Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Formaster
üzenetére
Én egy 32es Samu SLCvel kezdtem 2-3 éve...mivel OS alá lett véve így kb letojtam mi van ráírva...több, mint két évig azt használtam. Ha nem olyan áron kaptam volna a Micronom, mai napig nem cseréltem volna le, pedig volt nálam revodrive is...általános használat mellett semmit se vettem észre abból, hogy mi van a gépembe. Persze, ha melóznék/tömörítenék/másolnék vele/rajta biztos más lenne a szitu, de csak használtam.
Soha semmit nem kapcsoltam ki (hibernáció és lapozófile kivétel, de ezt hddn is kikapcsoltam), ahogy a M4nek megfelelő Micronon sem...
Szal használom, mint egy vinyát és ennyi...de amit itt egyesek tudnak bohóckodni az már vicces...pont ezé hagytam fel ennek a topiknak az olvasásával anno, mert túl van az egész misztifikálva...mostanában benézek néha néha egyáltalán nem bántam meg, hogy távolmaradtam tőle...
Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest