piaci paprikát - "jobb" esetben 3-4 nap múlva úgy elfonnyad, mint egy öreg ember bőre. Nálam nincs túlgondolva van itthon sertéshús annak az elkészítése van variálva + köret van változtatva, de ott sincs semmi extra általában kész zöldségkeveréket szoktam, de most nyári szezonnal megterem minden a kertben ilyenkor az hanyagolva van.