-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
De a világ nem csak FS9-ből áll, az a baj...
Ha úgy nézzük az 5-5-5-18 nem magas, de a 4-4-4-12 meg még annyira sem..
Próbáld ki a kingmaxokkal hátha veszi a füstjeleket a tower .
Az rendben van,hogy a DDR3-aknál magasabb a Cl, de hol láttál 800-as DDR3-as ramot? LOLJa, THX, de az Aerosoft honlapja kívül esik az érdeklődési területemen. Majd ha akciós, lesz, ránézek..
FPS? Igen, van akinek megéri és van akinek nem, ez egyéntől függ.
-
Gizmo94
veterán
Nálam akárhogy erőlködtem, sokkal rondább volt az FS9 mindenképpen. Bár a taxi és a runwayek itt is eléggé gyengék, de összességében azért szép képeket produkáltál, meg kell hagyni.
Miért nem raksz a REX-ből valami életképesebb taxi & runway texturest, van választék bőven.. -
andorra
őstag
Na, kivételesen meg vagy dícsérve a képeidért!
Egy apró megjegyzés: az útvonaltervbe nem tartoznak bele az induló és érkező reptér, a SID és a STAR
Viszont a kronológia kedvéért esetleg megnevezhetted volna azokat, amiket konkrétan lerepültél, az tovább emelné a színvonalat.
Innen már csak egy ugrás az IVAO-n repülés, az összes szabály betartásával, valódi irányítással, igaz, nem kis ugrás. -
Gizmo94
veterán
Már megint szövegértési gondokkal küzdesz..
(#3460) andorra válasza AirBooms (#3459) üzenetére
Új Válasz Privát 2009-12-03 17:07:42"Honlapról letölteni, vagy megvenni, az bizonyára ugyanaz. Csodák nincsenek."
Az "ugyanaz" jelző a tartalomra vonatkozott és az utóbbi esetben Andorra nyilván a megrendeléses megvételre gondolt, nem pedig a download verzióra, ott pedig van doboz és dvd, bármennyire új is neked.
Merthogy a szövegből egyértelműen következik, hogy a "letölteni" címszó alatt gondolt a honlapról letölthető, azaz a download verzióra. Következésképpen a "megvenni" az a honlapról nem letöltött, hanem az azon keresztül megrendelt termékre vonatkozott.
Ha tévednék majd Andorra kijavít.
-
-
andorra
őstag
Igen, ez szemléletbeli kérdés is.
Használható egy nagyjából egységesen kidolgozott, elég jó scenery rendszer és használható egy, egyes kitüntetett helyeken valamivel jobb, de azért a területek nagyobb részén mégis ugyanolyan. Az útvonaltervezés, a térképek tanulmányozása, a navigáció, a kommunikáció az irányítókkal, (az együtt repülő partnerekkel), alig hagy időt arra, hogy néha körülnézzek a többnyire 2-3 órás úton. A mai párizsi leszállásnál is 600 láb magasság körül kezdtem látni egyáltalán valamit a pályából. Addig csak a ködfüggöny, és az esőcseppek, meg a műszerfal.
A hőlégballonozás. a sárkányrepülés, a vitorlázó repülés, stb. szerelmeseinek ott az FSX, részletes scenerykkel, napsütéssel és a mindennapos gondokkal. -
andorra
őstag
A svájci repterekhez általában Swiss Pro fixeket mellékelnek, a telepítős verziók, rákérdeznek, hogy használsz-e Swiss Pro-t.
Én nem használom a SwissPro-t, pedig megvan, nekem elég az FSGlobal, a három látványjavító, + a kidolgozott repterek és egy maximálisan jól modellezett 737-es. -
Gizmo94
veterán
Sikerülni fog, már leteszteltem.
Andorra tanácsa maximálisan bevált. Hosszabb utaknál sincs azóta mem out.. Amúgy ez a retek felülírta a zinertek night environmentet.. Felraktam újra és most vannak éjszakai fények újra.. Viszont ami kiemelt extrája, hogy megvilágítja az utakat, azt a reklámképen egy városnál mutatja be, ahol jól is néz ki. Cserébe az összes országút is meg van világítva, ami maximálisan életszerűtlen.. Sucks ez is..
-
Gizmo94
veterán
A probléma az, hogy nekem sem tetszik ilyen magasságról egyáltalán. Alacsonyan meg én nem igazán repülök. Ezzel meg pláne nem, mert az FPS-t totálisan legyilkolja. Képes tartósan 10 alá vinni, amire ezer éve nem volt nálam példa. Tehát ez így, ebben a formájában egy fukka addon.
Ja, FSX usereknek: Ha telepítitek, csak óvatosan !!! Mert hajlamos elrontani a backupot, mint tette nálam, így én már csak egy FSX reinstallal szabadulok meg tőle, azt hiszemMemóriaproblémára én Andorra tanácsát követtem és nálam maximálisan bevált.
Azóta egyetlen out sem volt. -
Gizmo94
veterán
Naszóval.... Az általad kért magasságról konkrétan ez látható:
És ez
Összességében amennyire vártam, akkora csalódás is egyben. Igaz,hogy alacsonyabb magasságokról kifejezetten szép, cserébe az FPS-t igen csúnyán kivégzi. Fullra húzva valami katasztrofálisan lerontja, igazi agyrém. A night textures egy okádék, nem találok jobb szót, egy förtelem szar. Szinte nincs is, az alap FSX-nél ezerszer rondább.
Ha ezen nem fognak változtatni, így éktelen bukta lesz. Nappali VFR-re egy kisgéppel alacsony magasságban lehet,hogy jó, amivel reklámozzák is, de Jettel repülve nagyobb magasságokon értékelhetetlen. Az éjszakai borzalom pedig abszolúte kritikán aluli.
Azért nem shotoltam le csak, mert nem látnátok semmit.Első benyomásom,hogy ez egy szar, a 10-es skálán max 3.
GEX Eur = Sucks.
-
Gizmo94
veterán
Na végre vannak képek a topikban, ráadásul mind szépek. .
Haky Ausztrál képei brutálisak. Jahh az ORBX az ilyen szép, csak sajna nem valami FPS friendly...
Fatal berlini tripes képei is tutik lettek, Cintula meg Közlekedik.
Érdekes helyzet lehetett..
Kosztinho: Thx, ment válasz is.
-
Korcsii
őstag
átő izé...
VBR,3KT - változó irányú, 3 csomós
0100 - 100 m látótávolság
0250N - 25 m a pálya menti látótávolság, ami nem változikamúgy stimm
egyébként amikor én néztem (kb egy órával az előző üzim előtt), akkor még VBR01KT volt... nem csoda, hogy nem oszlik a köd... amúgy bud.hu-t is néztem, igaz csak az előző üzim után
-
vzsolo2225
tag
Pedig az nagyon nem mindegy ám...
Arra a transitionre van szükség, ami a STAR végétől, vagyis az IAF-tól (tudom, feljebb elírtam!), azaz PSA3E esetén RID-től a FAF-ig elvezet, ahonnan már az ILS lehoz.
Az a legjobb, ha keresel EDDF-hez chartokat és szépen megnézed ott mi, merre, hány méter, mert az FMC vaktában történő nyomogatása többször vezet olyan kijelentésekhez hogy, "Ekkora AIRAC bugot", mint pl. olyanhoz, hogy "Sikeresen leszálltam Frankfurtban". -
vzsolo2225
tag
Nem tudom a valóságban hogy megy, de nekem mindig is benne volt, ami logikusnak is tűnik; ne kelljen már GA közben útvonalat pötyögni.
Viszont megnéztem, és nálam EDDF-nél nincs PSA7E, csak 3E és 3W. Szakadás meg azért lehet nálad, mert transitiont is kell még választani, mivel ott a STAR csak a FAF-ig vezet.
0911-es AIRAC-od van? -
Kosztinho
tag
Nagy nehezen beküzdöttem
Nem mondom, hogy tökéletes lett,de repülhető.
Az FMC-n kívül annyi hibája van, hogy manuálisan nem megy a hajtóműindítás, csak CTRL-E-vel, meg az autopilóta nem mindig jól fordul rá a VOR-ra, és akkor kicsit be kell segíteni kézzel. De ennyit elnézek neki, mert a nagyobb gépek közül ez a kedvenc -
sucec
csendes tag
-
Gizmo94
veterán
Fel se raktam azokat a kis guanokat, a 767-777-ek pedig rendben vannak.
727-737 -re más szörnyetegek vannak nálam,hogy azért mid jetek is legyenek. Panel az olyan van bármelyik gépben amilyet rakok alá, van választék bőven, spoiler arm hiba nálam nincs. FMC az valóban nincs, ez tény. Nade ingyen még az is legyen? Amúgy azt hiszem,hogy az FMC is csak elszántság kérdése, mert van utólag telepíthető univerzális FMC stuff is, bár erre időt nem szántam
-
Gizmo94
veterán
Ez hülyeség úgy ahogy van, nem a fizetősségen múlik, lásd Ariane. Ha valami fizetős, az az és mekkora lom. A Posky gépek viszont nem egy fizetős gépnél nagyságrendekkel jobbak. Lehet,hogy FS9 alatt bugos, én mire átpakolom őket FSX alá, nyilván elkopnak a bugok, mert általában jól mennek.
-
Gizmo94
veterán
Nahát, micsoda stílus...
Méghogy fos??? FOS???
Ejnye, már miért lenne ez a sok gép mind fos? Próbáltad őket FSX alatt egyenként? Nem annyira rosszak azok egyáltalán , ráadásul A320 is van, méghozzá rengeteg.. Nem csak PMDG-ből áll a világ mindenkinek.
Amúgy meg Airboomsnak igaza van, elírtad, te balek, az FS9-et írtad FSX helyett.
-
AirBooms
addikt
Lehet, hogy valamit félreértek, de már hogy ne volna az FS9-hez használható közepes jet: pont a PMDG 737NG vagy a DA Fokker, de ha szeretünk egy kicsit bíbelődni a cuccal, akkor is találunk még néhány érdekességet (az MD-80-as családot, a B-727-et, vagy az ingyenesekből az oldtimerekből pl. a Project Tupoljeveket)...
-
Gizmo94
veterán
Vitába kell szállnom veled.
Habár elírtad, de nem helytálló,hogy nincs hozzá használható közepes Jet, ez így és ebben a formában nem igaz. Van egy rakás. A defaulton kívül természetesen ott van A Simmer's Sky 737, az Overland 737, Az FMC-t igénylőknek a Wilco 737 pack (na jó, bugos,de összefoltozható és amúgy szép) , továbbá van még egy rakat egyéb is.B727, stb,stb..
Az,hogy az Ariane amilyen drága olyan szemét, ez igaz, de símán mellőzhető. Az is igaz, hogy a közimádatnak örvendő PMDG737NG nincs FSX alá, de annyi baj legyen, egyébként készül és sohanapján 2020-ban majd ki is jön. Sceneryben VFR-re ott az ORBX, ami szétver mindent egyelőre.. Az FSX-hez minden van mint karácsonykor, csak össze kell szedegetni. -
andorra
őstag
Csak PMDG 737-el. MInden addon sceneryt is kikapcsoltam, maradt az FS GLOBAL 2008.
Ilyen probléma itt nem áll fenn, úgy tűnik eddig, hogy időarányosan fogy el a memória, plussz az egyéb programok használata mint FS navigátor IVAP Teamspeak stb. is befolyásolják, de ezekre szükségem van a repüléshez.
-
Gizmo94
veterán
Leszedtem, izé, megvettem
a Wilco Pilot in command 737-es pakkját , valami 3.4 giga rémület, felpakoltam és egészen normális kivitelű 737-esekkel találtam szembe magam.
Már éppen elkezdett tetszeni, amikor a szokásos Wilco minőség bejött és a landing előtt a teljes fuse eltűnt, csak a pilótafülke maradt és a hajtóművek darabokban.
Azért ez a tömény iszonyat - ami totál úgy nézett ki mint egy repülő klotyó és egy pod racer keveréke - lejött GS ilag és még földet is ért. Sajnos mire shotolhattam volna ezt a szutykot, kifagyott az egész.
Valaki aki annyira fanatikus,hogy még Wilcozik nem tudja véletlenül,hogy vannak valami patchek vagy updatek, javítások ehhez a bugbányához?
Csak mert amúgy kivételesen nem lenne annyira ronda... -
andorra
őstag
Ez nem a route része.
Ha hozzáadsz egy SID vagy STAR eljárást és jóvá is hagytad (persze előszőr a runway-t) a LEGS gombra kattintva, majd abban lapozva, látni fogod az összes route+SID STAR útvonalpontot. Itt tudod áthidalni, és módósítani is. Hivatkoztam egy leírásra a másik fórumban, pl. annak alapján. -
Korcsii
őstag
szerintem valamiért (talán pont a próbálkozás miatt) a PSA után maradt egy üres sor (és/vagy mind a két STAR-t berakta egymás után)... azt kell ilyenkor valahogy eltüntetni... általában a következő waypont melletti gombra, majd az üres sor mellettire kattintás megoldja....
Bundee69: [L:nagykép][IMG:kiskép][/IMG][/L]
-
-
Korcsii
őstag
VFR London az tényleg szép, részletes... de az nekem se volt sokat a gépemen... EGLL (27R) LAM transition visszafordító "S" kanyarját valami 3-4 fps-el vettem be... töröltem is nem sokkal később
én FSX-el kezdtem, most már maradok is annál... elvagyok az átlag 15-25 fps-el... 10 alá nem szokása már leesni... -
Korcsii
őstag
és akkor jön az FS Global 2010, ami felborítja az egészet
tudom, akkor ott az FSX scenery sorrend kezelője (bár pl nekem eltűnt a Balaton fsglobal2008 után, és csak utxeur reinstallal jött vissza)... egyébként már én is sajnálom, hogy nem őriztem meg minden apró telepítőt, egyebeket... de úgy voltam vele, hogy avsim mindig is lesz (mint utólag kiderült, ez nem olyen biztos), szóval majd letöltöm megint, ha kell valami... mondjuk remélem annyira sosem omlik össze a rendszer, hogy pl a livery-ket ne lehetne ctrl+c ctrl+v-vel átvinni... végülis annyira legó az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest