- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja, igy mar ertem
Viszont en nem szoktam meretes rar-okat tomoritgetni meg egyeb mas gepigenyes dolgokat sem csinalok. Neten es torrenten kivul szinte semmi masra nem hasznalom a gepet, viszont a netradio allandoan megy nalam, es a hangkartyamhoz kiadott win7 driver egy rakas szar, nem tetszik a hangja. Azon kivul nem tetszik a win7 felulete sem. En a klasszikus windows feluletet szeretem, az xp-t is igy hasznalom, de a win7-et nem lehet klasszikusra atallitani.
Corsair force 3 60GB az ssd-m van. Ebben van garbage collection funkcio? Esetleg van valami program amivel lehet ezt ellenorizni? Megnevezned azokat a karbantarto programok amiket emlitesz?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont en nem szoktam meretes rar-okat tomoritgetni meg egyeb mas gepigenyes dolgokat sem csinalok. Neten es torrenten kivul szinte semmi masra nem hasznalom a gepet, viszont a netradio allandoan megy nalam, es a hangkartyamhoz kiadott win7 driver egy rakas szar, nem tetszik a hangja. Azon kivul nem tetszik a win7 felulete sem. En a klasszikus windows feluletet szeretem, az xp-t is igy hasznalom, de a win7-et nem lehet klasszikusra atallitani.