Hirdetés

Aktív témák

• cszn

őstag

válasz wutuka #8875 üzenetére

Rövid időn belül úgy is kiderül, hogy azok az ssd amiket most használunk vajon tönkre mennek e vagy tényleg felesleges volt ezen ennyit jártatni a pofánkat. :DDD Valószínűleg felesleges volt, de ez közben sok embert kedvtelenít el. Az ssd-k sebessége és tárhelye is igen gyorsan fejlődik így egyre többen állnak majd át. Sok embert tart vissza a kis tárhely is hidd el, amint több száz gigás ssd-k lesznek rengetegen fognak átállni. Igaz a tárolt videókat, zenéket és dokumentumokat, ami a legtöbbünk vinyóján tesped nem igen van értelme tovább gyorsítani, a mostani vinyók is tökéletesen megfelelnek a célnak. Játékot még úgy-ahogy megéri rápakolni, de igazán csak annak van értelme nagy ssd-t vennie aki olyan munkát végez ami folyamatosan igényli ezt a sebességet. Egy hétköznapi felhasználónak bőven elég a rendszerre, meg amit gyakran használ plusz esetleg játék hozzá a (sztem) max 128 giga, de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. Én majd valószínű lecserélem az X25-V-met akkor amikor 30k körül lehet kapni egy vagy 128-as C300-as szintű ssdt, hogy bármit amit akarok feltehessek rá, de nem fogom elsietni, mert bőven ráér. :)

Aktív témák