- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
válasz
DonCosta
üzenetére
Több dolog is lehet, amiket meg kellene lépned
1. kideríteni, hogy nem-e az SSD hibás, lévén, hogy használtan vetted. Egy másik gépben(más alaplappal) kipróbálni
2. Lecserélni a mostani AHCI driver-t a W7 alap AHCI driverre. Ezt azért, mert bár tettél be AS SSD képet, de abból az nem derül ki, hogy melyik AMD driver-ről van szó, ez viszont fontos, mert ha azt a 120MB-os AMD Chipset-et telepítetted és az pakolta fel, az okoz ilyen jelenséget(mondjuk ha felpakoltad azt a chipset-et, akkor annak a gépnek amúgy is annyi)
3. Írtam már erről, bár számodra ez már mindegy jelenleg, szóval Samsung 830-as nem javasolt Hudson chipset-es deszkákhoz, csak akkor, ha van lehetőség kipróbálni előtte, mert ritkán ugyan, de teljesen kiszámíthatatlan működést okoz a Samsung. Ilyenkor meg lehet próbálkozni a deszka BIOS frissítésével, de csak akkor, ha az 1.-2, pont ki lett zárva.zolisx4
Nem biztos, hogy jól értem a kérdést vagy esetleg azt kérded, hogy egy SSD miért villogtatja a házadon a HDD aktivitást jelző LED-et? Ha igen, akkor kell is hogy villogtassa, attól, hogy flash alapú tárolóeszköz az SSD, attól még nem úgy működik, mint egy pendrive. (Elnézést ha félreértettem)xcds #45344
De, én ígértem, de volt fontosabb dolgom is, a saját progim fejlesztése többek közt(Marvell driver, az ő inkompatibilitásával adott melót) így a kevéske szabadidőmet arra fordítottam. Majd egyszer csak hirtelen leírom(csak több dologra ki kell térni, nem 2 mondatban lehet elintézni)
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest