Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Várd meg az újraforgatott Dr. Strange 2-t
-
paatrick
őstag
válasz
bubuska10
üzenetére
Megkíméllek, nem fog sikerülni. Az fps a baj de nem tudod mennyihez lett készítve így hiába írod be hogy a mostani videódnak mennyi, mivel nem tudja az eredetit így ki se tudja számolni pontosan mi a váltószám. Abban se vagyok biztos hogy Subtitle Workshopban jól működik ez a funkció. Próbáld meg megkeresni a felirathoz tartozó videót. Vagy marad a folyamatos tologatás.
(Anno az animézés hőskorában sokat lehetett ezzel szívni, valaki megcsinálta magyar feliratot beírta hogy XY anime 5. rész felirata, de amúgy videóból meg volt legalább 5 féle változat, szóval ha nem azt szedted le amihez ő csinálta akkor szívás volt. Előbb megtanultál angolul mint hogy beidőzítsd mindet)
-
bubuska10
senior tag
Hali! Bocsi az OFF-ért, de nem találtam külön feliratos topikot, szóval itt érdemes feltennem a kérdést.
Adott egy film - viszont hozzá 1 db angol nyelvű felirat van az interneten, de az is késik. Ezt ki lehet javítani a Subtitle Workshop nevű programmal tök könnyen, ha az összes feliratot elcsúsztatod. Viszont 3-4 perc múlva már megint elcsúszik -másodpercekkel- a felirat. Egy másik feliratkezelő progival is próbáltam már, ott ezredmásodpercre ugyanazt a frame per secondot adtam meg mint amilyen a film, de ugyanúgy eltolódik a felirat egy rövid idő után. VLC-vel nézem, ott ugye lehet nyomkodni, de azért az is elég fárasztó, ha minden fél percben nyomkodni kell ide-oda. Előre is köszi a segítséget!
-
paatrick
őstag
Akkor már érdekesebb hogy a fekete pókember
időmágus is? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nagyon korrekt kritika, én is pont ezt gondoltam róla.
-
bagyulajuve
addikt
Red notice - sztárparádé, akik hozzák, amit tudnak és simán elviszik a filmet, bár Reynolds nagyon benne maradt a Deadpool szerepben. A történet elég jól van vezetve, nem ül le, van 1-2 csavar is. Könnyed kis szórakoztató film, sajnos itt-ott kilógó CGI-jal, összességében: 7/10
-
negyven2
nagyúr
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
14 éves forma gyerek autót vezet, máig nem értem a trailert
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ilyenkor pont hogy el lehet. Azért ismerünk elég filmet ami ilyen. Meg nálam Adam McKay eléggé vegyes. A Big Short nagyon jó volt, a Vice meg Elkxrtuk szintű gagyi.
-
gyuromoj
veterán
-
Mik76
senior tag
Jungle Cruise
Alapvetoen elvoltam vele, idonkent meg jokat is nevettem a bena szovicceken. A sztori kb 10+ eves kortol ajanlott szerintem. Az en kilenc eves fiam kisse betojt az erdei resznel.
Ez gyerekeknek keszult, igy tul sok elvarassal egy felnott inkabb ne uljon neki. Emilynek nem all jol a vigjatek szerep, o jobban alakit komoly filmekben. Rock az itt is Rock, szokasos vicces/sarmos/eros egyveleg. Pont ide passzol. A tobbi szereplo nem igazan mutat sokat. Giamattit es a nemetet alakito szineszt felcsereltem volna. Jobb fogonosz lett volna.
A vfx alapvetoen oke, de helyenkent valamilyen okbol egy ilyen nagyon kontraszttalan bena kinezete lett par jelenetnek, az esti hajos snittek meg nagyon gagyin neztek ki. A parduc megerdemelne egy vfx arany malnat, annyira rossz volt az animacioja. Vilagitas, anyagok, stb oke, de amint megmozdul... Jaj. Meg a nejem is szova tette pedig ritkan teszi szova az ilyesmit.
Valahol az Indy 1, 3, Mumia es Pirates of the Caribbean alatt helyezkedik el nalam. Mondjuk
6/10
Egynek elmegy.
#értékelés -
Miklós315
senior tag
-
gyuromoj
veterán
Holnap új előzetes
-
Soderes
senior tag
válasz
eeXaa
üzenetére
Rambo : First Bloodhoz hasonló?

Ott volt egy komoly drámai szál, meg egy remek filmzene. Ha a katonai dolgokat nem számítjuk.
Itt mi volt?
Már eleve egy bugyutasággal kezdődött a film. Feelingje nem volt, filmzenéje szintén 0.
Szereplők játéka nagyon gyenge, a történet hihetetlenül hibbant.10/4 többet nem ér
Nézd, elhiszem hogy neked tetszett, mert utóbbi években alacsonyan van a léc.
De ez akkori is egy szar.
Port.hu 4.4
Imdb 5.6 -
eeXaa
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
...tipikus példája, hogyan próbálják elferdíteni a mondandóm, számba rakni szavakat, néhanyan itt a topikban ezzel próbálva diszkreditálni....
...másra nem telik csak ilyen dacos gyerekes reakciókra, mert mélyen magukban tudják, hogy igazam van.
-
Miklós315
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Igen, ezért kedvtelenedtem el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(eexaa ízlése az enyém inverze) -
Miklós315
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Neeem, csak beszólogatós hangulatom van (unalmas Hollywood).
Zárójelbe oda is írtam, hogy "elvben lehet jó", és ha jól van megcsinálva, akkor mindegy, hogy hányadik rókabőr... Csak az alkotógárda nem kelt reményt...
És akkor eexaa beírta, hogy azévezredfilmje!!!!!...
-
Major Lion
senior tag
válasz
Miklós315
üzenetére
Te minden olyan filmet kukázol amihez hasonló sztorit már láttál? Csak mert pl a 2. pont elég gyakori sztori, vagyis mikor egy átlag józsi kerül bajba és a kormány/gazfickók ellen kell menekülni vagy épp megoldani egy sor nem mindennapi problémát.
Mellesleg nem lesz a csávóból Bourne, de tény hogy belejön a végére
-
Miklós315
senior tag
válasz
eeXaa
üzenetére
Ez a Beckett... túúúúrista véletlenül hajtóvadászat célpontjává válik, de ő menekül, szökik, bújkál, hogy tisztázza a nevét....
1. hűdeeredetiilyenmégnemvolt (ez a kisebbik baj, ettől még lehet(ne) jó)
2. Milyen túúúúrista az, aki Jason Bourne-né válva kicselezi a hatóságot(rendőr)/politikát/nemzetbiztonságot(kommandók), stb....?Spoilerben: ex-cia-veteránhuligán a főhős? Vagy csak egy zöldséges rosszkor rossz helyen, marha nagy mákkal a tarisznyájában...?
-
eeXaa
addikt
Ahogy néztem pár kritikát a film után, az általános hogy a Szökevényhez meg a Run Lolához hasonlítják, de nekem hasonló volt inkább a Rambó First blood hoz. Persze a katonai dolgok nélkül...
...nehezen indul be a film... Talán ez az egy a hibája márha ez annak számít, de az elsö fél óra után folyamatosan épül a dolog...philoxenia: sajnálom a körülötted dolgozókat, élöket, így hogy okot találsz kötekedni csupán helyesírás miatt.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor tehát 🖕 klasszikus?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem jól olvastátok. Nem újabb, hanem ujjabb...
-
-
Soderes
senior tag
válasz
eeXaa
üzenetére
Úúúú, az milyen tróger film volt.
Vérszegény történet, gyenge alakításokkal.
Tele van logikátlan dolgokkal. Mint a gagyi horrorfilmekben, mikor elejtik a fegyvert, de nem veszi fel az áldozat, hanem elkezd futni, stb.
Vége felé már totál röhejessé válnak az események.Nem tudom miért nyomják ennyire a kis Denzelt.
Rájöhetek már volna, hogy semmi tehetsége a szakmához. -
eeXaa
addikt
Beckett 2021
Wow!
..egy ujjabb klasszikus.
9/10 -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Venom 2. - Vérontó
Venom: Let There Be CarnageUgyanezt tudnám én is írni, ez egy nagy 0 volt
a stáblista jelenet pacsi valóban illetve az első zene alatta még jó volt szerintem... kb ennyi a film
Ha van béna marveles hős, akkor nálam a venom az egyik. Carnage se volt nagy szám
-
-
-
-
Fekete Özvegy
Hát ez nem igazán jött át, olyan mintha nem igazán érezték volna hogy mi legyen a forgatókönyvben, pedig a színészek és a látvány jók voltak. Nyilván nem epikus alakításra gondolok, de a casting korrekt volt és SJ nem az ezerarcú Steven Seagalt hozta. Gondolom úgy voltak vele hogy tökmindegy hogyan sikerül a film, mert elvileg ez az utolsó filmje a fekete özvegynek az mcu-ban és ha szar lesz az se lesz baj, plusz szerintem itt volt a leggázabb főgonosz az eddigi filmekben, kicsit megeröltethették volna magukat ennek kidolgozása kapcsán is. Eldönthetnék már végre a stúdiónál hogy akció vígjátékot vagy akció thrillert/drámát akarnak csinálni, mert akárhányszor próbáltak dramatizálni inkább elvitték gagyiba az egészet. Tudom MCU meg minden, nem is voltak elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de azért illene eldönteni hogy mit akarnak.
ps.: Rachel Weisz azért sminkben még jól mutat és nem lenne rossz ha Keanu Reeves-szel összeállnának egy Constantin 2-re.
-
paatrick
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Rossz látni hogy ilyet még engednek
-
válasz
paatrick
üzenetére
Gúgliból:
"Hong Kong is one of the last places on earth that still uses bamboo to build skyscrapers. Hong Kong is a jungle of concrete and steel. But look closely, and you'll see an organic material that weaves itself through the cracks, up the walls, completely engulfing entire structures."
[kép]
Úgy néz ki, hogy ez még mindig megszokott magas épületeknél HK-ban. -
válasz
Major Lion
üzenetére
Technikailag igen, több esélye lett volna, mert hát ilyen a matek, de az is kevés lenne. Kb. annyi hogy 1:100,000,000 helyett lett volna 1:99,999,999 esélye.
Igazából ahhoz hogy egy régebbi korban játszódó Predator filmben legyen esélye az embereknek a ragadozó ellen, ahhoz utóbbinak handicappel kell indulnia, pl.: ágyú nélkül, claymore és egyéb modernebb fegyverek nélkül mondjuk csak kéz pengére, dárdára meg kötelekre hagyatkozva és nem egy ember lenne az ellenfele hanem egy csoport mint pl.: keresztesek, kalózok akár amazonok vagy banditák. -
Major Lion
senior tag
-
PuMbA
titán
válasz
paatrick
üzenetére
"Másik ami olyan hülyén jött ki, bár ez sokaknak csak ilyen kötekedés lehet, de komolyan egy felhőkarcolót bambuszból állványoznak fel amit utána harisnyával kötnek össze amin 30 centis pallók szabadon vannak lerakva?
Nem tudom Makaón milyen építési biztonsági előírások vannak de ez eléggé gáz volt."Keleten igen. [link] Amúgy Rush Hour 2 koppintás, egyből eszembe jutott. Alapmű..... aki nem látta ebben a topikban, kötelezően előírom, hogy a télen meg kell néznie mindkét részt
Egy filmszerető embernek tudnia kell ezeket a dolgokat, hogy bambusz állvány van. -
paatrick
őstag
Shang-chi és a tíz gyűrű legendája / Shang-chi and the legend of the ten rings (2021)
Én erre csak annyit tudok mondani hogy ezt is láttam. Az elmúlt 10 év szuperhősfilmdömpingjében szinte már kellemetlenül üressé váltak ezek a százalékra kiszámolt majd összerakott filmek. Kezdve a kötelező cukiskodás szőrös szárnyas akármi állattól, a vicceskedésen, önfeláldozáson, felemelkedésen át egészen a cameokig. Csak itt most ázsiai környezet van. Ennyi az újdonság.
Szerintem semmivel nem jobb mint a hasonló lebegve kardozós, harcművészetes ázsiai alkotások.Amit viszont nagyon nehezen viseltem hogy a húg karaktere nagyon koravén. Nem tudom hogy a haja miatt-e, de baromi zavaró volt. Megnéztem 34 éves a színésznő, csak összehasonlításként az anyját játszó 39

Másik ami olyan hülyén jött ki, bár ez sokaknak csak ilyen kötekedés lehet, de komolyan egy felhőkarcolót bambuszból állványoznak fel amit utána harisnyával kötnek össze amin 30 centis pallók szabadon vannak lerakva?
Nem tudom Makaón milyen építési biztonsági előírások vannak de ez eléggé gáz volt.Szerintem 2 hét múlva már semmire se fogok emlékezni belőle.
-
De4d
őstag
Red Notice
Na ez az a film ami számomra arra tökéletes (majdnem) amire szánták
Szórakoztat könnyed, nem kell komolyan venni, sok klisé nem túl tolt csavarok, R.R. is kicsit túl túja a bohóckodást már, de igazi könnyed poprcorn mozi, felüdülésnek teljesen jó, ha nem egy komolyabb akció krimit akar nézni az ember. Látvány is rendben volt, Annyira nem éreztem ezt a Netflix olcsóságot mint sok másik filmnél korábban. Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik annak tökéletes lehet.7/10
Más film ami közbe felmerült, eddig valahogy sehol se láttam, nem hallottam róla, de van egy sokkal komolyabb megtörtént eseményeken alapuló krimi a Hazugságok városa Forest Whitakerel és Johnny Deppel, amely Tupac gyilkosa után nyomoznak. Ezt látta már valaki, mennyire érdemes megnézni? A sztori érdekesen hangzik és a két remek színész számomra csak dob rajta, hogy érdemes lehet megnézni.
-
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Hát én nagyjából semmire, tekintve, hogy 0 részt láttam a Predator-franchise-ból
Csak a botrányosan hülye történelemhamisításra reagáltam.#147715 Miklós315 : mi ez a video, valami Szexmisszió prequel?
Amúgy semmi bajom az erős női karakterekkel, bár Hollywood előszeretettel gondolja azt, hogy attól lesz erős egy női karakter, hogy férfitulajdonságokat aggatnak rá, és akkor az úgy viccesen néz ki. Legalább Amazóniában dobták volna le a szerencsétlen predátort (aki nyilván hímnemű, és így by default game over lesz), ahol tényleg laktak harcos nőszemélyek... -
válasz
gbors
üzenetére
Nem is értem hogy mire számítottatok, ez előző film is gyenge volt, ennek a frencsájznak leáldozott és csak annyi pénzt tesznek bele ami még biztosan vissza fog jönni. Az meg köztudott hogy egy csaj botokkal és kövekkel legyőzhet egy fejlettebb és erősebb idegen lényt akinek a vállán ott fityeg egy plazma ágyú.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miklós315:
Hú amikor kijött ez a toborzó videó, a fél internet ezen röhögött. Elég durva a kontraszt más nagyobb országok toborzó videójával összehasonlítva. Komolyan mondom még micimackóék videója is elég ütősre sikeredett. -
Miklós315
senior tag
válasz
gbors
üzenetére
Nem vagy elég érzékeny a lehetőségre, amit a sztori be kíván mutatni. Szégyelld magad
Majd meglátod, hogy 2022-ben az 1700-as évek komancs leányok is kiteljesíthetik harcos képességeiket, hiszen "Vár a hadsereg!" -
válasz
Miklós315
üzenetére
Aha

De ezen a bolygón pláne nem értem, hogy bukkan fel egy jól képzett komancs női harcos. Érteném, ha Terry Pratchett d'regjei közé érkezne, ahol a "Támadás!" vezényszóra még a csirkék is megindulnak (szemmagasságban), de a komancsok (meg az indiánok általában) nem pont a hadba vonuló squaw-król közismertek...
-
Miklós315
senior tag
válasz
gbors
üzenetére
Egy Wall-E nevű bolygón, ahol az eredetiség eltűnt/kipusztult, de az újrahasznosítás 110%-os hatékonysággal termeli újra a szemetet, így az univerzum egyetlen állandóan növekedő planétája, mely lassan űrutazás nélkül lehetővé teszi a szomszédos égitestek meglátogatását...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tegnap volt a magyar nyelv napja. Ennek örömére a lengyelek összeszedtek pár filmes jelenetet, ahol magyarul próbálnak beszélni.

-
Miklós315
senior tag
válasz
Soderes
üzenetére
"The origin story of the Predator in the world of the Comanche Nation 300 years ago. Follows Naru, a skilled female warrior who protects her tribe against a highly evolved alien predator."
Eredetsztori (Predatornak nálunk). Képzett női harcos, aki megvédi a törzsét. Arnie kuka. Egyéb kérdés?
-
Soderes
senior tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Jaj, istenem.

Nem tudom sírjak vagy nevessek.Olvasom, hogy 1700-as években játszódik majd.
Mivel mennek neki? Kapával, kasszával.
Az első részben még a minigun is kevés volt.
Ráadásul ezt a íjász, dzsungel harcos játékot Arnie már eljátszotta.Az utolsó értelmes film a Predator sagaból az Antal Nimród féle volt.
-
gyuromoj
veterán
Az új Predator film hivatalos logója és első promó képe
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy
üzenetére
Akkor ez az amin folyamatosan dolgozott. Valamelyik riportban mondta, hogy mindig nála a füzete és amikor csak ideje van dolgozik benne.
-
eeXaa
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Zimmer felelős a zenéért
A La La Land, First Man DP
Anadearmas 1 másodpercre sem hiányzott volna belőle, ha kihagyják.... inkább azt éreztem hogy a jelenetei bele voltak tuszkolva a filmbe, csak hogy a recs...ók is élvezhessék a filmet arra a 3 percre legalább....
...de tényleg unalmas szar film, ha te mondod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy olyan filmről van szó egyébként, amit 100-an se ratingeltek az IMDb-n, és csak 2 nap alatt sikerült letölteni mert 1 seeder se volt hozzá.
Mindegy,majd nézek mást, azért köszi!
Adott egy film - viszont hozzá 1 db angol nyelvű felirat van az interneten, de az is késik. Ezt ki lehet javítani a Subtitle Workshop nevű programmal tök könnyen, ha az összes feliratot elcsúsztatod. Viszont 3-4 perc múlva már megint elcsúszik -másodpercekkel- a felirat. Egy másik feliratkezelő progival is próbáltam már, ott ezredmásodpercre ugyanazt a frame per secondot adtam meg mint amilyen a film, de ugyanúgy eltolódik a felirat egy rövid idő után. VLC-vel nézem, ott ugye lehet nyomkodni, de azért az is elég fárasztó, ha minden fél percben nyomkodni kell ide-oda. Előre is köszi a segítséget!

Lásd aláírásom.