Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bohus84

tag

Mivel a múlt héten kipróbáltam pár hasonló értékű ikont, ezért leírom ha valaki prime Kaká-n gondolkodik.
    A mostani ikon sbck ugye drágák, annak érdemes kirakni bárkit is akinek sok az untrade fodder.
    442őt játszom, ha nem megy 4231. Ezért olyan kellett aki inkább st mint cam.
    Kaká-t az rakja ki akinek pont fordítva kell. Tökéletes cam, használható st.
    Passzai hibátlanok, jól lő és aki szeret cselezni annak nagyon jól jön az 5*skill. Unique body type teszi különlegessé szerintem, tavaly nem volt így. Nem éreztem a magassága és a gyenge balance ellenére sem lomhának, pedig hunter volt rajta. Mintha valóban Kaká mozogna a pályán(nem szerettem IRL, aranylabdát kapott pedig van aki jobban megérdemelte volna akkor és azóta is, szerintem nem volt annyira kimelkedő sosem, de ez mind1 most). Végíg bír 90 percet, amennyire kell gyors is.
    Szóval akinek cam kell és van fodder az rakja ki nem fog csalódni. Én eladtam mert prime Dalglish egy állat st és nekem inkább az kellett :)
    Ez már nem ide de volt mid itt Cantona. Ő nagyon nem jött be nekem. Lassú, nehézkes, és annyira nem lő jól, hogy ezt ellensúlyozza.
    Mid Puskás(őt használnám szívem szerinte de) a wf nagyon lehúzza nálam. Minden másban patent.
    Remélem segítettem valakinek :)

Új hozzászólás Aktív témák