Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sikerülni fog, már leteszteltem.
Andorra tanácsa maximálisan bevált. Hosszabb utaknál sincs azóta mem out.. Amúgy ez a retek felülírta a zinertek night environmentet.. Felraktam újra és most vannak éjszakai fények újra.. Viszont ami kiemelt extrája, hogy megvilágítja az utakat, azt a reklámképen egy városnál mutatja be, ahol jól is néz ki. Cserébe az összes országút is meg van világítva, ami maximálisan életszerűtlen.. Sucks ez is.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Andorra tanácsa maximálisan bevált. Hosszabb utaknál sincs azóta mem out.. Amúgy ez a retek felülírta a zinertek night environmentet.. Felraktam újra és most vannak éjszakai fények újra.. Viszont ami kiemelt extrája, hogy megvilágítja az utakat, azt a reklámképen egy városnál mutatja be, ahol jól is néz ki. Cserébe az összes országút is meg van világítva, ami maximálisan életszerűtlen.. Sucks ez is..