Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
mSATA az nem mini PCIe
Csak ugyanúgy néz ki.Megbütykölheted az SSD-t hogy működjön mini PCIe foglalatban is, de akkor gari ugrik. Egyszerűbb, ha visszaviszed.
-
c41r0^
őstag
bocsánat, elnéztem...
általában az IDE-s SSD-k közel sem olyan gyorsak (általában 50-60 MB/s read, 35-45 MB/sec write körül vannak), mint a SATA-sok, de nem tudom 100%-ra, mert nincsen tapasztalatom velük...ráadásul neked pont a legritkább példányt kéne beszerezned, az 1.8"-os IDE csatolósat
a nagyobb 1.8"-os Toshiba vinyó akkor lesz csak gyorsabb azonos 4200-as RPM-en, ha az adatsűrűsége is nagyobb a mostani vinyódnál és több cache van rajta, ez esélyes is, mivel gondolom újabb széria. de sokkal nem hinném, hogy pörgősebb lenne így sem, legfeljebb 10-15%-kal
nehéz kérdés, az biztos, sajnos nem tudok segíteni
-
c41r0^
őstag
aprón van 25K-ért 2.5"-os Samsung 32GB-os SLC SSD Ősember kínálatában, én pont ilyet szereztem be nem oly rég (ha támogatná a lapom a RAID-et és kicsit jobban el lennék eresztve anyagilag, le is csapnék rá...viszont így RAID kártyát is kéne vennem...) és a Raptoromra is jól ráver oprendszer használatban, szerintem mindenképp jó választás lenne és most nem haza beszélek

Aktív témák
Hirdetés
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak ugyanúgy néz ki.