Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
Aktív témák
-
cszn
őstag
Rövid időn belül úgy is kiderül, hogy azok az ssd amiket most használunk vajon tönkre mennek e vagy tényleg felesleges volt ezen ennyit jártatni a pofánkat.
Valószínűleg felesleges volt, de ez közben sok embert kedvtelenít el. Az ssd-k sebessége és tárhelye is igen gyorsan fejlődik így egyre többen állnak majd át. Sok embert tart vissza a kis tárhely is hidd el, amint több száz gigás ssd-k lesznek rengetegen fognak átállni. Igaz a tárolt videókat, zenéket és dokumentumokat, ami a legtöbbünk vinyóján tesped nem igen van értelme tovább gyorsítani, a mostani vinyók is tökéletesen megfelelnek a célnak. Játékot még úgy-ahogy megéri rápakolni, de igazán csak annak van értelme nagy ssd-t vennie aki olyan munkát végez ami folyamatosan igényli ezt a sebességet. Egy hétköznapi felhasználónak bőven elég a rendszerre, meg amit gyakran használ plusz esetleg játék hozzá a (sztem) max 128 giga, de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. Én majd valószínű lecserélem az X25-V-met akkor amikor 30k körül lehet kapni egy vagy 128-as C300-as szintű ssdt, hogy bármit amit akarok feltehessek rá, de nem fogom elsietni, mert bőven ráér. 
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gumi és felni topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Indul a ChatGPT Health
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Napelem
- MÁV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valószínűleg felesleges volt, de ez közben sok embert kedvtelenít el. Az ssd-k sebessége és tárhelye is igen gyorsan fejlődik így egyre többen állnak majd át. Sok embert tart vissza a kis tárhely is hidd el, amint több száz gigás ssd-k lesznek rengetegen fognak átállni. Igaz a tárolt videókat, zenéket és dokumentumokat, ami a legtöbbünk vinyóján tesped nem igen van értelme tovább gyorsítani, a mostani vinyók is tökéletesen megfelelnek a célnak. Játékot még úgy-ahogy megéri rápakolni, de igazán csak annak van értelme nagy ssd-t vennie aki olyan munkát végez ami folyamatosan igényli ezt a sebességet. Egy hétköznapi felhasználónak bőven elég a rendszerre, meg amit gyakran használ plusz esetleg játék hozzá a (sztem) max 128 giga, de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. Én majd valószínű lecserélem az X25-V-met akkor amikor 30k körül lehet kapni egy vagy 128-as C300-as szintű ssdt, hogy bármit amit akarok feltehessek rá, de nem fogom elsietni, mert bőven ráér.