Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
Kérnék egy kis segítséget! Ma vettem egy Intel X25-V SSD-t, de nem tudok rá Windows-t telepíteni. Sem IDE sem AHCI módban nem indul el a telepítés. Az eddig használt tökéletesen működő Windows 7 Prof. lemez benne van a dvd íróban, de akármit csinálok, nem adja ki, hogy "az indításhoz nyomjon meg egy billentyűt", hanem azt írja ki, hogy "Disk boot failure, insert system disk and press enter". Természetesen bios-ban be van állítva elsődlegesnek a dvd író, másodlagosnak az ssd, a hagyományos merevlemezeket lekötöttem. Próbáltam különböző sata portokra dugni, kábelt is cseréltem, semmi nem segít. Ha van ötletetek, hogy mi lehet a hiba akkor kérlek írjatok! Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest