- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
ne a végén, hanem a közepén nézd, ott kell lennie

nekem FTM32GX25H-ból van 2 db-om, egy ideje megvannak, egy ideig volt is rajtuk rendszer raid-be kötve, de egy ideje nem használom őket, vártam arra, hogy ápdételhessem a fw-t. csak az a probléma, hogy én pont AIX-essel rendelkezem, tehát nagyon régi, 1215-ös fw van rajta, ehhez nincs az oldalukon linkelve program, emailt kell külön írni nekik. Írtam de nem is válaszoltak, végül sikerült beszélnem velük egy másik mail címen. Szóval most már frissíthetem 1275-re és onnan 1370-re. Ezutáni programok már a weblapjukon is rajta vannak. Nem tudom, hogy ezek a régiek miért nincsenek fenn, azt írták, hogy nem akarják, hogy összezavarodjanak az emberek.
Nem tom.A frissítéssel sorba kell menni. Tehát mindig a következő fw-t kell felrakni, kivéve, ha kivéve.
Szóval nézd meg a közepét a sorozatszámnak, és megmondom melyiket töltsd le hozzá, ha kell segítség. 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- SONY PS4 PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tom.