- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Egy Raon Everun S60H UMPC-be szerettem volna egy miniPCIe-es SSD-t vásárolni. A gépet lehetett olyan kiszerelésbe kapni, hogy van benne egy 60GB-os 1.8"-os HDD és a miniPCIe bővítőhelyen pedig van egy 6GB-os SSD, rajta a rendszer.
Mivel nem olvastam kellőképpen utána, ügyesen vásároltam bele egy mSATA SSD-t amit nem tudok benne használni (valószínűleg azért, mert nem támogat mSATA-t, csak miniPCIe SSD-t), de még az is lehet, hogy én vagyok a béna és csak a BIOS-ban kéne beállítani valamit.
Az érdekes viszont az. hogy a nagy laptopomban (Acer 5720) sem tudom használni, pedig annak támogatnia kéne. Beledobtam a miniPCIe slotba és nem történik semmi. BIOS-t átállítottam IDE-re, de így se látja. Mit csinálok rosszul? Telepíteni kéne valami drivert? Létezik, hogy egyik eszközöm se támogatja az mSATA SSD-t?
Aktív témák
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest