Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemesys
tag
úhh bárcsak végre én is küldhetnék képeket!!!

Grat, szép képek!
-
Nemesys
tag
[link]
Valódi pilóták...
Én is ilyen lennék... 
-
Nemesys
tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Mondjuk aláírom, hogy én még nem tudtam próbálkozni se vele így komolyabban. Így csak figyelni és tanulni tudok tőletek!Ez nekem csak az első benyomásom volt hirtelenjében! Megnéztem a géped és értetlenül ülök!
Azon a gépen nem bírom, elképzelni, hogy ne futna el úgy ahogy nekem elég lenne...
Én még gyengébb gépre számítottam magamnak! Persze csak körvonalaim vannak a leendő fizetésem és az árak alakulásának nemtudása miatt. De nagyjából én is 3x2G vagy 2x2 DDR3-at mert a lapom csak 2-őt fogad most perpill, valalmi izmost 4890-et esetleg mellé még egy kissebb karit kisegítőnek, egy SataII-es VRaptort. A CPU-ig már nem jutottam el mert átgondoltam, hogy még felesleges mert ez is hónapok kérdése ha tegyük fel most rögtön kezdhetnék melózni végre! De az első most a vidi kari lesz mert teljesen halott.. Csoda, hogy filmet tudok nézni rajta... De ha ez megvan akkor az FS9-et szerintem már fel is fogom rakni és azzal próbálkozok majd mert régebbi gépeimen is ment tök jól. -
Nemesys
tag
FS9-FSX?
Mikor még próbálkoztam az FSX-el, hogy hogy megy a gépen. Beleszerettem. Még így is sokkal szebb volt mint a 9 és sokat fejlődött a fizika is szerintem és sokat újítottak. Az első próba repkedésem alatt nagyon meglepődtem mikor a gépet elkezdte láthatóan rángatni a légáramlat. Meg maga a géptest is jobban meg van csinálva. A szárny is reagál a fizikai hatásokra. Ez nekem nagyon tetszett.. Azért próbálok most gépet összerakni az FSX-hez inkább.. Meg annyira moddolni nem akarok, hogy a 9 is tetszen ennyire.
A másik ami meggondolandó és nem csak ez a két szimulátor produkálta. Más játékokat is nyomok és vicces de a win7-el minden érezhetőbben jobban megy mint az XP-vel és nem azért mert a 7 több ramomat látja mert csak 2 van összesen...
-
Nemesys
tag
Üdv újra!
Jó képek eszembe juttatja életem első live repülését utasként (hogy máshogy
) LGIR-re, egy hét nyaralás és ismét út haza! Amennyire rajongok, annyira félek is a repüléstől. Azóta próbálkozok igazán az FS-el... De az első repülésemet még talán komolyabban el tudnám mesélni mint akármelyik Stand-Up Comedy-s figura...
Remélem lesz végre melóm és tudok csinálni valami gépet ami számomra is elfogadható módon viszi az FS-t. Addig is üdv egy offline rajongótól!
Érdeklődés! Rég szeretnék eljutni a millenáris parkba, beülni a szimulátorba. Él még? Mikor a legjobb menni? Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen jó lehet! Van valakinek tapasztalata? -
Nemesys
tag
Ennyire butát kérdeztem, vagy nem tudnak segíteni?
Melyik a kettő közül mert nem értem... -
Nemesys
tag
Sziasztok!
Lenne egy megfejendő problémám csak nem tudom mihhez fogjak hozzá. Volt egy 8600GT 512-esem egy P5G-MX Alaplapban, 2Gb Geil ramom win7 alatt... Így ment az fs, igaz nem volt szép de játszható volt. kicsit még feljebb is lehetett venni a graf-ot mint alapból beállította magának. A következő változások lettek: Alaplap lett egy P5KC, egy 9600GT a 8600GT-t beraktam fizikát számolni, jah a proci az volt és maradt is egy E2160 @1.8 most mivel lett rá lehetőség az új lapnak köszönhetően, megküldtem 2.4-re. És most friss rendszerrel, az alap grafikai beállításokkal amit berakott magának az fs, elég bénán fut. Nem úgy szaggat, hogy megáll és megy hanem belassul és normál sebesség közt ugrándozik de kb másodpercenként. Ez mi lehet? Olyan érzés mintha bírná de aztán valami valamiért elfogy...
És nem értem, hogy egy jobb lappal, "jobb" procival és kártyával miért rosszabb mint előtte. Tudtok segíteni? -
Nemesys
tag
Hát most még megpróbálni se próbálom meg leszedni... Videokártya sincs a gépbe...

-
Nemesys
tag
Arra kíváncsi leszek. Mert a másik "konkurens" szimulátor, nem tudom, hogy hívják de asszem az X-Plane... egyáltalán nem jön be pedig úgy tudom, hogy annak is elég nagy tábora van... Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz... Gondolom kiadás környéke sincs körvonalazva...
Nem tudom, hogy mire értetted, hogy nem vesznek komolyan. Ha a tárolással kapcsolatban akkor lehet benne valami. Ha a konfig miatt akkor azért nincs kiírva mert kiröhögnének, meg amúgy is... minek kiírni? Ha olyan téma van, hogy muszáj megosztanom akkor leírom vagy ha kérdezik. De ha gondolod kirakom a cuccok rész alá és mosolyoghatsz
-
Nemesys
tag
Sziasztok!
Csak elcsíptem egy mondatot, hogy érkező új szimulátor? Az mi lesz?!
Hova még? először had játszak az x-el normálisan. Már most tolnak újat!? -
Nemesys
tag
Win 7 van fent. Ezzel is szokott lenni 1.5 szabad ha semmi nem fut. Olyan űber nagy gépgyártást nem akarok és nem is tudnék, hogy ennyire friss kártyát vegyek. Egy hd4870-ben gondolkozom vagy ami kijön. Vár 2 kártyám gariztatásra, meglátjuk mit kapok, eladom és még teszek hozzá. Ram az most minden slot tele van de ezzel nem is törődöm majd ha lesz új lapom, mert ami most van az egy miniAtx vagy, hogy híjják?!
és hát tudjuk...
úgyh. először kari aztán lap és meglátjuk.Amúgy milyen szinten szoktatok online repülni? Vagy, hogy megy errefelé?
-
Nemesys
tag
Én is láttam ezt a videót elég brutálul néz ki... igazság szerint ami most a leggyengébb az a kártyám. C2D proci van igaz majdnem a legelső de legalább van. 2g ram is elég egy ideig. lassan akarom elkezdeni összerakni és mivel alaplapi a video kártyám gondoltam az az első és megpróbálok olyat venni amivel nem lesz nagy gond ha már ott tartok.
-
Nemesys
tag
Sziasztok!
Találós kérdés:
Melyik(ek) az(ok) a video kártya(k) amivel(kkel) singlebe vagy SLI-be esetleg CF-be teljesen full grafon megy az FSX?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én még gyengébb gépre számítottam magamnak! Persze csak körvonalaim vannak a leendő fizetésem és az árak alakulásának nemtudása miatt. De nagyjából én is 3x2G vagy 2x2 DDR3-at mert a lapom csak 2-őt fogad most perpill, valalmi izmost 4890-et esetleg mellé még egy kissebb karit kisegítőnek, egy SataII-es VRaptort. A CPU-ig már nem jutottam el mert átgondoltam, hogy még felesleges mert ez is hónapok kérdése ha tegyük fel most rögtön kezdhetnék melózni végre! De az első most a vidi kari lesz mert teljesen halott.. Csoda, hogy filmet tudok nézni rajta... De ha ez megvan akkor az FS9-et szerintem már fel is fogom rakni és azzal próbálkozok majd mert régebbi gépeimen is ment tök jól.
És nem értem, hogy egy jobb lappal, "jobb" procival és kártyával miért rosszabb mint előtte. Tudtok segíteni?