- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SOS!

Még a télen vettem egy 30Gb-os MLC-s Buffalo SSD-t (it apróról). Ezen tartottam a Windowst (így vannak rajta pl játékmentések, MSN bejövő mappa, stb. Szóval semmi életbevágó, de azért nagyon örülnék, ha elő lehetne még bányászni őket, de azért mégsem családi fényképek, vagy üzleti dokumentumok...).
Máig semmi bajon nem volt vele, de most az asztali gép nem bootolt, néztem, és egy 4Gb-os "Jmincron Flash RC Loader" nevű cuccot listázott a RAID BIOS a régi "Buffalo Silicon Hard Drive" helyett, és a sorozatszáma 123412341234, nem pedig ami eddig volt (és a cimkéjére nyomtatva van). Átraktam legacy módba a vezérlőt, de úgy sem bootolt.
Kivettem a gépből, áthoztam ide a laptophoz, rádugtam USB-re, ez a gép most ugyan ilyen néven lát egy 2Gb-os eszközt. (Milyen érdekes, a másik gépben 4Gb RAM van, ebben 2Gb, tehát épp akkorának látja, mint amennyi RAM van a gépben, bár ez lehet totál véletlen is).
Nekieresztettem az active Partition Recovery-t, de eleve halott ötlet, hisz csak a 2Gb-nak megfelelő partícionálatlan lemezterületen futott végig, nem 30Gb-on...
Mit csináljak vele? esetleg számíthat valamit, ha lenullázom még az MBR-t is, és teleírom DOS alól 0-ákkal, amit felismer? Vagy ez már mindenhogy döglött, ha még a kapacitását sem ismeri fel rendesen sem a RAID BIOS SATA-n, sem a Windows USB-n?
Gariztatni lehet, és ennyi, az adatoknak annyi?Nem tudom előtte mennyi hőt termelt, nem fogdostam, de most így míg gépeltem eléggé felforrósodott.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Commodore 64
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest