- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Aha akkor csak egy vezérlő kellene hogy legyen egy időben telepítve! Így már világos!
Viszont ha simán telepíted AHCI-vel a win7-et akkor felmászik a microsoft vezérlője, kivéve ha ott beadom az AMD driverét, ezt CD-ről vagy USB-ről majd megpróbálom szerencsére számoltam vele hogy nem ez lesz a végleges WIN7 hanem csak tesztnek gondoltam ami ha jó lesz maradhat is de úgy tűnik nem fog!
Akkor aki nem adja be telepítéskor az AMD AHCI drivert annak később esélye sincs áttérni erre? Ezt jól értem? Ha pedig AMD AHCI-vel telepített win7-el nem leszek boldogabb és vissza akarok térni a microsoftos AHCI-re szintén újra telepítéssel tehetem ezt meg?Lehet tévesen azt vettem ki a fórum beírásokból hogy szabadon 1 win7 telepítésen belül lehet AMD és Windows AHCI driverek között váltogatni, de ha nem így van még most az elején döntse el az ember mivel akar hosszútávon együtt élni!?
Délután neki esek az AHCI bűvészkedésnek, majd írok mire jutottam!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Windows 7
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest