Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Coolmat
üzenetére
Ezeket tudom is
A kérdésem még mindig az van-e gyakorlati tapasztalata vkinek a samu 830-cal xp alatt, illetve mit okozhat a trim hiánya hosszú távon? Eredetileg T400-ba vettem 8GB ram mellé, ezért is lett a samu. De visszaváltottam T60-ra, abba max 3GB ramot lehet rakni, most 2 van és kevés, W7 nagyon eszi. Na meg ugye xp-s progikat buktam, vehetek W7 licenszet. Jó , vehetnék ramot is, csak sok minden szól ennél a gépnél az xp mellett.Dark Archon: Ott is van trim nem? Lényegében az érdekelne, ha garidőn belül behalna kimutatnák-e/rá tudnák-e fogni, hogy azért volt mert nem trim-es os-en használtam? Az hogy 3 év után bedöglik már nem érdekes, addigra úgyse sokat érne

Aktív témák
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- WD 18 TB HDD GARANCIÁVAL 100%/100%
- Amazfit Active okosóra
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A kérdésem még mindig az van-e gyakorlati tapasztalata vkinek a samu 830-cal xp alatt, illetve mit okozhat a trim hiánya hosszú távon? Eredetileg T400-ba vettem 8GB ram mellé, ezért is lett a samu. De visszaváltottam T60-ra, abba max 3GB ramot lehet rakni, most 2 van és kevés, W7 nagyon eszi. Na meg ugye xp-s progikat buktam, vehetek W7 licenszet. Jó , vehetnék ramot is, csak sok minden szól ennél a gépnél az xp mellett.