Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
Mivel a múlt héten kipróbáltam pár hasonló értékű ikont, ezért leírom ha valaki prime Kaká-n gondolkodik.
A mostani ikon sbck ugye drágák, annak érdemes kirakni bárkit is akinek sok az untrade fodder.
442őt játszom, ha nem megy 4231. Ezért olyan kellett aki inkább st mint cam.
Kaká-t az rakja ki akinek pont fordítva kell. Tökéletes cam, használható st.
Passzai hibátlanok, jól lő és aki szeret cselezni annak nagyon jól jön az 5*skill. Unique body type teszi különlegessé szerintem, tavaly nem volt így. Nem éreztem a magassága és a gyenge balance ellenére sem lomhának, pedig hunter volt rajta. Mintha valóban Kaká mozogna a pályán(nem szerettem IRL, aranylabdát kapott pedig van aki jobban megérdemelte volna akkor és azóta is, szerintem nem volt annyira kimelkedő sosem, de ez mind1 most). Végíg bír 90 percet, amennyire kell gyors is.
Szóval akinek cam kell és van fodder az rakja ki nem fog csalódni. Én eladtam mert prime Dalglish egy állat st és nekem inkább az kellett
Ez már nem ide de volt mid itt Cantona. Ő nagyon nem jött be nekem. Lassú, nehézkes, és annyira nem lő jól, hogy ezt ellensúlyozza.
Mid Puskás(őt használnám szívem szerinte de) a wf nagyon lehúzza nálam. Minden másban patent.
Remélem segítettem valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS routerek
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest