Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Egy Raon Everun S60H UMPC-be szerettem volna egy miniPCIe-es SSD-t vásárolni. A gépet lehetett olyan kiszerelésbe kapni, hogy van benne egy 60GB-os 1.8"-os HDD és a miniPCIe bővítőhelyen pedig van egy 6GB-os SSD, rajta a rendszer.
Mivel nem olvastam kellőképpen utána, ügyesen vásároltam bele egy mSATA SSD-t amit nem tudok benne használni (valószínűleg azért, mert nem támogat mSATA-t, csak miniPCIe SSD-t), de még az is lehet, hogy én vagyok a béna és csak a BIOS-ban kéne beállítani valamit.
Az érdekes viszont az. hogy a nagy laptopomban (Acer 5720) sem tudom használni, pedig annak támogatnia kéne. Beledobtam a miniPCIe slotba és nem történik semmi. BIOS-t átállítottam IDE-re, de így se látja. Mit csinálok rosszul? Telepíteni kéne valami drivert? Létezik, hogy egyik eszközöm se támogatja az mSATA SSD-t?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- HBO Max
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest