- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó topicba írok, és nem leszek megkövezve, ha itt teszem fel a kérdésem.
Nos, SSD vásárlás előtt állok, viszont a ráfordítandó összeg nem túl sok, úgy 20-25k. Nézelődtem itt az Hardveraprón, és gyakorlatilag 3 olyan típust találtam, ami ebbe az árkategóriába esik, és szimpatikusak is voltak némi utánajárás után.
Viszont mivel SSD-t nem sokat láttam eddig sajnos(annak ellenére, hogy PC-kel és notikkal foglalkozom), ezért tapasztaltabb emberkék tanácsát kérném a vásárlás előtt.
A 3 típus pedig a következő, melyek közül "csak egy maradhat":- Samsung 470 64 GB
- OCZ Vertex 2 60 GB
- Intel X25-M G2 80 GBTudom, hogy a Samsung írási sebessége kicsit elmarad a többitől, de vonz a 3 év gari.
Az OCZ a legkisebb memóriával szerelt modell, de elég gyorsnak tűnik a tesztek alapján, 2 év garival.
Az Intel a legnagyobb a maga 80 GB-jával, de ha jól tudom nincsen benne TRIM, viszont aki eladná, ő TRIM-esként hirdeti. Ez is elég gyorsnak és jónak tűnik, viszont a srác csak fél év garit adna rá.Szerintetek?

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest