Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
üzenetére
Nem vagyok egy kifejezetten jó játékos, de javasolnék pár dolgot:
1. ne vágj neki a wlnek elvárásokkal, ne legyen kitűzött cél, csak játssz.
2. legyen egy bejáratott, jó (a játékstílusodhoz fekvő) taktikád, illetve vészhelyzetekre még 2-3.
3. a meccsek korai szakaszában egyből le lehet vágni, hogy az ellenfeled mit játszik, próbálj meg alkalmazkodni hozzá, ha spameli a cseleket akkor már tudni fogod mikor mit fog megpróbálni, mert az emberek a mi szintünkön nem képesek többféle játékstílust tolni. Ha futni fog a szélen, akkor 90 percig azt fogja csinálni.
4. ha könnyen felidegesít a játék (mint engem), akkor kisebb csomagokban játssz. Én 5-6, max 7 meccset szoktam egyhuzamban letolni, többre nem vagyok képes, mert lankad a figyelmem és mivel a játék és a szerver is egy rakat szar, így pár meccs után már ideges vagyok. Ez pedig kihat a teljesítményemre.
5. hidratálj folyamatosan.Így hirtelen ennyi, biztos vagyok benne, hogy nem vagy annyira rossz játékos, hogy csak 3 win sikerüljön, a csapatod sem vészes (de pár helyen azért változtass), én pl. még mindig szinte full gold csapattal játszom (de már kurva nehéz, annyi godsquad jön szembe...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- PH! Darts
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest