- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
F1
Lagymatagan kezdődött, de elég jó lett a közepétől.
A vége pedig teljes extázis többek közt azzal hogy .luluval kb. ugyanaz történt mint 21 ben [ Módosította: radi8tor ]
-
eeXaa
addikt
válasz
lezso6 #172339 üzenetére
Szerintem tulgondoljátok az egészet... a film egy hatalmas bullshit aminek semmilyen lényeges mondandója, vagy üzenete nincs... egyszerűen klasszikussá vált az egybites mondandó, meg brad pitt macsógyerek alakítása miatt... a FC csupán az akkori lázongó fiataloknak mondott valamicskét ami már akkor sem volt nagy szám.
-
eeXaa
addikt
válasz
Pitterix #171813 üzenetére
Az akciójeleneteknél a sok kamera rángatás.....
De ettől eltekintve szolid munka. Itt ott egy kis sablon, de szerintem értelmetlen kirsztus eljövetelét várni egy jó akciófilmtől.....
Nekem tipikusan hozta egy 80/90 es évek szintjét, hangulatát.
Kimondottan tettszett a fények, világítás használata. -
eeXaa
addikt
Havoc - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
Clean 2021
Csodálom hogy a topikban nincs semmi sem róla.
Amolyan John Wick de annál sokkal jobb.
Amazon prájmon elérhető.8/10
-
eeXaa
addikt
Dune part 2 - MASTERPIECE
....ezzel le is lehet zárni a vitát.
-
eeXaa
addikt
Anora
Ismét igazam volt amikor a Megalopolisra Masterpiece-t adtam. -
eeXaa
addikt
Wow! Most látom hogy lemaradtam az oszkárról.
Hát igen. a hálliwoody bagázs ismét alulmúlta magát.Anora. Lol
San baker a rendező zseni.... oly sokszor bizonyított eddig is.... -
eeXaa
addikt
válasz
mephi666 #171060 üzenetére
Mondjuk inkább viszontítottam a Gorge hoz amit az előtte való este néztem.... na ahhoz képest pl nulla volt, pedig a Gorge sem egy 10 es masterpiece.
A Megan viszont hasonló stílus, azért hoztam fel. Az pl. kimagaslóan jó film.
A megan foxosat nem láttam még de abból kiindulva hogy minden film amiben játszik, totális hulladék, nehéz remélni hogy ez valamiért jó lenne....
A companion nekem max 5/10. Jóindulattal... -
eeXaa
addikt
Brutalist.
Nem jó film.
5/10 -
eeXaa
addikt
Mondtam hogy jobb az elsőnél.
-
eeXaa
addikt
válasz
perempe #170722 üzenetére
Hihetetlen hogy megépítették az egész szettett mint a régi filmnél, ill hogy nem tátikáztak... forgatás közben mindent ugyanígy kiénekeltek, ami szuper hihetővé teszi az egészet....
Engem teljesen elvarázsolt a végére,
Ha a La La land akkorát tudott tarolni annó, ez gyakorlatilag mindenben köröket ver arra. Az meg nyert vagy 5-6 oszkárt.
Külön érdekesség, hogy a zenét egy ismert Dizni zeneszerző írta...Ja.. és idén jön a folytatás.
-
-
eeXaa
addikt
Ki nyeri a fő dijjakat az idén oszkáron?
Ha képesek objektíven itélni valami felháborító propaganda helyett, és van igazság, tisztesség a szakmában, akkor a Wicked és a Dűne 2 tarol.
Minden más film hulladék ehhez a kettőhöz képest. -
eeXaa
addikt
WICKED - MASTERPIECE
-
eeXaa
addikt
Meghót David Lynch
-
eeXaa
addikt
válasz
Rigormortiis #170419 üzenetére
Ha ebben a stílusban érdekel, akkor a Descendans, vagy Nebraska. Talán a nebraska jobban hasonlít erre.... De bármelyik filmje ajánlatos.... Az én kedvencem a Downsizing.
-
eeXaa
addikt
válasz
Rigormortiis #170416 üzenetére
Nézz rá a rendező többi filmjére... mind ilyen jó... némelyik zseniális...
-
eeXaa
addikt
válasz
Vikthor #170376 üzenetére
Szerintem orlok hangja is nevetséges volt
halatszódott mennyire erőltetett... no meg a lassú töredezett akcentus.... na azon majdnem felröhögtem, csak gyorsan le is esett, hogy ezt kell hallgatnom a film végéig.
...Én is Coppola filmjét tartom a legtöbbre...
Ja, meg nézem a film után hogy a média révedezik a filmről,.. WTF??? -
eeXaa
addikt
Nahh.. rõgtön az év elején megvan az "Év legrosszabb filmje"
Nosferatu
Sajnos nevetni sem tudtam mekkora hulladék...na jó, azutolsó képeken felnevettem
hihetelenül unalmas, amatőr munka.
0/10 -
eeXaa
addikt
Emilia Perez
Szeretem a rendezőt, meg a musicalt is,
De sajnos ez totális hulladék..
Felháborítóan sz@r.
-10/10 -
eeXaa
addikt
GLADIÁTOR 2
...sokkal jobb mint az első.
7/10 -
eeXaa
addikt
The Substance - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
Joker 2 - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
válasz
Kalacskepu #168929 üzenetére
Voltak apró hibák itt ott, de szerintem teljesen profi munka... a sztori is persze lehetett volna még eredetibb, szövevényesebb, de így is izgalmas volt. Azt is megkockáztatom hogy ez az eddigi legjobb Alien film. Nem kellett azért olyan magasra rakni a lécet.
-
eeXaa
addikt
Alien R.
azt esetleg tudja valaki hova tűntek az alien tetemek amiket a csaj rommá lőt? Miért csak a zöld alien nyál lebegett tovább a zéró gravitációban? -
eeXaa
addikt
ALIEN ROMULUS
FASZA
8/10 -
eeXaa
addikt
Beetlejuice Beetlejuice
Zseniális.
TB talán eddigi legjobb filmje. -
eeXaa
addikt
Dedpool rozsomárk.
Hulladék.
2/10 -
eeXaa
addikt
MEGALOPOLIS - CINEMA!
MASTERPIECE. -
eeXaa
addikt
Blink Twice 6/10
Wolfs 6/10
The Instigators 6.5/10 -
eeXaa
addikt
Longlegs - zseniális thriller/horror....
Nic Cage oszkár esélyes. -
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
válasz
Major Lion #168026 üzenetére
-
eeXaa
addikt
válasz
Soderes #167943 üzenetére
"Nos, ebből megmutatkozott hogy gőzöd sincs arról általában Cameron a filmjeihez saját maga szokta írni a forgatókönyvet is"
..szinte, vagy minden filmjénél van társíró.... gondolom osztozni akar a crediten.
..mindig kell egy rendes író mellé, hogy a sok zagyvalékát rendbe szedje.....nézd meg a Loveless-t és rájösz hogy a pár évvel későbbi terminátor sehol sincs szakmailag Bigelow debüt filmjéhez.....
-
eeXaa
addikt
válasz
Soderes #167940 üzenetére
Ha figyelmesen megnézed az időrendi sorrendet és úgy hasonlítod ki mit alkotott, könnyen beláthatod, hogy minden igaz amit leírtam.
K.B. több műfaban alkotott kimagaslóan jó filmeket, míg Kameron csak a blokbuster szarokat csinálta amire mindenki majszolhatja a pokornt.. komolyan, nézz meg pár korai Bigelow filmet és teljesen egyértelművé vállik ki hol tartott amikor kameron kisz.rta magából az első trenszminátort. Addig csak egy nagy nulla volt.... de szerintem a terminátor sem a saját ötlete volt. Azt is lopta valahonnan. -
eeXaa
addikt
válasz
proci985 #167934 üzenetére
Én is asszem tavaly ujráztam az alienst és akkor jöttem rá, hogy Cameron mennyire túlértékelt rendező..... állítom hogy a scifi faktor ami nagyrészt eladja a filmjeit, ill. a híres szinészek, nem az hogy valójában jó filmek. Szerintem az ex felesége 1000x jobb rendező.Tőlle lopott minden ötletet ami használható, mivel mindigis fényévekkel cameron előtt járt.
-
eeXaa
addikt
Twisters
Lényegesen jobb a réginél.
7/10Smokin Aces
....sajnos rosszul emlékeztem hogy ez egy jó film.
3/10 -
eeXaa
addikt
válasz
k-adi #167584 üzenetére
Szerintem jó lett de lehetett volna sokkal jobb is..... egy brutál démonos horrora csinálni a végét amitől kiveri az embert a veríték.....
Én jokat nevettem végig az agyonyomatott 80 as évek feelingen, vót benne minden..... Trilógiaként mindenképpen kiemelkedik a zsánerből... -
eeXaa
addikt
válasz
Pitterix #167383 üzenetére
Nem. Angolban teljesen általános az erőltettet szarokra, amikről el kellene hinni hogy jó
Meg gondolom a tinik azért is használhatják, mert tudnak angolul, legalábbis nagyobb arányban, mint az idősebb generáció
.
Úgy látszik a magyar nép a divat élén jár, és gyorsabban elhagyják ami nem divatos többé.... -
eeXaa
addikt
the bikeriders
...igazi elpocsékolt idő. Sajnos a szinészek sem mentik az I tonya stílusában készült jobb esetben is csak közepes filmet.
5/10 -
eeXaa
addikt
Beverly Hills Cop 2024
Teljesen jó volt, minden téren. Biztosan jobb mint a régiek, mivel azokra a kutya sem emlékszik már.
8/10 -
eeXaa
addikt
válasz
Major Lion #166937 üzenetére
...akkor neki elhiszem, biztosan ért hozzá...
-
eeXaa
addikt
A Furiosa a legjobb Mad Max film magasan, ez teljesen egyértelmű. A sztori, akció, látvány, hangulat, mind köröket ver az előző próbálkozásokra.
....dehát ehhez is kell vagy 10/20 év hogy mindenki belássa.......nem előszőr sajnos.. -
eeXaa
addikt
válasz
Fitzgerald #166786 üzenetére
Jobban hasonlít a régi madmax filmekhez. Ezért sokkal jobb a furyrodnál. Az egy céltalan hulladék volt.
-
eeXaa
addikt
válasz
PuMbA #166578 üzenetére
Nem mondom biztosra, de live broadcastnál nincs akadozás.... szerintem erre van tesztelve a dolog.... gondolom a lejátszóeszköz, program a felelős ezért a problémáért.....
Én pl. néha bekapcsolom F1 hez vagy boxhoz és ott sosincs akadozás.....
Szal szerintem a lejátszó a felelős ezért... -
eeXaa
addikt
válasz
totron #166546 üzenetére
Egyiket sem.... mind más hatás.... ezért nem vélem jobbnak a hatalmas mozi képet sem. Nem tekintek rá úgy hogy különleges vagy jobb. Mert szerintem nem az. Annyi a különlegessége, hogy rendes mozis rendszert 10méteres vagy afölötti képpel nem igazán sok otthonban találni.
-
eeXaa
addikt
válasz
#42308056 #166544 üzenetére
Nem, a tudat, hanem a hatása annak, hogy milyen távolról nézel mekkora méretben, ami lehet preferencia, de semmiképpen sem előny, vagy minőségi ugrás.
Szerintem sokkal lényegesebb különbség a vetített kép és akközt hogy a megvilágított pixeleket nézed a TV esetében... -
eeXaa
addikt
válasz
stellaz #166492 üzenetére
Ja, nem egy és ugyanaz az biztos..... nekem is vannak jó mozis élményeim. Nagyritkán el is megyek egy egy filmre, 2-3x egy évben....
A Gondom csak az agyatlan pénzhajhász dumával van, hogy "ezt a filmet nagy vásznon kell látni" ...holott az egész filmet kis monitorokon veszik fel, utómunkázzák stb. Aztán persze van tesztvetítés, de az már inkább csak mint önigazolásként szolgál az iparban dolgozóknak, "hogy lássátok mit tettünk le az asztalra"
Az egész nagyvászon misztika csupán abból a szimpla tényből származik, hogy régen így tudták egyszerre sok embernek vetíteni a filmet, ezáltal maximalizálni a hasznot. -
eeXaa
addikt
Furiosa: A Mad Max Saga - zseniális.
9/10 -
eeXaa
addikt
válasz
PuMbA #166423 üzenetére
Jahh... de a moziba járók hány százalékának adódik, hogy az általad említett színten nézhesse a filmeket?
De amúgy nem kell hatalmas oled otthonra, mivel egy középkategóriás TV is tönkreveri a lézeres vetítést.... a hangot meg hagyjuk, amikor fehér holló számba mennek a tisztességes atmos, surround mixek. -
eeXaa
addikt
válasz
stellaz #166409 üzenetére
"Egy moziban sok tízmilliós hangrendszer és megfelelő akusztikai környezet is van."
....hát én gyanítom hogy pár kiváltságos mozin kívűl nem sokban az országban. Sőt azok esetében is kicsit túlzónak tartom hogy sok tízmilliós hangrendszer lenne.
...A rendezők persze hogy azt kamuzzák hogy a nagyvászonon lehet csak igazán élvezni az adott filmet, de emögött semmilyen szakmai érv sem szól. Az egészet pusztán anyagi okok miatt reklámozzák így....
Pl. A dűne 2-t itthon nézve TVn meg projektoron semmivel sem éreztem kevesebbnek, miután elmentem a moziba is megnézni.
..amúgy mik lennének azok a "lehetŏségek" amiket a rendezők figyelembe vesznek ha moziba szánják a filmet?
...ez nagyon érdekelne..... -
eeXaa
addikt
Atlas
Tisztességes munka. Jól szórakoztam.
Nekem a film eleje nagyon blédrunneres volt, persze annál sokkal jobb.
Sok helyről merítettek az biztos, de nem éreztem zavarónak. Igényes volt az egész.
JLo pedig jó szinésznő, de egy kicsit jobban kordában kellene tartani az improvizáló kirohanásait.
8/10 -
eeXaa
addikt
Civil War
...sajnos azt kell mondjam, bármennyire is kedvelem Garland filmjet, ez sajnos totális hulladék lett. Láttszik hogy Garland nem akar többet rendezni..... lehet jobb is ha nem égeti magát ilyen harmatgyenge próbálkozásokkal.Ghostbusters 2024 - Kong Godzilla 2024 - fall guy. Mind totális hulladék, nézhetelen borzalom.
Minden itt említett film
0/10 -
eeXaa
addikt
válasz
PuMbA #166269 üzenetére
Tuti hogy az.... az utóbbi pár filmje mind az volt mivel passion projektekkel foglalkozik már csak. Szóval nem olyan hulladékok amiket régen kellett kisz..nia studiórendelésre....
Ő is olyan mint riddliscott, az alkotòi korszakuk végére tudnak teljes mértékben kibontakozni, és olyat letenni az asztalra amik meghatározó mérföldkövek lesznek az utókor számára...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest