- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Mondjuk nálam is volt olyan, hogy napokig egyféle számozása volt, de te nem állítottad át a lemezek betűjelezését, mint én. Amit a helynél ír, az az, hogy a lemez fizikailag hol van (gyakorlatilag az, hogy hova van dugva), a win7 meg a saját logikája szerint elnevezi 0-nak, 1-nek, stbstbstb. Általában olyan sorrendben, mint ahogy a csatlakozók vannak, de pl. nálam is a 2-esben lévőt hátrébb sorolta, mint a 3-asat. Ezért lett bonyodalom az átbetűzésből...
Ha nálad is elkezdi cserélgetni, akkor meg nem az átjelezésből volt nálam a gond. Ez esetben a HDD -t átdugod a 3-asba, és akkor már jónak kell lennie.(#11217) Intel fan11 Egy win7 13 GB, ha mondjuk 64 gigás SSD -d van, amelynek az élettartama 10000 írás, akkor 49230,76923 -szor, +/- 50%, szóval lehet, hogy csak 24615,38462 -ször, ha jól számoltam.
És akkor feltételeztem, hogy csak win -t telepítgetsz, és nem használod. Ha használod is, akkor kevesebbszer. 
Aktív témák
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Le Mans Ultimate
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SkyShowtime
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És akkor feltételeztem, hogy csak win -t telepítgetsz, és nem használod. Ha használod is, akkor kevesebbszer.