- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #3588 üzenetére
10 év tapasztalata alapján a RAM szinte semmit nem számít a játékok/OS sebességében, legalábbis a gyorsasága, a mennyisége sokkal inkább.
Nem húzom a RAMot mert tök felesleges, 850en megy most mert 3,4en van a proci, evvel a lappal többet csak brutális feszkóval bírna.
AES-t én szeretem.
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #3585 üzenetére
1066os DDR3 van és lassabb mint az 1066os DDR2. Amúgy 800on elképzelhetőnek tartom hogy bírná a kingmax a 4-4-4-12-t. Semmilyen programban nem számít sokat az időzítés, pláne ilyen kicsi differencia nem.
Nem az FPSre mondtam, hanem az FSX van akinek megéri a szenvedést, van akinek nem.
Az AES ingyen letölthető... Serialt meg vadássz magadnak
-
andorra
őstag
válasz
Gizmo94 #3545 üzenetére
"Egyébiránt szimulációra az FSX is tökéletesen alkalmas, ha nem ragaszkodik az ember mereven a 737 NG- hez................"
Ehhez két megjegyzésem van:
Egyébiránt szimulációra a 737 NG tökéletesen alkalmas, ha az ember nem ragaszkodik mereven az FSX-hez.
De most a kedvedért, vonatkoztassunk el a PMDG-től !
A szimulációhoz pl. az IVAO-n az FS alatt több programot kell/érdemes futtani, amiket te az FSX-el együtt többségében biztosan nem használsz:
IVAP, Teamspeak, FSC, Jeppview, Skype, mindez sokaknál két monitoron fut.
Ilyen esetben a fagyások és egyéb problémák fokozottan jelentkeznek az FSX esetében, Itt a fórumban, de az IVAO-n sem ismerek senkit akinek ezt sikerült volna jól összehozni FSX alatt. (Jelentkezzen ha mégis!) Én is próbálkoztam vele, igaz, akkor még nem ismertem a PMDG 737-et. Most már eszembe sem jutna.Na most ezzel lehet szenvedni, kísérletezni, de előbb utóbb úgyis az a vége, hogy átváltsz FS9-re, vagy lemondsz az egészről, úgy, ahogy van.
-
andorra
őstag
válasz
Gizmo94 #3536 üzenetére
Ne legyél ennyire feledékeny!
Nem olyan régen fejtettem ki, hogy két csoportra oszlik a a felhasználók köre, némi keveredés persze van azért.A nagyobbik csoport:
VFR repülés, játszadozás, repülőgépek újabb ás újabb verzióiban és tájban való gyönyörködés, hőlégballonozás stb, folytathatnám, erre az FSX-et ajánlom, sok gigabyte addonnal, ha elég erős hozzá a hardver. (Még akkor is, ha csak 10-15 százalékkal nyújt jobb grafikát szerintem.)A kisebbik csoport:
Szimuláció, hosszú repülések és főleg virtuális társaságokon belül, nagyon rendszeres, probléma mentes használatra való törekvés, erre meg az FS9-et.Hol itt az elvakult hittérítés?
-
Korcsii
őstag
válasz
Gizmo94 #3536 üzenetére
igaza van (nagyrészt)... közepes jet tényleg nincs, és habár a PMDG 747 a kedvenc, épp most tettem le a mai 2. wilco a320/1-est...
amúgy azért nehézkes, mert meg kell szerezni akkor egyrészt a programot, másrészt az olyan kiegészítőket, amiknél nincs egybe a két verzió (na ezt most meg nem mondom , hogy melyikek, de biztos van)... 3 hónap meg nem kevés
-
Korcsii
őstag
válasz
Gizmo94 #3502 üzenetére
hát, én most a saját theme-met átraktam a winter-re (nem akartam egyesével minden beállítást átnézni, és eddig inkább nyári látvány volt, meg zavart a kék köd - nappali sky theme alja is kék volt)... hát most "szép" színorgiát kaptam
amúgy visszatértem rex2-re az activesky+zinertek kombóról... igazából csak azért, hogy kizárhassak még egy fagyási okot... végülis meglett a tettes szerintem (legalábbis így, hogy ritkábbra állítottam autosave-t, és kevesebbet járok a jobbgombos menüben, még nem fagytam - koppkoppkopp), de a rex2 maradt...
-
andorra
őstag
válasz
Gizmo94 #3497 üzenetére
Olyan különleges telepatikus megérzéseid vannak, ha esetleg rám gondoltál.
A felhőzet, a vízfelületek és a tükröződések terén is az általam elvárt, igen jó eredményt hozza.
Bőséges számban választhatók témák, melyek segítségével az ízlésrombolásban eddig is élenjáró fórumtársak továbbra is megtalálják a nekik megfelelő választási lehetőségeket.
Összegezve tehát, nagyon megéri az árát. -
andorra
őstag
válasz
Gizmo94 #3485 üzenetére
Nekem is volt UTX-m FSX-en, amikor még abban a tévhitben éltem, hogy engem az FSX tesz boldoggá.
Nem volt mindenhol tökéletes az utak folytonossága, sőt, néha az autók, nem is az úton mentek, hanem mellette.
Na most ha belegondolsz abba, hogy a házakat, vagy más scenery készítők helyezik oda ahol vannak, vagy a FSX generálja azokat véletlenszerű helyekre, akkor nem is lehet azon csodálkozni, hogy ilyenek előfordulnak. -
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #3408 üzenetére
lol majd akkor írkáljál ha fizettél érte, addig legyen elég a shiftdel.
Elegem lett, ratyi ATC, hogy nem képes időben mondani melyik pályára menjek. Visszatöltök egy korábbi állást erre nem mentett el semmit ez a szar. A default fostalicskákon kívül működik egyáltalán a mentés? Mert így kb semmi értelme.
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #3400 üzenetére
Ehh, FS9 GEPROja szebbnek tűnik, nézd meg néhány korábbi képem. Már magasan. Alacsonyan meg passz, nem emlékszem a textúrákra majd megnézem. Nekem az a bajom, hogy az FSX textúrái nekem túl világosak, a default is meg ez is. Éjszakai GEPRO elmegy, de Zinerteket használok az jobb.
FSX alatt milyen, passz.
Szerk.: Szerintem megint ki fog dobni mert csak fogy és fogy és fogy a RAM. Mi a rákot lehet evvel kezdeni? Mi a fasznak tartja a memóriában azt a részt ahol már elhaladtam? :S
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94 #3365 üzenetére
Valószínű, hogy a PSS verzió nincs, mert szerintem ők még az FSX előtt lehúzták a rolót. Viszont ha jól emléxem, nem PSS fejlesztés volt, hanem ők csak kiadták... Vagy fordítva. Szóval más néven is futott ugyanez a termék, talán más oldalakon rá lehet még bukkanni... Talán ők megcsinálták FSX alá... Ha megtalálom, szólok.
-
-
Kosztinho
tag
válasz
Gizmo94 #3273 üzenetére
Oké, összebogarászom ami kellhet, aztán hétvégén feldobom valahova.
hunfatal: CTRL-E valóban nem tökéletes, hogy finoman fogalmazzak
De A/T-t ne is kapcsoljon nekem,mert azt ha jól tudom csak felszállás előtt kell felpöttyinteni,nem indításkor...persze lehet én tudom rosszul...
-
Kosztinho
tag
válasz
Gizmo94 #3266 üzenetére
Nekem a kicsi az a Cessna,ez meg nagyobb
Sikerült azokat is, de nem emlékszem pontosan hogy hogyan.. Valahogy egy külön mappába telepítgettem, és onnan másoltam át kézzel mindent a helyére.Közvetlenül az FSX mappájába nem ment fel. A service update-t viszont már nem sikerült -
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #3231 üzenetére
Akkor kérlek nézd meg a 736osnak van e center tankja pl.
Ugye, hogy nincs.
Érdekes módon a SPOILER ARM állásban pont fordítva viselkedik.
A modell jó, nincs hozzá normális panel, se FMC.
Arianeval 3 gond van: Az ára, a 2D Panel hiánya és, hogy nem frissíthető az AIRAC, amúgy rendben van. Legalábbis az FS9es verziója.
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #3223 üzenetére
A320 is van rengeteg. Tényleg, mi is? Van Wilco, meg talán Overland.
Az AirSimmer advanced viszont jó lesz.Nem-nem próbáltam mindet FSX alatt, mert minek mikor ugyanazt a látványt jobb fizikával megkapom FS9ben? Értelme? Zéró. Kevesebb a Scenery is. Megnéztem van DA Fokker FSX alá.
De a Wilco már FS9 alatt sem egy nagy eresztés, ennek ellenére jobbat még nem találtam. A PSS nagyon bugos.
-
andorra
őstag
válasz
Gizmo94 #3167 üzenetére
FS9 telepítés esetében ajánlatos ezen felül alkalmazni: (!!!)
Ne legyen az FS9 a program files\..\.... almappában, hanem kerüljön a rootba !
A 4gb patch-et érdemes használni, ha min 4Giga RAM van
Ne legyenek üres Texture könyvtárak az addon scenerykben!Érdemes a 24giga virtuális memória részére létrehozni, egy külön particiót, ami csak erre a cálra szolgál. Ha fizikailag több wincseszter van, akkor előnyös lehet, ha a program és a virtuális memória nem ugyanazon vannak.
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #3125 üzenetére
Nekem 83 mega és 300 mega liverym van hozzá, 737_PIC_Full_9b.exe a neve, úgyhogy gondolom voltak patchek. Igaz ez az fs2k4 verzió, de ajánlom az oldalt, amit priviben adtam. Amúgy classic szériából alternatíva hiányában ez a legjobb, azt írták.
Airbusból is a Wilcot tettem fel, de még nem próbáltam. PSSre azt mondják, hogy irdatlan bugos, más meg egyelőre nincs. Illetve nekem nincs meg az airsimmer a320asa sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest