Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Nem lesz idén iPhone 18
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
Aktív témák
-
válasz
DonCosta
üzenetére
Több dolog is lehet, amiket meg kellene lépned
1. kideríteni, hogy nem-e az SSD hibás, lévén, hogy használtan vetted. Egy másik gépben(más alaplappal) kipróbálni
2. Lecserélni a mostani AHCI driver-t a W7 alap AHCI driverre. Ezt azért, mert bár tettél be AS SSD képet, de abból az nem derül ki, hogy melyik AMD driver-ről van szó, ez viszont fontos, mert ha azt a 120MB-os AMD Chipset-et telepítetted és az pakolta fel, az okoz ilyen jelenséget(mondjuk ha felpakoltad azt a chipset-et, akkor annak a gépnek amúgy is annyi)
3. Írtam már erről, bár számodra ez már mindegy jelenleg, szóval Samsung 830-as nem javasolt Hudson chipset-es deszkákhoz, csak akkor, ha van lehetőség kipróbálni előtte, mert ritkán ugyan, de teljesen kiszámíthatatlan működést okoz a Samsung. Ilyenkor meg lehet próbálkozni a deszka BIOS frissítésével, de csak akkor, ha az 1.-2, pont ki lett zárva.zolisx4
Nem biztos, hogy jól értem a kérdést vagy esetleg azt kérded, hogy egy SSD miért villogtatja a házadon a HDD aktivitást jelző LED-et? Ha igen, akkor kell is hogy villogtassa, attól, hogy flash alapú tárolóeszköz az SSD, attól még nem úgy működik, mint egy pendrive. (Elnézést ha félreértettem)xcds #45344
De, én ígértem, de volt fontosabb dolgom is, a saját progim fejlesztése többek közt(Marvell driver, az ő inkompatibilitásával adott melót) így a kevéske szabadidőmet arra fordítottam. Majd egyszer csak hirtelen leírom(csak több dologra ki kell térni, nem 2 mondatban lehet elintézni)
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Lézervágás, gravírozás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs