Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
szancsika
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
En nem mondtam h nem lehet hatasos, a baratnom is fogyott vele nemtommennyit, de o igen nagy darab volt.
Mellesleg elolvastam a forumot. Ill akkor mar te is elolvashatnad, h az 18 eves koromban volt, most 21 eves vagyok, es elegge odafigyelek h mit eszek, ezzel mar problema azthiszem nincs. (100faluban nincs meg egy ijen egsegesen evo ember mint en, a 101.-ben van de az meg fosik _ hogy anyamat idezzem_).
Szal nem kell mingyar letorkolni, en csak leirtam h regen mi volt, es egyaltalan nem mondom h jol csinaltam, soot, nagyon szornyu volt, es en ezt mint negativ tapaszlatat mondtam el. H arra is oda kell figyelni h igyjaras is van, elofordul, es nemis ritkan. Segiteni akartam, es nem peldat mutatni, nem akartam azt mondani h igy kell csinalni, mert nem igy kell nem szabad... ennyi...
Talan meg annyit h ha valaki anorexias, nem lehujezni kell es bantani hanem megprobalni segiteni es megerteni, es eszrevenni h valami psziches problema van. Erre probaltam ramutatni kb. Mert nekem borzaszto volt es nehez volt kimaszni belole.
Mellesleg egyertelmu h az egeseges taplalkozas a kulcs mindenhez, es a mozgas, en ezt sztem sosem vitattam, soot.
Mindenkinek szive joga akar norbi updatet csinalni, nem mondtam h nem jo, mukodni mukodik, de leginkabb reklamfogas szerintem.
Nemtom atjott e minden amit akartam mondani, fogalmazni azt nemtok
Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest