- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
soldi3r
üzenetére
Olvasd el még egyszer mit írtam. Vagy nem tudod rendesen értelmezni? Akkor segítek: Tehát mindenben gyors lenne, csak a winbetöltési időben (és pont amitől a legjobban használódik) nem.
Átgondoltam újra és újra, és ez tűnik a legpraktikusabb felhasználásnak. De most még elmegyek fürdeni, hátha kigondolok jobbat. Viszont így még a biztonságos adatok elvesztése miatt se kell jobban aggódni.
De most komolyan, ezen érdemes elgondolkodni: mit használsz nap mint nap? Az, hogy a paint, meg a winbe integrált sok fos milyen hamar indul el az csak másodlagos. Mindenkinek van más cucca, amit úgyis felrak, és ott meg úgyis tudja irányítani a helyet, ahova menni fog a telepítés. És a win egyéb részei, amit használunk? Szerintem a pölö: paint indítása így is 0.1 mp alatt van HDD-ről..
Tehát szummázva szerintem jobban megéri berakni külön az SSD-t, és nem piszkálni az alap rendszert, utána meg az SSD-re telepíteni az összes olyan programot, amit amúgy is használ a rendszer, és így:
1. nem fog benne gányolni a win
2. +15 GB szabad hely, mert ugye nincs rajta a win
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- Seagate 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest