Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
IMDB Top250-es felzárkózásom során előjöttek ezek a filmcímek, de mivel úgy csinálom, hogy 5-ösével haladva csak 1-2-t pótlok be, így ezek nálam most lecsúsztak a kiválasztottak közül. De Billy Wilderrel már a Sunset Blvd. és az Ace in the Hole kapcsán találkoztam, úgyhogy nálam is tervbe van véve, hogy egyszer végig megyek a többi híresebb filmjén is a mesternek. A lentieket biztos pótolni fogom.
-
-
De4d
őstag
Az én fiamat még senki nem nézte meg? Pár napja rákérdeztem mik a vélemények de nem jött válasz.
Ha esetleg mégis látta valaki, nem túl unalmas drámázás mint krimi? -
Bad Pritt
félisten
Death on the Nile
Elöljáróban annyit, hogy nem vagyok kifejezetten nagy krimirajongó, Agatha Christie regényeit csak hírből, Poirot-t meg a kolosszálisan hosszú életű David Suchet sorozatból ismerem, de ez az ismeretség is részemről inkább nem túl tiszteletteljes módon háttérzajnak tekinthető. Na most ezek után, az Orient Expressz kaland megtekintése nélkül hirtelen ötlettől vezérelve ültünk be a Halál a Níluson feliratos vetítésére, ami után továbbra is egy dologban vagyok: a krimi, mint műfaj sorozatban jobban működik, mint filmen.Egy krimiben óriási hangsúly van (vagy kéne legyen) a jól megírt, intrikákkal átszőtt karaktereken, akiknek az élete, akiknek a története egymásba fonódik, a nézőt pedig ezáltal bizonytalanságban kell tartani egészen a végéig. 2 órában megágyazni egy érdekes esetnek, feltölteni az érdekes esetet érdekes karakterekkel nagyjából lehetetlen művelet, főleg ha még a végső konklúzió számára totálisan érdektelen eredetsztorit is keríteni akarunk Poriot legendás bajszának.
Márpedig akarunk, a bajusz fontos, el is megy rá 10 értékes perc, szemben a karakterekkel: a film elején a társaság minden tagját bemutatja Poriot kis barátja egy kissé izzadtságszagú expozícióban és utána ezt az információ halmot igyekezett Brannagh élettel feltölteni hol több (Van Schuyler és Bowers), hol kevesebb (Windlesham és Doyle) hol semekkora (Otterbourne-ék és a kuzin) sikerrel.
Amit viszont a forgatókönyvíró és a rendező nem tudott kerekké tenni, azt kipótolták a színészek, egytől egyig remek formában játszott mindenki, az olyan nagyágyúktól kezdve, mint Annette Benning, Jennifer Saunders, Sophie Okonedo és Kenneth Brannagh, a megbízható karakterszínészeken át, mint a számomra szinte felismerhetetlen Russel Brand vagy Armie Hammer, egészen Emma Mackey-ig, aki nálam ellopta a show-t, láthatóan lubickolt ebben a klasszikus szerepben, a Sex Education-ben a felét sem tudja átadni annak az érzelemnek, amit itt bemutatott.
Brannagh amilyen remek színész, ugyanolyan jól érti, milyen ütemben kell átadni a nézőknek az információt, sokat foglalkozunk az alapozással, majd a nyomozást rendkívül érdekes, feszes tempóban vezényli le, pont jókor törve meg a komoly vallatásokat egy-egy humoros megszólalással.
Én személy szerint a lábon lövés idején már tudtam, hogy Doyle és Jackie összejátszanak, viszont akkor még úgy hittem, hogy a kuzin és a doktor is cinkostársak, a végső nagy szembesítésnél nem is értettem a kuzin korábbi hirtelen jött kőhajigálós különszámát, sem előzménye, sem következménye nem volt, csak elterélsnek lett bedobva, annak viszont egy gyenge próbálkozás sajna. Nem igazán tudom amúgy, hogy egy ilyen klasszikus krimi kinek is szól 2022-ben, mert a történet nagy fordulatokkal nem szolgál, a regény ismerősei elég negatív véleménnyel vannak róla, mert nem túl hű az eredeti műhöz és karakterhez (nagyjából mintha Harry Potter meg a roxforti diákok géppuskával felfegyverkezve lőtték volna szitává Voldemortot a halálfalóival együtt a filmadaptációban) , a tájak pedig habár szépek, cgi az összes és ez néha sajnos nagyon látható. Egyedül a színészek és a korszak ábrázolása miatt tartom megtekintésre érdemesnek, az 50% körüli meta átlag korrekt pontozás szerintem.
Abszolút off, de így megtekintve a filmet érthető, miért érezte a stúdió gáznak Armie Hammer jelenlétét, nem csak az volt a baj, hogy ő játszotta a karaktert, hanem amilyen volt a karakter és ahogyan el kellett játszania. Mindezekkel együtt is hatalmas csalódás az ember, mert egy remek színész szerintem és itt is mindent beleadott.
-
Miklós315
senior tag
Társadalomkritika és "jövőkép" Jean-Pierre Jeunet szerint.
Franciásan elbaltázott család és baráti kör egyikük (okos)otthonában foglyul ejtve, kerülgetik egymást végig a filmben, mint a régi francia vígjátékokban, s közben a már jól ismert robotlázadás tematika adja a színpad hátterét.Könnyednek tűnik, de egy nagyon mély emberi lényegmegragadást takar.
Az egész koncepció fókuszában az ember áll. A körülmények, a csetlés-botlások, a sztoriív csak szükséges színek, matériák, dallamok, melyek mind a tökéletlen, érző, vágyódó, egyúttal logikus rendszerben létező embert igyekeznek megragadni legelemibb mozzanatában. Ez a film legfőbb erőssége.
Ugyanis elég hosszúra sikeredett (majd' két órás, és azt érezni, hogy történet tekintetében nincs ebben ennyi), nem elsöprő erejű humorral operál, inkább érzékeny, empatikus, finom iróniával ábrázolja fent megnevezett tárgyát. Újdonságot nem villant fel, de a jelen trendek megragadásával aktualizálja az örök igazságokat, melyeket ókori költőktől a holnap szakembereiig megannyiszor újrafogalmaz(ott) az emberiség a történetében. Szóval olyan érzésem támadt nézése közben, hogy Jeunet - filmes szettől függetlenül - az állandóhoz ragaszkodik, szereti és aggódik érte, kitartó optimizmussal telve. Ez pedig szimpatikus.Felsorakozik minden mai divattéma, de a mű szerint ezek csak múló hóbortok, mert egyik sem lényegre törő, hanem csupán sznobizmus vagy gazdasági mechanizmus generálta portéka. Ezért a korok alanyai mindig rá kell, hogy jöjjenek - aktuális harcaik felismerése és megvívása során -, mi a legvégső érték, amihez ragaszkodva felülkerekednek az éppen meghatározó ködön. "Ismerd meg önmagad." - lehetne Jeunet ars poeticája.
Nem nagyívű sztorit, vagy felhőtlen szórakozást (röhögést), de derűs töprengést kapunk e filmmel, és a lehetőségét annak, hogy együtt töprengjünk vele.
Nem kiemelkedő vagy lehengerlő, de szerethető. Filmként sokkal konvencionálisabb, visszafogottabb mint korai darabjai, ezért könnyebben befogadható, habár szimbolikával masszívan játszik (különböző befogadói szinteket lehetővé téve). A színészek helyt állnak, a hangulat bevonz. Bárki, aki nem zárkózik el ettől a fajta film-vonaltól, bátran adhat neki egy esélyt.#értékelés
-
proci985
MODERÁTOR
Bergman zsenialis skandinaviabol, de megoszto (es neha durvan depressziv).
Sound of Noise, Kopps, Låt den rätte komma in viszont egytol egyig zsenialisak. esetleg a finn Sauna, ha szereted a minimalhorrort.
sorozatok kozul en a Bloodrideot imadtam, de nekem a horror antologiak a gyengeim.
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ezek nekem is kimaradtak eddig, kedvet kaptam hozzájuk
Billy Wilder kompletten ott van a majdegyszer listán, érdekel majd a beszámoló
-
A héten ráértünk később feküdni-kelni, így belefért, hogy esténként filmezzünk.
Az alábbi négy filmet végeztük ki:- Van, aki forrón szereti
- Furcsa pár
- Furcsa pár 2.
- LegénylakásEgyik jobb volt, mint a másik! Egyszerűen nem is értem, hogy maradhattak ki ezek a filmek eddig az életemből.
A Van, aki forrón szereti-ben Jack Lemmon esetenként olyan Jim Carrey-t nyomott, hogy csak pislogtunk (bár lehet, hogy inkább utóbbit ihlette meg Lemmon karaktere és nem fordítva).
Tony Curtis is sziporkázott, Őt sem láttam még korábban, ahogy Miss Monroe-t sem. Utóbbiról olvastam, hogy épp magánéleti válságban szenvedett és nem élete alakítását hozta, de a kisugárzása még így is lerítt a vászonról. Valóban elképesztő szexikon lehetett annak idején.A Furcsa pár első része vitt mindent, mint a piros ász. Igazi jutalomjáték lehetett ez is a színészeknek; nem győztünk hahotázni. Óriási kedvenc lett.
A második rész meglepően jól sikerült, némileg más stílust képviselt, mint az első rész, többet röhögtünk rajta, mint az első felvonáson, de összességében azért az első még jobb volt.A Legénylakás némiképp kakukktojás, bár vígjátékként lett feltűntetve, messze nem a humora vitte el a filmet a hátán; az alaptörténet és a színészek viszont parádésak voltak, a filmnek mintha lelke lett volna.
A fentebb már megemlített Shirley MacLaine instant szerelem volt a filmben és nem mellékesen remekül is játszott, de Fred MacMurray is nagyot ment. Őt egyébként egy filmben már láttam sok-sok éve (Double Indemnity) sajnos a filmre már nem emlékszem, de tudom, hogy nagyon tetszett - és a napokban újrázni fogjuk, ahogy a 12 dühös embert is. És lehet, hogy Billy Wilder munkásságába is érdemes lenne alaposabban beleásnom magam.Most a fő mozgatórugó Jack Lemmon volt és bizton állíthatom, igazán nagyszerű filmeket volt szerencsénk megtekinteni, jó szívvel merem mindet ajánlani!
Folyt. köv.
-
válasz
üzenetére
Nem értem ezt a fene nagy hype-t körülötte. Szép arca van, de soványka és még csak azt sem mondanám, hogy legalább kiemelkedő tehetség volna.
Bár én a mai Hollywood-ból nem sok színésznőt ismerek (lenti képről csak Margot Robbie-t láttam és hallottam róla), hát.. egyikük sem az én világom.Tegnap néztük meg a Legénylakást, abban a fiatal Shirley MacLaine, na Ő csodaszép volt
-
fant0mi
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
-
gyuromoj
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Sex Education óta nekem is bejön a hölgy.
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Gal Gadot-nál kapásból mondok 10 jobb csajt Hollywoodban...
-
sherlock82
senior tag
Igazság bajnokai nagyon jó, bátran ajánlom!
Halál a Níluson.
A sztorit nem ismertem, így tegnap este az újdonság erejével hatott rám a film.
A cselekmény kicsit későn indul de simán élvezhető, jó kis krimi.
Megérte rá kb 2 évet várni.
A film alapján szerintem Emma Mackey simán van olyan csaj mint, Gal Gadot.
-
-
De4d
őstag
válasz
Miklós315
üzenetére
Nekem a skandináv filmekkel felemás élményeim vannak.
Pl Q ügyosztály sorozat az eléggé bejött, vagy a tetovált lány, de a fejvadászok a híre ellenére már nem annyira jött be.
Lassabb filmekből viszont pl Vikingek felemelkedése bejöttMads Mikkelsentől az igazság bajnokait akarom már nagyon megnézni, de még sehol nem találtam rendes minőségben.
-
Miklós315
senior tag
-
De4d
őstag
Az utazás(trip) filmet látta már valaki Noomi Rapace-al? Vélemény?
-
Laraxior
titán
Van új Texasi láncfűrészes

Mondjuk csak félve örülök így előre, nem tudom, hogy sikerült-e hozni a 2003-as Lee Ermeyjel parádézó rész színvonalát.
Valaki látta?
Megjegyzem már a lejátszóban van, csak hátha...

-
Miklós315
senior tag
Nyár végére elkészülhet a Dűne folytatása(?) /Variety-cikk/
(várós...
) -
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Majd meglátjuk.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ki tudja, lehet egy hét múlva kitalálja valamelyik modi hogy személyeskedés volt
-
-
Pitterix
őstag
Júj, júj és júúúúúúúúúúúúj!
-
Pearce
aktív tag
The Batman: Catwoman theme by Michael Giacchino - Macskanő zenéje
-
sherlock82
senior tag
Este Halál a Níluson premier, kíváncsi leszek rá.
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Biztos mert ebben a social média központú világban mindenki kővetőket próbál szerezni
-
bagyulajuve
addikt
nagy divat a kövezés, épp a foci topikban is szedi áldozatait

-
-
paatrick
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Pokemon anime filmek kb egy résznek számítanak az animéből.
Dragon ballnál erre gondoltam: Dragon Ball Evolúció. Vagy ezt nem láttátok?

-
-
eboostr
aktív tag
Hamarosan érkezik az új batman film, lehet elmennék rá, jó ha van vmi háttértudás a sztoriról? Nolan félét nem láttam, az előttieket sem. Csak azért kérdem mert nem biztos megnéznék előtte 27 filmet
-
válasz
üzenetére
Kiemelkedő nem, de ha nem ótvar, már az is nagy lépés az emberiségnek 
Valszeg nehéz egy esetleg kultikus játék (sorozat) kultikus mivoltát filmen visszaadni, főleg, ha a pénzeszsákoknak fogalmuk nincs az egészről és a szokásos dollárjelek kattognak a zsíros agyukban.
Ami a tapasztalatok szerint csak azért rossz, mert a szintén fogalmatlan közönséget nem veszi meg a #fullbullshit, a rajongók pedig joggal fognak savazni.
Én rég nem értem az egészet. Kétségbeesetten ragaszkodni a "hátha bejön, bár már 40 éve is ciki volt" recepthez, a kreativitás látszatát is messze elkerülve és TÉNYLEG bejön legalább fifty-fifty (gratulálok a közönségnek ezúton), még 15-20%-ban legalább nem bukik és a maradék meg, hát, igen. De neeem
[ Módosította: radi8tor ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Legjobb videojáték adaptáció? Sonic

-
válasz
üzenetére
és Rigormortiis:
Részemről elment az új Tomb Raider, de kiemelkedőnek nem mondamám, bár a játékokkal nem játszottam szóval nem tudom hogy megmondani hogy adaptációként milyen.
A Silent Hill filmként elég beteg volt, igazából szerintem jó volt, de még egyszer nem fogom megnézni. -
mephi666
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
mellesleg a blood rayne3 is jó volt... egyébként meg egy kalap szart nem ért

-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jaja ritkának ritka, de azért van.
Nekem a Warcraft nagyon fájt mondjuk, de biztos fordítva vagyok bekötve mint a többi Brian. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"A Valentin-napi bónusz fondue csoki szökőkút az jópofa volt valóban (amit nagyon őrködött egy hostess - bár nem tudom minek?)"
Emlékszel Tyler Durden éttermi anekdotáira?

-
mephi666
nagyúr
cosmic sin: ez az a film, amiben egy idő után elkezded érezni, ahogy halnak az agysejtjeid és könyörögnek, hogy kapcsold ki
tényleg nagyon kellhetett Willisnek cigire a pénz, hogy ebbe belement... sőt még Frank Grillo is többet érdemelt volna ennélmondjuk azt nem értem, hogy mit keresett rajta a PSG címere

...na meg ez
repülőket is sorban lőtte vele a csaje
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
Nézz a lábad elé, fejed fel ne emeld körbe nézni a való világban. Légy engedelmes, ne ábrándozz. Rabszolga.
Aztán egy nap feltűnik egy lány aki felfelé zuhan.Lenyűgöző koncepcióval rendelkező anime egy ketté osztott világról, ahol az egyik számára a gravitáció pontosan ellentétes irányú, mint a másikban. A vizualitás, a nézőpont csere, ahogy egyszer zuhanunk, máskor emelkedünk, rendkívül jól lett megvalósítva. Egyszerre szédülünk bele a látvány világba, vagy abba, hogy az agyunk éppen próbálja átfordítani a képet és összerakni a látottakat.
Sajnos azonban az egésznek van egy kezdő filmes beütése. Adva van egy egyedi koncepció és egy nem túl eredeti cselekmény. A mondanivaló még csak csak elmegy, van egy 1984 Orwelles beütése, egyszerre szól az elnyomásról és a szabadság vágyról, szól a szerelemről, a különbözőségek, egyéniségek fontosságáról. Semmi kiemelkedő vagy új, de ez a része még valahogy működik. A történettel és a karakterekkel már nagyobb gondok vannak. Az előbbi egy unalmasabb disztópia sztori, nulla alapozással és még kevesebb katarzíssal, amit egyedül a fent említett hangulat tud csak eladni. Az utóbbi pedig, majdnem hogy nem létezik. Papírmasé karakterek, eredeti ötlet nélküli üres vázak, amiket max a jól megszokott klisé tud "feltölteni", mozgatni előre.
A másfél óra így egy kicsit unalmas és fárasztó. Az ötlet megérhetne egy egész estét filmet, esetleg egy sorozatot, de a megvalósítás maximum egy rövid filmnek menne el. Szóval átgondolandó, de ha van rá időd, akkor csak ez az agytorna a fordított világokkal, megérhet egy ingyenes megnézést.
#értékelés
-
AD4MINATOR
nagyúr
Uncharted (2022)
Na ez is megvolt. A film elment, kicsit jobbra számítottam azért, a játékra való kikacsintások tetszettek, de azért na.. ebből lehetett volna még vagányabb film is... remélem a 2. részre már összeszedik magukat, mert ez a Tom-Mark duo még talán működhet is.Ami pedig a VIP-et illeti.. életem első CC vip élménye és utolsó is, Valentin napi tematika (ez volt még a másik indok amiért a vipre most került sor)... tényleg nem volt hús. Vagyis 1 sertésragu-féle, összekeverve gombával és ennyi, többi tészta, 1 krémleves és egyéb BS. Azért ez elég gáz szerintem. Jó, ha úgy nézem volt még hús szalámis pizza formájában, de a pizzák (3-4 féle volt) az első 10percben elfogytak, mindenki rárabolt azonnal szinte. A Valentin-napi bónusz fondue csoki szökőkút az jópofa volt valóban (amit nagyon őrködött egy hostess - bár nem tudom minek?), sajnos a bónusz-szendót(?) már nem volt idő kipróbálni... kevés ez a 30 perc... amiből az első 5-10percben a többieket kerülgeted, tehát igen, kb. nettó 20 perc van enni. Ja és nem volt mini fánk se, pedig arra rá akartam startolni, annyira hypeolta itt valaki, hogy mennyire finom..
Szóval ahogy olvasható, a mozizás csalódással indult...
többet vártam a VIP-től, főleg hogy a Valentin napi tematika miatt rádobtak extra díjat, emiatt kb. 7500 ft volt egy jegy, így végképp nem érte meg. Legközelebb ha ilyenre vágynék, étterem lesz előtte inkább és utána csak sima vetítés (vagy otthon és felőlem becsődőlhetnek...)
...és csalódással is folytatódott: sajnos csak szinkronos vetítés volt ebből az Unchartedből aznap (máskor is..), ugyan sejtettem előre, hogy pocsék lesz és hát mondanom se kell hogy kritikán aluli volt a szinkron. Megint megfogadom, hogy soha többet. Egyszerűen annyira bosszantó, hogy a karakterek elsorvadnak ilyen hangok mellett: Banderas 0, Tom 0, Mark 0, a skót 0, CAMEO 0.
Arról nem is beszélve már, hogy a mozi hangtechnika se volt a toppon (vagy nem tudom mi történt), de a film eleje érezhetően halkan indult, az első pisztoly lövés kb alig volt valami pukkanás, semmi hangerő, miközben - gondolom én - le kellett volna vinnie a fejem de meg se rezzentem... inkább volt komikus az egész.
Na mindegy, úgyis tudjátok miről beszélek... főleg így, hogy rákapcsolt sebességgel terjed a streaming (kösz covid), lehet én is elkezdek építeni egy saját mozi-szobát/sarkot, mert hogy még egyszer nem sz*p*m be a szinkront az tuti.. és olcsóbban kijövök egy étteremmel is vipezés helyett...
De hogy mondjak valami szépet is, az állítható székek legalább jók voltak, legalábbis a simához képest, a cinext vip szék meg erre is köröket ver, csak ott meg a kaja választék kevés (még, remélem).Ja és amúgy azt láttátok, hogy az előzetesben lévő bárpultos jelenetet kivágták? Mikor beoltja Tom a szalagavatós poénnal Markot?
jó tudom nem nagy dolog, de ezt a jelenetet pont vártam, mert rémlett az előzetesből
(+a Barcelonás jelenetben is mást mond a csaj a találkozáskor, mint az előzetesben) -
válasz
cyberkind
üzenetére
"végre megszületett az első minden szempontból abszolút nézhető és élvezhető játékadaptáció"
Hát szerintem volt már korábban olyan adaotació amire ez igaz. Kövezzetek meg de nekem a Prince of Persia film tetszett és úgy mondom ezt hogy játszottam a játékokkal és ott volt a Warcraft film is amire szintén ugyan ezt tudom mondani.
Hmm... most jut eszembe hogy az MS megvette a Blizzt, remélem folytatják a filmet.
-
cyberkind
félisten
Uncharted
Számos játék és évek után, végre megszületett az első minden szempontból abszolút nézhető és élvezhető játékadaptáció, ami egy frankó kis löttyenés (mint a játékok is), amit a jövőben simán előlehet venni még, részemről már most jöhetne a folytatás ugyanezzel a stábbal. Talán azt is megkockáztatom, hogy imádtam.
Eddig jó az év több fronton is csak rám cáfolnak, remélem így marad.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Methox91
üzenetére
Hát nem tudom, nekem nagyon sok jó emlékem van a 2012-es filmekről. Ha csak a blockbustereket nézzük, akkor jött a John Carter meg a Battleship is, ez a kettő mára ilyen guilty pleasure státuszba ért nálam.

Meg pl. az első Rurouni Kenshin film is 2012-es, az hatalmas epic volt akkoriban. -
Bad Pritt
félisten
Rám tört a nosztalgia és durva belegondolni, milyen filmek ünnepelnek évtizedfordulókat idén (teljesség igénye nélkül):
2012: Skyfall, Avengers, Prometheus, Lincoln, Ted, Argo, Les Miserables, Life of Pi, Silver Linings Playbook, Zero Dark Thirty, Django Unchained meg volt egy Spider-Man film is.
2002: The Pianist, 28 Days Later, 20200 Reign of Fire, Signs, Queen of the Damned, Catch Me If You Can, Frida, LotR 2, Harry Potter 2, SW 2.
2002-ben indult a Transporter, Undisputed, Ice Age, Bourne, az amerikai Ring sorozat, meg volt egy Spider-Man film is.Ami biztos, hogy idén sem nem törik meg a minta és lesz egy Spider-Man film.

-
oriic
HÁZIGAZDA
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1493712358597926912
"Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho and Simon Pegg are all in talks to reprise their roles for a fourth ‘STAR TREK’ film directed by Matt Shakman."
Helyén kellett kezelni őket, de én szerettem az új Star Trek filmeket, szóval ha összejönne végre a folytatás, biztos nézném.
-
gyuromoj
veterán
Uncharted
Aki ismeri a játékokat, azoknak tetszeni fog, aki pedig nem ismeri, azoknak szódával elmegy simán szerintem.
Részemről jöhet a folytatás, amit a stáblista előtti jelenetben vezettek fel.
Stáblista után volt még valami amúgy? (most nem vártam meg)
-
mephi666
nagyúr
Megnéztük este ezt a lost daughter-t, mert sok pontos volt... utána asszonnyal megállapítottuk, hogy erre kár volt 2 órát elcseszni... senkinek nem ajánlom
komolyan ami erkölcsi mondanivalója lehetett volna az egésznek, azt a végén jól elszarták... túlpontozott mesterkélt bóvli, ami sokkal többnek akar látszódni, mint ami...Tinder-svindler: ez viszont megéri a megnézést, mert érdekesen építik fel ezt a dokut

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
üzenetére
Természetesen elfogadom a véleményed, de a teljesség igénye nélkül és a sorrendre sem figyelve, az alábbi filmek nekem hasonló kategóriában sokkal-sokkal többet nyújtottak:
Ausztrália,
Indiana Jones,
Mission: Impossible,
Kék Lagúna,
Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.),
Farkasokkal táncoló,
Túl az óperencián,
Pi élete,
13. harcos,
Hidalgó a tűz óceanja,
Kingsman 1,
Tomb Raider,
Smaragd románca, Nílus gyöngye,
Az UNCLE embere,
King Kong (2005),stb.
béke...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Motoros topic
- iOS alkalmazások
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó tudom nem nagy dolog, de ezt a jelenetet pont vártam, mert rémlett az előzetesből