- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
hreblay
csendes tag
Hali!
Egyszer már írtam a topikba a Vertex 2-es SSD-mmel kapcsolatban. (akkori hozzászólásom)
Azt az SSD-t korrekt módon garanciálisan cserélte is a bolt, kaptam helyette egy másik ugyanolyat.
Bő egy évig nagy megelégedéssel használtam, azonban most ismét problémáim adódtak az SSD-vel.
Kedd este nem tudott bebootolni róla az op.rendszer. Szerdán újratelepítettem, értetlenül állam a helyzet előtt. Ma (szombaton) ismét nem tudott bootolni a Win, de most már a telepítő DVD-je sem tudta formázni az SSD-t. Két három sikertelen formázási kísérlet után pedig már nem is látta. Újraindítás után az alaplap sem. Szerintem ez is feladta a harcot. Jövőhéten viszem vissza garanciába.HDD-re ezen szerencsétlen baleset(ek) után sem váltanék vissza, viszont abban nem vagyok már teljesen biztos, hogy egy harmadik OCZ Vertex 2 60GB lesz az én igazi hűséges társam ilyen előzmények után.
Megfordult a fejemben, hogy ha visszaveszik garanciába, az 1 év működés után dicstelenül bedöglő SSD-met, akkor nem egy ugyanolyat kérek helyette, hanem esetleg egy kis ráfizetéssel mást.
Ez az a pont ahol a topiklakók szakértelmét és segítségét szeretném segítségül hívni:
A 120 GB-os Vertex 3 három volt a nagy álmom múlt hétig, most már viszont nem vagyok ebben olyan biztos. Ebben a 40-50k-s kategóriában hasonló tárolókapacitással mi a best buy manapság? Az anno 36 rugóért megvásárolt drágaságom egy ilyen termék árába mennyiért számítható be (pl. ma kerül 23-ba és akkor ennyiért, nyilván nem 36król álmodozok), vagy hogy megy ez?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest