- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Formaster
üzenetére
Én egy 32es Samu SLCvel kezdtem 2-3 éve...mivel OS alá lett véve így kb letojtam mi van ráírva...több, mint két évig azt használtam. Ha nem olyan áron kaptam volna a Micronom, mai napig nem cseréltem volna le, pedig volt nálam revodrive is...általános használat mellett semmit se vettem észre abból, hogy mi van a gépembe. Persze, ha melóznék/tömörítenék/másolnék vele/rajta biztos más lenne a szitu, de csak használtam.
Soha semmit nem kapcsoltam ki (hibernáció és lapozófile kivétel, de ezt hddn is kikapcsoltam), ahogy a M4nek megfelelő Micronon sem...
Szal használom, mint egy vinyát és ennyi...de amit itt egyesek tudnak bohóckodni az már vicces...pont ezé hagytam fel ennek a topiknak az olvasásával anno, mert túl van az egész misztifikálva...mostanában benézek néha néha egyáltalán nem bántam meg, hogy távolmaradtam tőle...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest