- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
james008bond
őstag
Igen, szívás. A probléma az, hogy felületvizsgálat, olvasás, írás tesztek mind rendben vannak, nem is lassú az ssd, csak időnként "eltűnik" a windows számára. Tegnap épp fájlt másoltam Total C-rel, amikor a másolás épp véget ért, adta a hibát, lefagyott a gép, néhány perc "gondolkodás" után a TC azt dobta fel, hogy NEM TALÁLJA A C MEGHAJTÓT!!!Majd Blu Screen! A bosszantó az, hogy telepítéstől számítva 1 hétig éjjel nappal hajtva volt a gép és normálisan ment. Tegnap, ma már néhány perc után megadta magát, azaz teljesen kiszámíthatatlan, mikor száll el és ezután ma resettel újraindítva nem találta a boot mgr-t, vagyis nem látta a C meghajtót, csak úgy tudom ilyenkor beindítani, ha hidegen indítom a gépet, hálózati kapcsoló ki/bekapcs után, teljes Boot folyamattal. Ez a garaciális dolog is eléggé izgat, mivel úgy általában működik a meghajtó, csak van amikor nem és lehet a szervízben ezt nem detektálják. Amúgy meg eléggé drága volt, kukázni nem szeretném, viszont jó lenne tudni, hogy az ssd a ludas-e esetleg a gép. Bár én inkább ssd-re szavaznék, mert azóta vannak ilyen jellegű problémák ( bár hónapokkal ezelőtt hdd is volt, hogy szórakozott, hogy nem látta a windows, illetve nem volt hajlandó rá írni, illetve bekapcsolás után mindig checkdisket futtatott-igaz nem azon a winyón volt az oprenszer...)
Aktív témák
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest