Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Coolmat
üzenetére
Ezeket tudom is
A kérdésem még mindig az van-e gyakorlati tapasztalata vkinek a samu 830-cal xp alatt, illetve mit okozhat a trim hiánya hosszú távon? Eredetileg T400-ba vettem 8GB ram mellé, ezért is lett a samu. De visszaváltottam T60-ra, abba max 3GB ramot lehet rakni, most 2 van és kevés, W7 nagyon eszi. Na meg ugye xp-s progikat buktam, vehetek W7 licenszet. Jó , vehetnék ramot is, csak sok minden szól ennél a gépnél az xp mellett.Dark Archon: Ott is van trim nem? Lényegében az érdekelne, ha garidőn belül behalna kimutatnák-e/rá tudnák-e fogni, hogy azért volt mert nem trim-es os-en használtam? Az hogy 3 év után bedöglik már nem érdekes, addigra úgyse sokat érne

Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux haladóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 26
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kérdésem még mindig az van-e gyakorlati tapasztalata vkinek a samu 830-cal xp alatt, illetve mit okozhat a trim hiánya hosszú távon? Eredetileg T400-ba vettem 8GB ram mellé, ezért is lett a samu. De visszaváltottam T60-ra, abba max 3GB ramot lehet rakni, most 2 van és kevés, W7 nagyon eszi. Na meg ugye xp-s progikat buktam, vehetek W7 licenszet. Jó , vehetnék ramot is, csak sok minden szól ennél a gépnél az xp mellett.