- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
Mivel a múlt héten kipróbáltam pár hasonló értékű ikont, ezért leírom ha valaki prime Kaká-n gondolkodik.
A mostani ikon sbck ugye drágák, annak érdemes kirakni bárkit is akinek sok az untrade fodder.
442őt játszom, ha nem megy 4231. Ezért olyan kellett aki inkább st mint cam.
Kaká-t az rakja ki akinek pont fordítva kell. Tökéletes cam, használható st.
Passzai hibátlanok, jól lő és aki szeret cselezni annak nagyon jól jön az 5*skill. Unique body type teszi különlegessé szerintem, tavaly nem volt így. Nem éreztem a magassága és a gyenge balance ellenére sem lomhának, pedig hunter volt rajta. Mintha valóban Kaká mozogna a pályán(nem szerettem IRL, aranylabdát kapott pedig van aki jobban megérdemelte volna akkor és azóta is, szerintem nem volt annyira kimelkedő sosem, de ez mind1 most). Végíg bír 90 percet, amennyire kell gyors is.
Szóval akinek cam kell és van fodder az rakja ki nem fog csalódni. Én eladtam mert prime Dalglish egy állat st és nekem inkább az kellett
Ez már nem ide de volt mid itt Cantona. Ő nagyon nem jött be nekem. Lassú, nehézkes, és annyira nem lő jól, hogy ezt ellensúlyozza.
Mid Puskás(őt használnám szívem szerinte de) a wf nagyon lehúzza nálam. Minden másban patent.
Remélem segítettem valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest