- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
takacsbotond
üzenetére
Röviden összefoglalva amit az én ennyiből látok (diétázással kapcsolatban én sem vagyok túl okos)
- túl kevés a 3 étkezés, ennél tuti többször kellene
- krumplipüré nem jó
- szendvics nem jó
- kenyér nem jó, szerintem semmilyen formájában, emlékszek középsulis koromban haverom elkezdett edzeni, hamarabb kezdte mint én, tolta nekem a szöveget, hogy hát kenyeret kajál meg szendvicseket jöttek is a kilók persze, ami először pólóban jól nézett ki, hogy hú pajszerek jól behíztak, de persze az összkép szar
- virslit szerintem semmiképp ennélisrosszabb
-gyros megint ne
tojás szerintem oké
szerintem tolni kellene valami kaját neked, ami serkenti az anyagcserédet, 16-7 évesen ilyen kárászraj voltam, pedig össze vissza kajáltam, gyors volt az anyagcserém ennyi. Aztán belassult, és most alkalmazkodni kell
Sportolni ha nem is akarsz, legalább valamilyen mozgásformát keress, ami nem az, hogy pörögsz otthon a forgószékben 
mentem aludni, reggel kelni kell, jóéjt
amúgy nekem fölös szónokolni, ma hurka&kolbászt ettem ebédre és jól esett nagyon, az más tészta, hogy kivételesen tényleg nem szabadott volna
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral új állapotban
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sportolni ha nem is akarsz, legalább valamilyen mozgásformát keress, ami nem az, hogy pörögsz otthon a forgószékben