Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Tervezem egy hangtalan (na jó, szinte hangtalan gép építését), és gondoltam egy 8Gigás ssd-t tennék be rendszervinyónak. Linux menne rajta, a swap-et érdemes erre pakolni, vagy inkább tegyem az adatwinchesterre? A gépben egyetlen 8cm-es ventillátor van, ami le van szabályozva. Jelenleg egy rendes asztali gép winchesterrel megy, de éjszaka zavar az állandó matatás a winyón... Nemsokára cserélem egy laptop vinyóra (kisebb, halkabb, nagyobb lesz
ez mellé gondoltam az ssd-t. Sok garanciát láttam az ssd-kre, de valóban kibírják a hosszas használatot? Jah, a gép 7/24-ben menne....
Akinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem.
Köszi!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez mellé gondoltam az ssd-t. Sok garanciát láttam az ssd-kre, de valóban kibírják a hosszas használatot? Jah, a gép 7/24-ben menne....