Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Igen Ösembertől vettem, de már nem most. Valahogy január-február környékén. Rammal nincs bajom, szépen megy, annyi pénzt megért.
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.PS elsőre 20-25mp, utána 4-5mp.
A Microsoft driver van fent (2006 évi - friss
), mert így van trim. Most gondolkozok azon h felteszem az amd-s drivert. Valaki írta itt a fórumban h frissítve lett. Kérdezném is, honnan tudom ezt leszedni? Innen próbáltam, de ezt telepítve nem történt semmi változás az Agility illesztőprogramjánál. Ahogy néztem nem is telepített semmit, csak végigfutott a varázsló, ami Catalyst telepítésnél is szokott.
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Vivaldi (böngésző)
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.