- iPhone topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok....esetleg szakmailag megalapozottan tudna valaki segíteni nekem a döntésben
Őszintén megvallva setét vagyok a témához és már napok óta vergődök a dolgon. Egy Vaio UMPC-be szeretnék tenni a mostani 1,8"-os Toshiba tetűlassú vinyó helyett egy másik Toshiba-t, vagy egy 64-es SSD-t. A mostani vinyó is 4200-őt pörög és sajna a másik Toshiba is. Ettől ugye még lehet jóval gyorsabb? Igazából a tárhely nem szempont (mondjuk a 240GB vonzó), inkább az a cél, hogy rendszer (XP) minél gyorsabban hasítson. Szóval ha valaki ért hozzá, megköszönném ha elárulná, hogy a két linken található háttértár közül melyikel járnék jobban
Mivel árban kb. ugyanaz, ezért tényleg az a fő szempont hogy melyiken dübörög jobban az XP. Előre is köszönöm
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Őszintén megvallva setét vagyok a témához és már napok óta vergődök a dolgon. Egy Vaio UMPC-be szeretnék tenni a mostani 1,8"-os Toshiba tetűlassú vinyó helyett egy